0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

kista
« Отговор #60 -: Май 24, 2006, 10:30:57 am »
Наха, Наха, киста та киста .... зомбита сме аз и ти, ей!  Като ги имаме толкова тия кисти, да пробваме да ги продаваме, а?? И без друго на нас не ни трябват :lol:
Споко Наха, ще бременеем, време мноого, пък и щом желание има, ехеее!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
kista
« Отговор #61 -: Май 24, 2006, 10:35:16 am »
:(
Момичета,
 вчера я урочасах моята хубостница. Днес на колелото ме наболяваше, но си викам - ще си докарм 14км и като слязох от колелото много ме заболя и така 15мин. Дали е опасно - да боли извън месечния цикъл?
kista
« Отговор #62 -: Май 24, 2006, 10:48:21 am »
Ланче, може да се е спукала бе, тва че те наболява според мен не е противоестествено, аз менструация нямам, колело не карам и пак ме наболява. Дълго ли те боля, мен лекарят ме предупреди, че евентуално може да има болки и да пия Аулин ако са нетърпими.
Не си я урочасала, лекуваш я! Ще видиш, че на УЗИ няма да я има :)

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
kista
« Отговор #63 -: Май 24, 2006, 10:50:21 am »
Опасно е ако се спука в коремната кухина, перитонира и става мазало. При теб болките са отминали, значи си ок.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
kista
« Отговор #64 -: Май 24, 2006, 11:27:10 am »
да бе и мен сега ме боли корема на пристъпи ( спазми,сякъш ще ми доиде ) и като се има на впредвид че не ме боля изобщо като ми доиде си е странно .и прасците ме болят здраво цяла сутрин схванаха се едновременно и двата :wink: е не знам това дали е от кистата ама все пак :wink: си е гадно дано си я спукала гадната гадина успех
kista
« Отговор #65 -: Май 24, 2006, 11:31:59 am »
Интересно, че и при мен има схващания и тежест в подбедриците и понякога спазми като пред мензис ???

*

naha

• 1474
kista
« Отговор #66 -: Май 24, 2006, 11:56:27 am »
абе какво да ти кажа всичко си е свързано а и тука само гадаем какво и как може да е.ще се види скоро и каквото такова трябва да се науча да се примирявам.
kista
« Отговор #67 -: Май 24, 2006, 12:06:04 pm »
Чакай сега, как да се примиряваш. Никакво "примирие". Действаш здраво, помагаш си всячески. Да се приемириш, значи да не правиш нищо, да гълташ това които са ти дали, да се вайкаш: тюю не ми вървми, все на мен и да не вярваш, че ще е по-добре. Ние не сме такива!!!

*

naha

• 1474
kista
« Отговор #68 -: Май 24, 2006, 12:12:58 pm »
имах впредвид да се примирявам с казаното от гинката ми аз може да се надявам за бебе но тя ще каже киста ето с това искам да се примирявам и като знам че не е това което искам да не си въобразявам.надеждата понякога може да те сломи изък че се казвам така.
*
kista
« Отговор #69 -: Май 24, 2006, 12:22:47 pm »
Чак нетърпима, не е болката, то и моят праг на търпимост е много високо, обикновено припадам преди да извикам  :D . Факт е обаче, че за първи път ме боли сериозно и се притесних. Възможно ли е да се спука (не в цикъл) да не предизвика перитонит? Т.е. да си се спука и да си изчезне като една културна киста?
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #70 -: Май 24, 2006, 12:34:40 pm »
виж аз имах такава болка много силна и режещта точно на дата за ову при първи цикъл след лапаро не знам дали е имало ову но док ми каза че наи вероятно болката е била породена от спукан фуликол и докато се разгради течноста във коремната кухина боли боля почти цял ден като затихваше на другия ден нищо само леки побоцвания.
kista
« Отговор #71 -: Май 24, 2006, 12:35:28 pm »
Ми че нали точно това е идеята, да се спука кОлтурно, виж какво пишат момичетата по-горе, че при тях се е спукала без никакви медикаменти и операции. Не ме слушай мен за перионита, тва са си мои глупости, аз съм една такава мисловна, затова :lol:
Да пишеш веднагически, какво ти е казал Ален /Делон:)/, ок?!

Нахоооооо, надеждата не ти върши работа, вяра трябва, тя е дейната думичка,  пък ти че няма да се пимириш, ми е ясно!!!  :wink:

*

naha

• 1474
kista
« Отговор #72 -: Май 24, 2006, 12:37:20 pm »
хехехехе много си права
*
kista
« Отговор #73 -: Май 24, 2006, 13:10:19 pm »
Добре, успокоявам се и в петък ще пиша.
naha, и ти да пишеш! Все си надявам, че си объркала темата и въобще не си за "киста" :) !
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #74 -: Май 25, 2006, 09:18:12 am »
Лан благодаря ти мила но дълбоко се съмнявам ако е имало някакво съмнение дали е киста сега вече съм сигорна не ме питаи защо просто знам.Ще пиша разбира се и ти пиши,надявам се да имаш добри новини.
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #75 -: Май 25, 2006, 09:20:22 am »
хехехех много ми хареса названието "културна" киста моите хич не са колтурни и са много нахални :wink: не искат да си тръгват. :)
*
kista
« Отговор #76 -: Май 25, 2006, 13:13:35 pm »
Цитат на: naha
хехехех много ми хареса названието "културна" киста моите хич не са колтурни и са много нахални :wink: не искат да си тръгват. :)

Какво да я правя -  моя си е! Аз си я обичам :D , все пак моето тяло си я е направило, сигурно имам нужда от нея. Иначе как бих се рашила на лапароскопия, но сега докторът ката ме наплаши, няма къде да мърдам...
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #77 -: Май 25, 2006, 13:52:10 pm »
всичко дето трябва да се направи го направи Лан,инъче от моя преглед какво се останови- значи първо и най-хубаво ( и най-странно :wink: ) кистите ми ги няма и ТРИТЕ гинката се опули  8O каза че е била поне 100% сигорна че една ще има но факт няма ги десния яйчник е типичен за ПКЯ с множество малки ( приличаше на пчелна пита :? което е лошо) но тъи и тъи на мен левия ми трябва  8) в него се видяха два-три малки от които евентуално се надяваме да излезне доминантен... и така ще пускам естрадиол другата седмица да видим дали ще е узрял и ако е ще пробваме с 15 000Е прегнил и с Господа напред лигавицата беше 0,4мм което си е нормално за толкова ранен период ( дори се видя че зацапване имам още кафяво)и така успех ви пожелавам, и пишете какво и как става
*
kista
« Отговор #78 -: Май 25, 2006, 14:00:10 pm »
naha,
само дето се оплакваше - видиш ли твоите са си съвсем "културни" - изчезнали са си! Ади, късмет с прегнила и другия месец да се хвалиш! Стискам палци!
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #79 -: Май 25, 2006, 14:15:42 pm »
)мерси Лан но няма да си кривя душата ще ти кажа че сме много очудени и да не те излъжа си е едно малко чудо това ( таман днес приказвахме за чудесата че аз хич не вярвам в тях :oops: ) аз да ти кажа не се надявам за бебето искам просто да знам че са почнали да се пукат а започнат ли то неизменно един ден и бебето ще стане :wink: абе културни не културни да са махат че  :wink:  :D  успех и на тебе мила.