0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
kista
« Отговор #120 -: Юни 04, 2006, 14:28:50 pm »
еи Руряна какво стана с твоята киста има ли резултат вече четох ти постинга в другия форум за бодежите мога да ти кажа че от моите лични наблюдения когато получавам бодежи е от разгъването на материята т.е. какво искам да кажа -когато ръсте кистата тогава получавам бодежите.а инъче съм ги имала доста време и от наблюденията с узи сме остановявали нарастване а не пукане .интересното е че на пример предния месец спуках три а не една и то без да усетя абсолютно нищо нямам предтсава кога са се махнали.пиши какво става.най хубаво е да отидеш на узи на трети ден след свършване на м-то когато новите фуликоли още са в зародиш.
утре
« Отговор #121 -: Юни 04, 2006, 18:12:21 pm »
ще ходя на преглед утре отново да видим. дано да е фоликулярна, че иначе незнам.
надявам се най сетне да попадна на свестен лекар, просто съм се отчаяла.
пред 4 месеца ме стимулираха с клостил и имам съмнение че е от това
kista
« Отговор #122 -: Юни 04, 2006, 18:16:17 pm »
Рурианче, при кого ще ходиш?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
kista
« Отговор #123 -: Юни 04, 2006, 20:54:41 pm »
Цитат
Ходих при двама доктори и двамата казаха, че освен кистата други проблеми нямам!

Отиди в репродуктивна клиника. И аз съм губила 9 месеца в следене на функционална киста
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #124 -: Юни 04, 2006, 21:48:42 pm »
Аз мисля че докато не ти се регулира поне малко проблема с образуването на кистите ( м/у другото не съм на ясно само тази ли е или и друг път си правила извини ме че не помня ) та така ако правиш кисти и ако преди да те стимулират са знаели за този проблем говори много лошо за лекаря ти защото една стимулация може да предизвика появата на повече и по- големи кисти.
лекар
« Отговор #125 -: Юни 04, 2006, 22:28:14 pm »
ще ходя при доцЯнева Варна
някой чувал ли е нещо
*

Nova

kista
« Отговор #126 -: Юни 06, 2006, 04:52:30 am »
Цитат на: misi
Аз също имах киста 5см. Откриха ми я '96г. И след като не се махна с противозачатъчни постъпих в болница, за оперативно отстраняване.
Оказа се, че е било зрял тератом (какво е това незнам, обясниха ми, че е доброкачествен тумор). Махнаха ми и целия яйчник, според доктора не е можел да се спаси. Рязаха ме през корема и въобще беше голяма гадост. Ако можех да се върна назад щях да опитам всичко преди да легна под ножа и нямаше да го направя точно в тази болница - става въпрос за раковата болница в Дървеница. Но тогава бях на 19г. и не мислех така.
Ама явно, че човек не може да избяга от съдбата си...

Zdravei Misi,
i az napravih sa6tata gre6ka,predi mnogo godini. I az biah na 19 godini. Ne znam da li e sadba ili neznanie. No edno znam sas sigurnost, tove e jestoko, da iska6 da ima6 bebentce-edno angel4e, da ne moje6 da ima6, i da si bliji6 ranite na denia v koito si se rodil.
Tova ne razbiram, tova e jestoko i ne4ove6ko psihologi4esko i emotcionalno polojenie koeto 4ovek-jena triabva da mine, dokato po sa6toto vreme ima jeni koito ne znaiat za kakvo sa na tazi planeta, ne znaiat za kokvo hodiat po neia, no paradoksalno im se dava/polu4ava/imat i taka natataka. Problema e 4e ako si go gledat s lubov e OK, but ako si go praviat/rajdat za pari/po pogre6ka/bez jelanie, koi e tozi mehanizam koito im vra4va/poveriava edno angel4e v tehnite ratce.

Пиши на кирилица!
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #127 -: Юни 07, 2006, 10:12:26 am »
Руряна аз не знам за нея има доста момичета от варана дано се включи някоя за инфо :wink:  успех ти желая. пиши какво става.ааа миники и ти нещо са позагуби мила. какво става с твоита буина младост :D
*

Anonymous

kista
« Отговор #128 -: Юни 07, 2006, 10:18:28 am »
Момичета,
стискайте ми палци, днес съм при док. Дано да ми каже нещо хубаво, например, че се е махнала пущината, но с този цикъл дето едва едва капе, не ми се вярва. Възможно ли е да е намалял така заради противозачатъчните?
*
kista
« Отговор #129 -: Юни 07, 2006, 10:21:15 am »
Уф - Гостът съм аз.
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #130 -: Юни 07, 2006, 10:44:57 am »
Лан мила да може да е от противозачатачните мисля то не е реален мензис това сигорна съм че ще я няма споко моите се махнаха от самосебе си а ти си взела мерки все пак да ги няма.стискам палци все пак.успех и пиши.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
kista
« Отговор #131 -: Юни 07, 2006, 11:00:01 am »
Ланче,

какво каза док миличка? Аз също съм към вашия "отбор", таман с два задържани фоликула, но не пия противозачатъчни, тр.да отида на 2-3ден на М. док да ме види, а пък моя цикъл 2-3 ден не е по няколко капки, голям срам ще бера:), но щом трябва. Само не разбрах защо. Както и да е, моите са 24мм и 27мм. - гадове такива, дали ще си ми дойде навреме? Ще го мисля. В петък заминавам за морето и се надявам малко да разпусна от мисли и притеснения. На вас успех милички!
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Lexi

kista
« Отговор #132 -: Юни 07, 2006, 11:11:52 am »
И аз съм от отбора :D  Този месец на двойна доза мервалон. може би въпросът ми е глупав, но ако не се спука какво следва?
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #133 -: Юни 07, 2006, 11:25:54 am »
рали мила може да си ти доиде нормално а може и да се спукат гадините като ти доиде и мисля че док ти е казал на 2-3 чист ден след м-то поне мен тогава ме викат за узи. лекси от марвелона ще се махне тои подтиска функцията на яичника няма да има стимулиране от негова страна така че спокоино и мисли позитивно.Рали мила приятно искарване на моренцето и дано то да ви подейства отпускащо и благотворно.пишете какво става с вас.Ще чакаме картички от морето. :wink:
*
kista
« Отговор #134 -: Юни 07, 2006, 11:28:55 am »
rally_g, ще пиша - като мине прегледа, обезателно ще пиша. naha, ами мен ме извикаха на третия ден от цикъла (също като rally_g). Днес ми е трети ден и ще ходя Хубаво, че едва едва капе иначе сигурно щях да умра от срам  :oops: .
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
kista
« Отговор #135 -: Юни 07, 2006, 11:31:18 am »
Цитат на: Lan
rally_g, ще пиша - като мине прегледа, обезателно ще пиша. naha, ами мен ме извикаха на третия ден от цикъла (също като rally_g). Днес ми е трети ден и ще ходя, хубаво че едва едва капе иначе сигурно щях да умра от срам  :oops: .

Е спокойно Лан!!!! Къде по-страшни неща са виждали лекарите! Мисли си така за да не се притесняваш! Успех с прегледа! Дано да я няма пущината вече!!!  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #136 -: Юни 07, 2006, 11:35:01 am »
ахх милата не се притеснявай на мен веднъж един гинеколог ми каза ( сега не мога да се сетя защо ми го е казал в каква връзка с мен както и да е :oops: ) че дори и в цикъл да съм пак ще ме гледа те са свикнали с това не им прави впечатление.всичко ще мине стискам палци за добри резолтати. :)
kista
« Отговор #137 -: Юни 07, 2006, 11:55:36 am »
Eххее, момичета, пробудихте пак таз тема злочеста.
Лекси, моите симпатии за двойната доза Марвелон, и аз на тоя огън се пека, ти за пръв път ли правиш такива дози противозачатъчни, как ти се отразяват?
Лани, стискаме палци, айде подлагай крак за липсващи кисти, веднага пиши за резултат.
Надее, ти си печена по темата, мислиш ли, че е възможно сама да си напипвам киста през корема?? Не се шегувам, струва ми се, че и преди опипвах някакво топче, сега ме преболя пак, опасявам се от ново образувание, не че знам дали старата се е пукнала. Карам още 20 дни Марвелон, после ще се преглеждаме.
Рали-г: поздрави и почитания!
Давайте свежо инфо, важно е да обменяме опит. Целувам ви!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
kista
« Отговор #138 -: Юни 07, 2006, 12:04:00 pm »
Цитат на: minikky
Рали-г: поздрави и почитания!

Миники, благодаря ти за поздравите, но с какво съм заслужила почитания, сладурке:)?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #139 -: Юни 07, 2006, 12:15:16 pm »
еи миники душата какво ти става пиле не вярвам да е толкова голяма кистата ти че чак да я напипваш може ако на пример ти е плосък корема :wink: да чувстваш подутина или по скоро леко подут да ти е ама чак да я напипваш  :roll: остави тая работа на лекарите те са по пипанията 8) надявам се да се е махнала и да няма други за на пред.каква ти е схемата сега колко време марвелон и след колко време на преглед?инъче може да получиш странни неща от рода на гадене и такива когато пукаш киста.има голяма вероятност да се получи спонтанно пукане на фуликола след като спреш марвелона.така че давай там по бързо с тез хапове че да се деиства вече по другото направление :preggo  :wink: