0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Re: kista
« Отговор #400 -: Юли 12, 2006, 11:31:22 am »
Айде и аз да се похваля :D Току що идвам от Док - няма я гадната Киста  :lol: :lol: :lol:
Ама пък май имам проблеми с яйчниковия резерв  :? - док каза, че ще се произнесе след като получи резултатите от хормоните .... ха сега де!

мила Рали, за яйчниковия резерв защо не си пуснеш едно изследване на Inhibin B при доц. Конова от Плевен - то е най-точния показател. Преди време и пред мен седеше същият въпрос - Владимиров ме гледа на 5-ти ден и каза, че според прегледа и изследването на FSH /което беше над нормата тогава/ имам проблем с яйчниковия резерв, но тук във форума прочетох за това изследване и пратих серум в Плевен. Оказа се, че с яйчниковия ми резерв всичко е наред  :D Сигурна съм, че и при теб ще бъде така.

« Отговор #401 -: Юли 12, 2006, 11:41:34 am »
Денито, благодаря за съвета... Да видим какво ще кажат хормоните, и може и да направя инхибин-а.... Просто малко се постреснах, да си кажа честно....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #402 -: Юли 12, 2006, 13:52:46 pm »
Аз пуснах едно мнение към Рали ама май не съм го оуснала на правилното място  8) Рали мила ако искаш ще се радвам да ми кажеш как работи Владимиров какви са ти впечатленията. Дочух, че работи със здравната каса ( та поне за прегледи да не заплащам ) . Ако искаш ми пиши на лични за да не занимаваме тука девоиките ;)
« Отговор #403 -: Юли 12, 2006, 14:01:07 pm »
Наха, виж на ЛС  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #404 -: Юли 12, 2006, 21:15:21 pm »
Наха - при Владимиров ходя :D Колкото за цигарките.... да си кажа честно, това беше първото нещо, което си помислих, като излязох от клиниката ...  :lol:Тамън сега на морето е моментът  :lol:

Рали за цигарките....задължително трябва да ги забравиш!!!!!!!!Поне докато няма бебе!!!!Дано диагнозата за яйчниковия резерв дано да не е вярна!
Успех мила и пиши после за хормонални!!!!Не се шашкай толкова! :balk_21:
*

naha

• 1474
« Отговор #405 -: Юли 19, 2006, 11:18:49 am »
Темичката позападна, което ме навежда на мисълта, че нямаме кистозни формации :D :D :D :D и аз ще се похваля най накрая спукахме ф-ла, но не с цел бебе, а да не стане на киста е сега и бебето да стане никоя няма да му се сърди 8) :D
*
« Отговор #406 -: Юли 19, 2006, 11:53:25 am »
Браво,Наха! Значи прегнилът действа! Много се радвам! А да си кажа и аз.Значи, ходих на фоликулометрия на 5 ден от началото на цикъла. Откриха ми в десния яйчник/пак-за трети път все той/ два фоликула- единият9,3мм, другият-11мм. Ама доста големшки, бе!Не е хубаво. Но старият поне е изчезнал.Почвам да си мисля- пия клинавиче, дали заради него порастват, че и по два! Дали ако почна от 11 ден билките за забременяване, ще се пукне някой от тях. На 21 юли съм при Попов от Шейново за снимка. Сигурно ако не се спукат и този месец, ще ми предложи лапаро.Ох, като си помисля за упойката, ще ми се да го избегна.Другия месец ще кажа на гинеколжката ми да ми бие прегнил, давидя и аз какво ще стане. Наха, пожелавам ти този месец да се похвалиш и със две чертички, защо не!!!Стискам палци!!!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #407 -: Юли 19, 2006, 14:53:14 pm »
Нахи, кураж бейби!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
« Отговор #408 -: Юли 19, 2006, 15:03:04 pm »
Lilit направила ли си хормонални изследвания? не бързай с лапарото защото аз като го направих кьол файда не се получава спонтанна овулация, но за щастие този път прегнила подейства.Направи хормонките и пробвайте с прегнилче белким стане работата :D Няма да се отказваш ей. Кураж и на теб. И на теб Миники мерси ти мила ама нещо не се надявам по скоро не ми се вярва, а и да ви кажа на моменти забравям, че нямам киста в корема толкова съм свикнала с тях, че си мисля, че и този месец съм си направила  8) хахава работа не че ми липсват де :lol: ппупупупу аз дори и да не е станало ( в което съм сигурна) другия месец абее до края на годината може да го докараме до плодно сакче, че и бебе след това:) дай Боже....
*
« Отговор #409 -: Юли 19, 2006, 15:59:26 pm »
Наха, пускала съм хормони няколко пъти и винаги всички са били в нормата. Дори и прогестерона на 7ден след ову/+тест и неспукал се фоликул/Пусках и преди да забременея , 7 дена след повишаване на температурата.Аз затова и си мислех, че винаги имам ову.Но след аборта почнах да правя фоликуметрия и се оказа, че уж хормоните са наред, пък фоликулите порастват до размер на кисти и се пукат в началото на следващият цикъл.Само дето ФСХ е доста по-голям от ЛХ.Аз по-нагоре в същата тема писах стойностите.Страх ме е това да не е признак на ендометриоза и затова съм склонна да се навия за лапароскопия.Имам постоянна болка отдясно и може да се дължи на някакви сраствания.Трябва до края на септември да забременея, защото октомври-или лапаро , или инвитро.Така че да се хващаме здраво и нема лабаво!!!Ще станат бебетата, просто трябва!!!Успех, момичета!
*

naha

• 1474
« Отговор #410 -: Юли 19, 2006, 16:32:31 pm »
Щом казваш, че има разлика в съотношенията на фсх и лх значи не всичко е ок и точно тези хормони правят така , че ф-лите ти да нарастват и да не се пукат мисля, че фсх е повече от лх. Мисли ли сте да ги регулирате с нещо? Ендометриозата се остановява мисля само с лапаро и болките може да ти са предизвикани от сраствания или възпаление щом има болка задължително се консултираи с лекар. Аз съм също така повишава се бт и на не спукал се ф-л пуснах прогестерон, които се оказа в норма за щастия по късно спуках ф-ла с прегнил. вие пробвали ли сте с прегнил? не си поставяй така въпроса че непременно трябва да стане защото само ще се побъркаш и то бая и аз бях така, но лапарото не ми се размина и да ти кажа добре, че мина защото ако не го бях направила сега нямаше да имам шанс въобще.Успех и мисля че трябва да регул;ирате първо хормоните.Мисля че скоро след това ще се наредят нещата. :D
*
« Отговор #411 -: Юли 19, 2006, 17:09:06 pm »
И аз мисля, че точно там е проблемът, но всички лекари, при които съм ходила до сега, го пренебрегват. Ако ЛХ бил по-високо от ФСХ, това било проблем! Надеждата ми е във Владимиров.А иначе, като пия билки, нещата се пооправят! Но лапаро сигурно ще правя все пак. Пък за побъркването, аз вече я минах тази фаза, накъде повече?!? :D Вече по-спокойно гледам на нещата.
*

naha

• 1474
« Отговор #412 -: Юли 19, 2006, 17:51:26 pm »
аз имам билки за ову ако искаш мога да ти ги подаря пих ги по малко от месец и не ми харесва как ми действат при всеки различно плюс това му намерих цаката как да ги пукам:) надявам се за напред да се наредят нещата при всички ни.Билките си ги поръчах от поп богомил.
*
« Отговор #413 -: Юли 19, 2006, 18:32:36 pm »
Благодаря за предложението, Наха, много си мила.Само че не искам да те притеснявам, аз съм от Б-с и ще е трудно за теб.Аз сега пия клинавиче , после имам за забременяване -също от Поп Богомил.А и една бабичка-Куна от Славщица ми даде едни, и тях смятам да пия, и докато ги пия-ето ти-дошло време за лапаро.А другия месец и аз смятам да опитам с прегнил- билките са си билки, с тях лечението е по-продължително и ефекта идва по-късно.Благодаря!Целувки!!!
      А, забравих, какво не ти хареса в действието на билките?Защото аз се чувствам уж добре,цикълът ми се поудължи, а фоликулите не се пукат и се чудя...абе, ще ги пия, пък...
*

adi

• 7710
« Отговор #414 -: Юли 19, 2006, 22:49:12 pm »
Темичката позападна, което ме навежда на мисълта, че нямаме кистозни формации :D :D :D :D и аз ще се похваля най накрая спукахме ф-ла, но не с цел бебе, а да не стане на киста е сега и бебето да стане никоя няма да му се сърди 8) :D
БРАВО,БРАВО най накрая!!!!!!!!!Значи можело!!!!!!Айде сега вече ще чакаме другото!!!!Успех мила Наха! :balk_21:
*
« Отговор #415 -: Юли 20, 2006, 08:09:37 am »
 :lol:
Аз имам предложение - да разпространим сред гинеколозите ново, модерно лечение на кисти: "Писане в подтема "киста" на форум "зачатие" :D!". Да се предписва паралелно с лекарствата.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #416 -: Юли 20, 2006, 09:36:26 am »
:lol:
Аз имам предложение - да разпространим сред гинеколозите ново, модерно лечение на кисти: "Писане в подтема "киста" на форум "зачатие" :D!". Да се предписва паралелно с лекарствата.

:good_post: Нахита, хайде, дано само хубави новини да чуваме занапред :D
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

naha

• 1474
« Отговор #417 -: Юли 20, 2006, 09:38:52 am »
хе хехех хехе не се притеснявай ако кажеш ти ги пращам не е проблем  :D благодаря ви за надеждите и палците и всичко но..... тази сутрин без грам предупреждение ми доиде..... чудя се как хората умират от болки преди м-то а аз нищо не усещам е други месеци е имало поне контрахирания малки на матката сега нищо ( е радвам се де така е по добре отколкото да те боли все пак 8) ) живот и здраве другия месец. Благодаря ви че бяхте с мен......Аз съм се притеснила защото ще видя котето си за кастриране и може би от притеснение си го придизвиках сама нищо все някога ще успея сега имам по важна работа за която да мисля... Предложението е добро за писането в тема киста  :D вижте как добре ни подейства писънето и те взеха че се изплашиха  8) :lol: Прегръщам ви всичките.
*

adi

• 7710
« Отговор #418 -: Юли 20, 2006, 20:59:38 pm »
..... чудя се как хората умират от болки преди м-то а аз нищо не усещам е други месеци е имало поне контрахирания малки на матката сега нищо 
Значи си голяма късметлийка!!!!!!!!! :DБлагодари на съдбата!
*

naha

• 1474
« Отговор #419 -: Юли 21, 2006, 09:48:38 am »
хехехе чак пък на съдбата по-скоро на противозачатачните 8) и аз съм била със срашена м. но като ги пих 1г диане и не знам успокоиха се нещата ( за мое щастие разбира се)