Пиша какво става
.
Добрата новина е, че туморният маркер е в норма. Благодаря за корекцията ,naha, така и не чух как е самия термин, чух само, че идва от френски "fenetre" и реших, че е фенетрация, коригирам се
и за напред ще използвам вярния термин. Сега за задържането - не се изразих правилно. Докорът каза, че имам шанс да си се спука сама пущината, защото ако задържах повече от един фоликул и другите задържани щяха да се виждат. Въобще не изключвам възможността за СПКЯ - напротив, имам някакво съмнение, че точно това ще се окаже че е.
Сега за последното решение. Начев ме посъветва да пия противозачатъчни този месец, който идва и да отида на преглед в 2-3 ден на цикъла, което честно казано ме изуми. Макар, че не съм гнуслива, това ми се струва ужасно!
Така според него е добре да се пукне първо кистата и след като мина изследвания и се изключат други вероятности за стерилитет, чак тогава да се прави лапаро.
Това е, много благодаря за подкрепата, аз си се шегувам с "хубавицата", но май си бях доста притеснена. Пишете какво става при вас.