0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: kista
« Отговор #380 -: Юли 10, 2006, 18:12:11 pm »
Мерси Лан-че сетих се къде е нали съм си полежала в М Д и там са ми познати уличките 8) Там пращат моя приятел. Трябва да ходим до софия за генотипизиране на кондиломите му :( не се махат гадините и съм се побъркала на всичкото отгоре му казала тая докторката, че нещо си там пречело на спермата и в най-скоро време трябва да си направел спермограма и сега е бая притеснен. Абе лудница......
« Отговор #381 -: Юли 10, 2006, 18:18:12 pm »
Стига бе, пречело. Никъде не съм прочела кондиломите да влияят на фертилността, а доста прочетох за тях.
Нахи, ти нали каза, че имало шанс кондиломите да не са кондиломи всъщност, а други образувания??? Дано да се надсмеят в кожно-венерическия над диагнозата, и да си ви пратят поживо поздраво вкъщи с диагноза: клинично здрав и без кондиломи!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #382 -: Юли 10, 2006, 20:44:13 pm »
Момичета, на мен Вледимиров ми обясни, че има разлика между общ хормонален статус на организма и яйчников хормонален статус. Това че изследваните хормони са в норма, не означава че не съществува хормонален дисбаланс в самия яйчник. Ако съм рабзрала правилно обяснението, разбира се. Но кистите, според него, се образуват наистина на база възпалителни процеси. Хормоналните изменения са много по-рядко срещани.

Съгласна съм с Миникки!! :D
*

adi

• 7710
« Отговор #383 -: Юли 10, 2006, 20:46:42 pm »
Наха мила задължително се ориентирай към някоя добра клиника по стерилитет!!!!Много е важно да попаднеш на подходящ лекар!!!!
(пушиш ли????)
*
« Отговор #384 -: Юли 11, 2006, 08:15:51 am »
Момичета ако може да се каже това че НЕ овулирам се дължи на луф синдром то точка 3 от програмата за лечение на стерилитет при жената а ЛУФ-синдром, доказан поне 3 цикъла с ултразвук
-----------------------------------------------------------------------         Наха, всъщност не съм сигурна за Луф-синдрома, така го определи гинеколожката ми в Бургас.Два месеца вече засичам, че не се пукат и стават на кисти.Но тук, в темите на зачатие пише, че Луф синдром е когато Фоликулите не порасват до необходимите размери и лутенизират.А моите си порасват, даже повече, отколкото трябва.А и твоите"находки" май са по-големички.Това се води за кисти.Но и Попов спомена луф синдрома.А кистите би трябвало да се пукат с лекарства.Не знам, но от няколко дена не мога да вляза в темите да прочета отново.
         Миникки,това за яйчниковия хормонален статус не мога добре да го разбера.Предполагам, че има някаква връзка с яйчниковия резерв.Ще питам Владимиров, когато го посетим.Но мисля наистина, че кистите са от възпаление и смятам да пробвам лечение с алое, чела съм, че е много полезно.
         Приятен и усмихнат ден, момичета!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #385 -: Юли 11, 2006, 10:03:27 am »
Лилитче, относно яйчниковия запас, мисля че Владимиров е точния човек, има защитена дисертация на тази тема /така прочетох в биографията му/.А за хормоналните истории - и аз не разбирам :(

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
« Отговор #386 -: Юли 11, 2006, 11:46:21 am »
Ади мила не пуша вече 2-ра година , но напоследък се улавям че май напрежението ми идва в повече и вечер си подръпвам от някоя цигара, което не означава, че пак ще пуша защото през деня и другото време не се сещам за цигара както и да е.....отностно хормоните и яйчниците си мисля, че става дума за това, че яйчниците също произвеждат полови хормони, а също мисля че беше и хипофизната жлеза та може да се касае за проблем в производтството на произвежданите от яйчника хормони, а хипофизната жлеза да си ги произвежда нормално е....ш ли му мамата :D не съм се сетила до сега да се разровя и да прочета.... но нямам друг избор  ( ще го направя  :)). М/у другото тези мои проблеми ми доидоха като стимул, за да уча медицина :D :D 8) нищо чудно догодина да запиша ако парите не ни отидат за инвитро.... :(
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #387 -: Юли 11, 2006, 18:28:59 pm »
Момичета, здравейте отново от мен.  :D Аз вече 4 ден съм спряла Марвелона, но не ми идва и май започвам да се шашкам какво ли става  8O. На вас след прием на Марвелон колко дена след спирането ви идва?! Дано скоро дойде и всичко на прегледа да е наред  :? , чееееее ще види тоя фоликул .....  :D

« Отговор #388 -: Юли 11, 2006, 20:37:13 pm »
Да не си посмяла да се шашкаш!!!
Дойде ми между 5  и 6 ден, т.е. след 23:00 часа, всичко си е ок, не се тревожи. Ще дойде, няма къде да ходи :D

« Отговор #389 -: Юли 11, 2006, 20:41:17 pm »
Денито, спокойно мила, свърших Марвелона в Събота, чак днес ми дойде, и то доста слабо, за разлика от друг път... не се притеснявай мила, ще ти дойде ...
тооо, и аз се бях притеснила, че не ми идва ако трябва да сме честни

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

adi

• 7710
« Отговор #390 -: Юли 11, 2006, 20:56:21 pm »
Ади мила не пуша вече 2-ра година , но напоследък се улавям че май напрежението ми идва в повече и вечер си подръпвам от някоя цигара, което не означава, че пак ще пуша защото през деня и другото време не се сещам за цигара както и да е.....отностно хормоните и яйчниците си мисля, че става дума за това, че яйчниците също произвеждат полови хормони, а също мисля че беше и хипофизната жлеза та може да се касае за проблем в производтството на произвежданите от яйчника хормони, а хипофизната жлеза да си ги произвежда нормално е....ш ли му мамата :D не съм се сетила до сега да се разровя и да прочета.... но нямам друг избор  ( ще го направя  :)). М/у другото тези мои проблеми ми доидоха като стимул, за да уча медицина :D :D 8) нищо чудно догодина да запиша ако парите не ни отидат за инвитро.... :(
[quote author=naha link=topic=4376.msg101470#msg101470

Да учиш медицина???????????О това е много много хубаво!!!!!!
Дано да не се налага инвитро и дано мечтата ти да се сбъдне!!!
Дай боже!!! :bighug:
« Последна редакция: Юли 11, 2006, 20:59:20 pm от adi »
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #391 -: Юли 11, 2006, 22:40:10 pm »
благодаря ви много за думите мили приятелки, дано скоро наистина да дойде. :D

naha, толкова много ми хареса изказването ти относно медицината - най-искренно ти желая парите ти да не отидат за инвитро, а за учене - така ще си сбъднала две мечти - детенце и една професия, в която сигурна съм ще бъдеш много добър професионалист.

« Отговор #392 -: Юли 11, 2006, 23:07:19 pm »
Нахо, почвай да четеш конспектите още от сега!!! И никакви инвитро - всичко да става спонтанннооо!!!

*

naha

• 1474
« Отговор #393 -: Юли 12, 2006, 10:08:21 am »
 :bighug: Благодаря ви за думите, не ми е дълече от ъкъла, но искам първо да стане бебето.Колкото и трудно да е после ще запиша това го искам от детските си години... А що се отнася до идването на м-то след хапове нормално е да закъснее даже знам че трябва да нине малко време докато се възтанови дейността на яйчниците ( макар да казват че след спиране на противозачатачни се зачева най-бързо, което при мен не подейства).
« Отговор #394 -: Юли 12, 2006, 10:31:11 am »
Айде и аз да се похваля :D Току що идвам от Док - няма я гадната Киста  :lol: :lol: :lol:
Ама пък май имам проблеми с яйчниковия резерв  :? - док каза, че ще се произнесе след като получи резултатите от хормоните .... ха сега де!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

naha

• 1474
« Отговор #395 -: Юли 12, 2006, 10:36:41 am »
Стискам ти палци резултата да е наред и да се окаже фалшива тревога, аз за това, че кистата я няма не се очудвам защото след прием на противозачатачни никога не остават( поне аз не знам ) стискам палци също да не се образуват повече. Ти при кой лекар ходиш Рали?
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #396 -: Юли 12, 2006, 10:37:59 am »
Браво адашче, че си преборила кистата :D. А за яйчниковия резерв - май е време да се присъединиш към нашия отбор - на непушачите :D, но ти не се притеснявай преди док да е казал какъв и има ли действително проблем.
П.С. Добре де, ти нали си забременя съвсем спонтанно, дори и при не отличната ви морфология, така че дано е станало някакво объркване :bighug: :kiss:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #397 -: Юли 12, 2006, 10:40:15 am »
Айде и аз да се похваля :D Току що идвам от Док - няма я гадната Киста  :lol: :lol: :lol:
Ама пък май имам проблеми с яйчниковия резерв  :? - док каза, че ще се произнесе след като получи резултатите от хормоните .... ха сега де!
Браво за кистата, ех ама който не е писал тук, той не е преборил киста :D
Споко за резерва, сигурна съм че си ОК.
Целувки!

« Отговор #398 -: Юли 12, 2006, 10:50:32 am »
Наха - при Владимиров ходя :D Колкото за цигарките.... да си кажа честно, това беше първото нещо, което си помислих, като излязох от клиниката ...  :lol:Тамън сега на морето е моментът  :lol:

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #399 -: Юли 12, 2006, 11:13:10 am »
Наха - при Владимиров ходя :D Колкото за цигарките.... да си кажа честно, това беше първото нещо, което си помислих, като излязох от клиниката ...  :lol:Тамън сега на морето е моментът  :lol:
:balk_21:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6