0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: kista
« Отговор #540 -: Август 15, 2006, 18:49:45 pm »
Ей, Лилит  няма да си мислиш такива работи ще се карам  :x 8) това парене може изобщо да не е свързано със снимката. По принцип да си самоназначиш антибиотици е доста как да кажа глупаво мога да ти дам личен пример и то не си ги бях назначила аз (както и да е). Плюс това едни антибиотици трябва да се пият в комбинация с противогъбично лекарство, че много често се съпровождат от такива инфекциики. Най-добре отиди на чичо док 8) и дано всичко е наред.

Дано не е свързано със снимката паренето. Като започна, помислих, че може и цистит да е , и понеже съм правила антибиограма и знам към кои антибиотици съм резистентна, реших да реагирам бързо, за да не стане по-лошо.А гъби нямам, от нещо друго ще да е.Ох, дано изчезват вече гадните усещания!
   Нахи, пожелавам ти една изненадваща прекрасна почивка с последващо деветмесечно продължение.
   Привет, Ралинка!Лелката е дошла, зада не стане прекалено много хубавото.Нали и другия месец трябва да има какво да те зарадва много!
   Миники,и за тебе почивка и надуто тумбаче!Хайде, момичета,стискам палци на всички!Късмет и успех! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #541 -: Август 16, 2006, 18:51:03 pm »
Оххх Лилитче благодаря ти но нещо не разчитам незнам защо не съм оптимистично настроена, поне не за оставащото време до края на лятото. Тормози ме мисълтта, че може би ще мине много време докато се случи, а вариянт да не се случи при мен не съществува. Прегръдки от мен.
 ЕЙЙЙ с тва Лан какво стана значии взех да се притеснявам :?
« Отговор #542 -: Август 18, 2006, 08:50:02 am »
Хей бейбита :D Включвам се за нищо конкретно, само да кажа "здрасти" и "Лааан, обадиии се!!!!"

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #543 -: Август 18, 2006, 15:26:24 pm »
  :balk_146:
Момичета, оперираха ме от извънматочна бременност. Сега нямам сила нито да чета, нито да пиша. Ще ви разкажа след някой друг ден...
« Отговор #544 -: Август 18, 2006, 15:30:29 pm »
ОО, Лани, миличка, съжалявам много. Почивай си и се възстановявай бързо! Целувки и пожелания за скорошно щастие  :)

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #545 -: Август 18, 2006, 15:31:46 pm »
Много съжалявам Лан   :cry:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #546 -: Август 18, 2006, 15:39:41 pm »
съжалявам, Лан :(
« Отговор #547 -: Август 18, 2006, 16:16:11 pm »
Лан, много съжалявам...
Дори не мога да си представя колко ти е тежко...
Бъди силна  :bighug:!
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #548 -: Август 18, 2006, 17:31:22 pm »
Lan мила, толкова съжалявам за това, което ти се е случило. Бъди много, много силна, вярвай и знай че всички сме с теб и те подкрепяме.
 :balk_21:

*
« Отговор #549 -: Август 18, 2006, 18:44:56 pm »
     Лани,миличка, толкова много съжалявам! :(
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #550 -: Август 18, 2006, 20:49:56 pm »
Лан мила много съжелявам за случило то се! :cry: :cry: :cry:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #551 -: Август 18, 2006, 22:53:28 pm »
Lan,   :bighug:
преживяла съм го - знам какво чувстваш.
Желая ти бързо възстановяване.
*
« Отговор #552 -: Август 20, 2006, 18:13:51 pm »
Момичета, я кажете къде да разкажа, че нещо не се сещам в кой подфорум да я постна историята :(. Хич не върви за "киста".
« Отговор #553 -: Август 20, 2006, 18:22:32 pm »
Момичета, я кажете къде да разкажа, че нещо не се сещам в кой подфорум да я постна историята :(. Хич не върви за "киста".

В "усложнения при бременност" може би

« Отговор #554 -: Август 21, 2006, 09:17:10 am »
Ох, Лан миличка.... толкова ми е мъчно за теб... Много много силна  :bighug: от мен и да се възстановяваш бързо мила....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #555 -: Август 21, 2006, 09:31:10 am »
Ще напиша тук с молба, ако модераторките преценят да ме преместят като нова тема някъде.
Към 5 сутринта отидохме до Пирогов. Там хирурзите ме гледаха казаха, че е малко вероятно да е апендисит (дано така да се пише) и ме пратиха при гинеколога. Той ми се навика - "Защо не си отишла в "Майчин дом, а тук!" (аз даже не знаех, че в "Майчин дом" имат спешен кабинет). После вика: "Нищо ти няма, ти симулираш, това си е нормална бременност!" Аз литнах до небето при тези думи (макар, че през цялто време той ми се караше). Върнах се при хирурзите да си дам листчето, но те ми казват:" Абе боли те не боли те, ела и утре към 3-4 следобед да те видим, да не е пък странно развиващ се апенисит!". Биха ми някакво обезболително и ми казаха да не ям за всеки случай (добре, че го казаха!). Отивам  следобед. Хирургът вика: "Веднага на гинеколог!". Отивам, там гинеколожката: "Мила, веднага на операция, вече имаш кръв в корема!". Аз в шок, не мисля нормално, питам "Може ли да стане с лапароскопия?", тя "Възможно е, но нашите хирурзи няма да се навият!". Отивам с надежда в "Майчин дом". Там ми казват:"Невъзможно, тръбата я няма, всичко е в кръв! Още на снимката, която носите от Пирогов е така!". Оперираха ме в 9.30 (имаха някаква родилка, а е само един хирург, дано да е жива и здрава жената, така и не разбрах какво е станало с нея).
Всичко мина успешно. Вече си нямам тръба. Нервите и психиката ми са още нестабилни. Плача и за себе си и за бебо и за тръбата. Не искам да пиша за хигиената и отношението на сестрите в "Майчин дом". Не искам да пиша и за "подходящата" храна, от рода зеле, грах и суров домат (от който направих ужасно болезненана криза, добре че не изядох и зелето и граха). Минало е. Просто искам да посъветвам, ако имате, момичета, планови операции и намерите достатъчно добър хирург другаде, не отивайте там.
Благодаря на спешния екип хирург, анестизиолог (дано и това така да се пише) и медицински сестри в операционната, които са били на смяна в събота вечер. Така и не им научих имената, но ще съм им благодарна до живот.
Др. Димитров ми каза, че е било въпрос на часове да си тръгна жива и първият гинеколог, който е заявил, че нищо ми няма е за съд. (в последствие разбрах, че диганозата, която ми е изписал на листчето е точно съмнение за извънматочна. Истината е, че ме изгони, без да ми го каже, а аз не знам латински)
*

naha

• 1474
« Отговор #556 -: Август 21, 2006, 09:42:11 am »
 :( Охххххххххххххх Божее Лан нямам думи с които да изразя съжалението си. Искренно ти пожелавам да се възтановиш възможно най-бързо. Бъди силна мила.... Аз съм с теб, а вярвам и другите момичета . Ще очаквам включване от теб в най-скоро време . Хей Лан 340 438 575 това ми е ICQ номера ако имаш желание с радост ще си побъбря с теб ( малко по -лично :D ).Успех миличка и дано скоро да отмине всичко.

Сега за мен нещо става с мен момичета и не знам какво и защо.. Вече втори път ми се случва супер ама супер странна менструация. Първия път ми тече само 2-3 дни и беше по скоро розова, а сега значи какво стана точно в петък сутринта както си прави винаги зацапа кафявото до вечерта вече имаше на превръската кафяво повечко . На друдия ден вече беше премесено с маааалко червено паднаха няколко съсирека и най- неочаквано следобяда спря 8O 8O 8O от раз. Останах с превръзка за всеки случай, но не потече. В неделя вече бях чиста. Е тва е направо нямам думи. Може да е от жегата може да е от много неща единствения вариянт които изключвам е бременност. Да ви кажа малко се изплаших. :? Случаво ли ви се е........? Извода е че съм изкарала ( като не броим кафявото зацапване) половин ден менстроация тоя месец 8O 8O 8O :?
*

naha

• 1474
« Отговор #557 -: Август 21, 2006, 09:51:38 am »
Лан докато ти пишех отг и ти пусна твоя постинг ужасно е това което ти се е случило ама ужасно просто. На мен също едно време ми казваха че мога да съдя едни там идиоти в Благоевград но чувала ли си за осъден лекар. Мамицата им гадна идва ми да псувам. Радвам се, че сега си по добре. Колкото по бързо премине шока толкова по добре. Какво е състоянието на другата тръба. Какво казват лекарите?
*
« Отговор #558 -: Август 21, 2006, 09:57:37 am »
Мила Лан, много, страшно много съжалявам за това, което си преживяла :(. Даже си поплаках докато четях :cry:. Този гинеколог от Пирогов наистина е за съд. Убедила съм се, че там ти обръщат сериозно внимание само ако си "без глава", всичко останало не е спешен случай според техните виждания. Дано вече всичко лошо е зад гърба ти и от тук нататък само хубави и весели неща да ти се случват. Бързо възстановяване и силни прегръдки от мен.
 :bighug:
« Отговор #559 -: Август 21, 2006, 10:02:47 am »
Мила Лан,

много съжалявам за това, което си преживяла. Думите са излишни.

Поздрави.