Момичета ако може да се каже това че НЕ овулирам се дължи на луф синдром то точка 3 от програмата за лечение на стерилитет при жената а ЛУФ-синдром, доказан поне 3 цикъла с ултразвук
----------------------------------------------------------------------- Наха, всъщност не съм сигурна за Луф-синдрома, така го определи гинеколожката ми в Бургас.Два месеца вече засичам, че не се пукат и стават на кисти.Но тук, в темите на зачатие пише, че Луф синдром е когато Фоликулите не порасват до необходимите размери и лутенизират.А моите си порасват, даже повече, отколкото трябва.А и твоите"находки" май са по-големички.Това се води за кисти.Но и Попов спомена луф синдрома.А кистите би трябвало да се пукат с лекарства.Не знам, но от няколко дена не мога да вляза в темите да прочета отново.
Миникки,това за яйчниковия хормонален статус не мога добре да го разбера.Предполагам, че има някаква връзка с яйчниковия резерв.Ще питам Владимиров, когато го посетим.Но мисля наистина, че кистите са от възпаление и смятам да пробвам лечение с алое, чела съм, че е много полезно.
Приятен и усмихнат ден, момичета!