0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: kista
« Отговор #500 -: Август 09, 2006, 10:29:43 am »
Всичко ще бъде наред мила Лан-и. По-прекрасно нещо от това няма наслади се на вски един ден, момент, трепет от своята бременност. Надявам се да бъдете много щастливи и старите страхове да бъдат забравени в най-скоро време. ПОжелавам ти да видиш едно мъничко туптящо сърчице, изпълнено с живот на екрана, и най-накрая твоето да се успоки. БЪди много много усмихната и все така добра. Ще се радвам ако споделяш с нас новите усещания и ни направиш част от това пътешествие наречено бременност. Миличка прегръщам те и те целувам. Просто по-прекрасно нещо няма. И няма значение как ще го кажеш на мъжа си. Успех занапред....Много лека и спокойна бременност ти желая от сърце.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #501 -: Август 09, 2006, 13:59:06 pm »
Абе, сладурки, ми много сте писали в мое отсъствие, голям зор докато ви изчета :D. Знаех си аз, че като се върна все някоя от нашата сладинка темичка ще трябва да ме зарадва с бебешки новини. Ланче, дарлинг, направо ми напълни душата с тези две черти :bighug:, сега си почивай и като видят плодното сакче, на следващата среща ще галим корема, пък дай Боже и нечии други също :D.

Миникче, страхотен аватар си имаш, а крачетата действително ли са твоите, не че се съмнявам, че са ти хубави де, но просто информативно, пък и сандалите са супер.

Нахита, никакви лоши мисли, продължавай с купоните и живота, виж как стават нещата (по примера на Лан) и ние скоро.
Лилитче, много се радвам, че с хормонките и овуто всичко е наред. Дано се получи при вас.
Сега за мен, изкарах страхотно и много спокойно море, чак ми доскуча накрая. Кървенето ми спря още в понеделник и всичко изглежда спокойно. Сега ще си чакам първия цикъл след лапарото, пък да видим. От септември продължавам с фоликуметрии. А до края на този месец - ще се радвам на живота.
Целувам ви и ви прегръщам всички
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #502 -: Август 09, 2006, 16:40:59 pm »
Лан, браво браво браво...дай боже всичко де е наред, безпроблемна бременност и сладко, умно и добро бебе след 9 месеца!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #503 -: Август 09, 2006, 19:34:04 pm »

Миникче, страхотен аватар си имаш, а крачетата действително ли са твоите, не че се съмнявам, че са ти хубави де, но просто информативно, пък и сандалите са супер.

Бе Рали, как мои, това е метафора :lol: :lol: :lol: Аз ходя само с маратонки и джапанки :D :D Мерси за комплиментите обаче :balk_103: :balk_103:
Ралка, супер е че си се вьзстановила, сигурна сьм че  бьрзо ще ни зарадваш с добри новини. Живи и здрави!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #504 -: Август 09, 2006, 19:58:51 pm »
Пьк като заговорихме за аватари: Нахааа :balk_154: :balk_163: много мрачна картинка си избрала, пак ще те бия, така да знаеш. Не че не е хубава, но се надявам да няма връзка с емоционалното ти състояние. Иначе текстът под нея е много правдив :balk_46:

*

naha

• 1474
« Отговор #505 -: Август 10, 2006, 10:07:22 am »
Ами в интерес на истината аз се влюбих в тая картинка вчера съм молила милото ми половин час да ми я направи в нужния размер хихихихих... ами като цяло има връзка със емоционалното ми състояние,но дълеч не е толкова трагично положението. Все пак имам крилеееее е не пия Ред бул  8) ама се надявам скоро да се отворят и да полетя от щастие 8) :lol: :D. Лан какво става с тебе... с другите как сте.. аиде да последваме Лан-и тя даде началото  :D. Пупупупупу прегръщам ви.
*

naha

• 1474
« Отговор #506 -: Август 10, 2006, 14:47:22 pm »
Рали както се казва накъсмет да ти е . Радвам се,че почивката ти е минала добре нищо че ти е доскучало  :D. За напред се надявам само хубави новини от теб да се чуват. :D Както се казва шанса след лапарото е най-голям така че ще очакваме.
И айде вече да става с всички ни, че ми писва нещо   :balk_71:Прегръщам ви всичките.... ОООООО и да се похваля Нахата е свалила цели 3 килограма :scale: така, че ако не бебе след поредицата купони поне нещо друго хубаво се е случило хихихиих :pipy_longstocking:
Аиде и дано скоро и друг да се похвали. Аз си чакам м-то и ми се струва толкова дълечно значи. Забелязвам, че времето ми върви много по-бавно. Много странно, но факт  :balk_132:
« Отговор #507 -: Август 10, 2006, 16:45:26 pm »
Нахата, е айде честито за килограмчетата и да пожелая да почнеш да ги наваксваш поради една такава коремоиздуваша, риткаща причина, като тази по-долу. Както и на всички останали, разбира се!!!

*
« Отговор #508 -: Август 10, 2006, 17:46:48 pm »
Аз чакам, имам чувството, че времето до прегледа въобще не върви. Толкова бавно минават часовете :(.
*
« Отговор #509 -: Август 10, 2006, 18:39:55 pm »
    Ралинка, радвам се, че всичко е вече добре и почивката е била приятна!
    Лани,още веднъж  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и много спокойствие, всичко е наред.
     Нахи, ти го чакаш този път М, ама той, като го чакат, често не идва по много хубава причина.Стискам палци и на теб, и на Миники , и на Рали, на всички! Хайде, момичета, вие сте! :D
     На мен днес ми е третия ден от цикъла и си пуснах хормони- естрадиол,ФСХ и ЛХ.Резултатите излязоха и съм много доволна. :balk_62: Всички са в норма и най-важното- съотношението между ЛХ и ФСХ е 1 .Преди 3 месеца беше почти 3. Наистина съм доволна от билките, с тях се иска постоянство, но резултатът е налице. Такова хубаво съотношение нямам от година и половина. :smiley_abxb:
     Миники, страхотно бебче! Пожелавам на всички по 2-3 такива!Успех!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #510 -: Август 10, 2006, 19:44:41 pm »
 Lilit, браво! Много е важно да са в норма хормоните, това така да се каже си е началото.
 naha, и аз чакам, чакам, а никакъв го няма цикъла, така че пожелавам и на теб да чакаш, чакаш, но никакъв да го няма.  :DИ не само на теб - на всички тук! :bighug:Вече казах - след месец, два дружно в "Дългоочаквана бременност..."!
Мен ме притеснява някакво розово нещо, не може да се каже, че е кръв, като че ли самата слуз ми розовенее вечер - на бикините няма нищо :(. Това не ми пречи да се притеснявам много, не знам как ще дочакам до понеделник :(
« Отговор #511 -: Август 10, 2006, 19:52:29 pm »
Лани, стискам палци мила, не се тревожи, Господ си знае работата, всичко ще е наред!!!
Лилит, супер са хормоните, много се радвам за теб, живи и здрави, другото се нарежда само.
Момичета, поздрави на всички и кураж, в нашата темичка постингите са винаги с щастлив край!!
Голяма прегръдка за ВСИЧКИ...

*
« Отговор #512 -: Август 10, 2006, 22:47:48 pm »
 :(Явно не е било истина , момичета, прокървих. Беше хубаво да се почувствам така, макар и за малко. :(
*
« Отговор #513 -: Август 10, 2006, 22:59:29 pm »
еее, как така бе Лан? Много ли?
Досега се стърпявах да честитя, ама вътрешно много се радвах. Кажи нещо повече, какво става?
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #514 -: Август 10, 2006, 23:53:39 pm »
Ланче,

това че си прокървила не означава, че краят. Може да е по-нисичък прогестеронът, защо не се консултриаш с друг лекар, докато се завърне д-р Владимиров. Например с Мазнейкова. Много прегръдки, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и молитви за щастлив край от мен yahoo_17 yahoo_17
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #515 -: Август 11, 2006, 00:33:08 am »
Лани, кураж мила, само да не се предаваш, разбира се че всичко ще е наред!!!

*
« Отговор #516 -: Август 11, 2006, 01:06:06 am »
 Ами кървенето е слабо, но все пак го има и е розово (а не червено-кафяво както при цикъл). Нищо не ме боли, даже не го усещам. Аз си записах час, но е чак в понеделник :(. Успокоявам се и чакам до понеделник, пък каквото ще да става. Поне като отида при лекар да може да види за какво става въпрос. Истината е, че започна леко да розовее слузта, чак след теста за бременност, предполагам, че много съм се притеснила и си влияя сама негативно.
 Прогестеронът ми го изследваха на ову - беше на горна граница, не че това е гаранция, че при евентуална бременност ще е в норма, но все пак.
« Отговор #517 -: Август 11, 2006, 07:56:18 am »
Момичета,възможно ли е от киста да прокървиш?
Моят случай е следният.Месец април ми откриха киста на яйчника,която била много скрита и само с вагинален УЗ се вижда.Направиха ми туморен маркер-беше в нормата.Назначиха ми Примолут Нор,който да пия всеки месец от 20-я ден на МЦ-5 дена.МЦ се скъси от 28 на 26 дена/по принцип винаги е бил редовен и регулиран/.На 17-я ден от МЦ,този месец получих зацапване-1,2 капки.Как мислите,възможно ли е кистата да е причината,защото овулацията ми по мои изчисления е по-рано,а за вероятна имплантация сащо е било рано :(?Тревожа се :(
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
« Отговор #518 -: Август 11, 2006, 08:17:47 am »
 juli4ka, март месец и аз бях с киста и прокървих по едно никое време на цикъла. Това, съчетано с това, че ми закъсня десет дни и отрицателният тест за бременност ме накараха да отида на лекар, който констатира кистата. Лекарката ми каза, че прокървяването е станало по време на ову, т.е. друг фоликул се е спукал. Аз си бях сметнала ову-то по друго време, а и до тогава никога не бях кървила на ову.
 Всичко това обаче не значи, че при теб е така. Най-добре на следващия преглед да го споделиш с лекуващия лекар и той да даде по-компетентно мнение.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #519 -: Август 11, 2006, 08:38:56 am »
Ланинко :balk_21:,моля те!
Само не се притеснявай!Още малко остана до прегледа!
Дано всичките ни пожелания и позитивизъм са стигнали до теб!
А съм сигурна,че колкото и да искаш,спокойна няма да бъдеш!
Чакането е ужасно,а от това чакане по-неспокойно,няма!
Така че,просто времето трябва да мине!
Ние сме тука и ще се погрижим лошотинки да не минават
през пълната ти с обърмисли мисли главица! :grouphug2:

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)