0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #300 -: Януари 15, 2011, 12:28:27 pm »
Момичета,
Аз пих метфогама малко над 2 месеца за подобряване качеството на яйцеклетките. Пие се вечер след хранене, за да не дразни стомаха.
Някой знае ли до кой месец наблюдават бременните в клиниката и кога препращат към ЖК?

бременността я наблюдават по към края на 10та седмица.После те пращат при д-р Сигридов или д-р Михова,но можеш и където решиш ти
*
« Отговор #301 -: Януари 16, 2011, 18:08:40 pm »
Момичета за инвитро по къс протокол какви хормони се изследват преди да се започне стимулацията?
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*
« Отговор #302 -: Януари 16, 2011, 18:58:15 pm »
paele , на мен ми изследваха LH, FSH , E2.Успех!
*
« Отговор #303 -: Януари 16, 2011, 19:25:14 pm »
paele , на мен ми изследваха LH, FSH , E2.Успех!

Благодаря за инфото ElyG ! Дано всичко да е наред и да започна втроия си опит по къс протокол вече.Сигурно първо ще мине прегледа и след това хормоните? Ох първия път бях по дълъг протокол и сега ми е малко мътно какво предстои.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*
« Отговор #304 -: Януари 16, 2011, 19:34:45 pm »

Благодаря за инфото ElyG ! Дано всичко да е наред и да започна втроия си опит по къс протокол вече.Сигурно първо ще мине прегледа и след това хормоните? Ох първия път бях по дълъг протокол и сега ми е малко мътно какво предстои.
[/quote]paele защо ти сменят протокола? По принцип от какво зависи по какъв протокол да си?
« Отговор #305 -: Януари 16, 2011, 20:19:46 pm »
Ако няма добър отговор при единия протокол той се заменя с другия. Първият ми опит беше по къс, а втори по дълъг протокол. Преценка на лекаря, може и да не се сменят.
*
« Отговор #306 -: Януари 16, 2011, 20:51:34 pm »
Първия ми опит беше по дълъг протокол,но извадихме само три яйцеклетки незнам защо така се получи,това значи ли,че сега втория ми опит може да е по къс протокол?
*
« Отговор #307 -: Януари 16, 2011, 21:47:38 pm »
pepssi, твърде вероятно е да ти бъде сменен протокола, но това само докторът ще реши.

« Отговор #308 -: Януари 16, 2011, 22:06:16 pm »
може ли минутка за мрън....
Стягам се , утре пътувам за преглед, а във вторник - второто хистеро.
Ама... никога така притеснено не съм се чувствала...не е страх, ама...да има как да се скрия и никъде да не ходя...Не съм плашлива , ама нещо се сдухах тия дни...
Главата ми се е изпразнила от съдържание, седя пред едно листче и мисля, мисля какво да питам Док ...и нищо не се сещам... То време не остана, пък нищо не ми ражда главата, какво беше...не помня...
Ам...стискайте палци, пък дано Бог помага и всичко да мине добре! Останете си със здраве!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #309 -: Януари 16, 2011, 22:15:50 pm »
New Love, опитай се да отпуснеш и да си спокойна. Всичко ще бъде наред.
Успех във вторник!
« Отговор #310 -: Януари 17, 2011, 07:33:24 am »
NEW LOVE щом ти е второ знаеш,че няма нищо страшно.Успокой се и следвай плана.Ще ти стислам палци на място и аз във вторник съм там рано рано :wink:.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
« Отговор #311 -: Януари 17, 2011, 08:59:15 am »
Успех New Love, всичко ще е ОК :balk_81:!!! Аз съм другия вторник и непрекъснато си повтарям как не бива да се притеснявам, защото знам какво е, нооо не ми се отдава много добре! Ще се справим, желая ти мнооого успех и стискам палци! :D
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #312 -: Януари 17, 2011, 10:39:48 am »
Момичета, знаете ли колко е таксата за година за съхранение на замразени ембриони и колко време се пазят.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #313 -: Януари 17, 2011, 10:48:57 am »
Съхранението на замръзени ембриони е мисля пет години, за сумата, която се плаща на година не си спомням трябва да проверя в договора.
« Отговор #314 -: Януари 17, 2011, 11:19:45 am »
Ако си по фонда е 200 лв.
Иначе е 400 .
« Отговор #315 -: Януари 17, 2011, 11:29:34 am »
Ако си по фонда е 200 лв.
Иначе е 400 .

Това е първоначалното плащане, абонаментната такса на година е друга.
*
« Отговор #316 -: Януари 17, 2011, 11:40:24 am »
Момичета, извинявайте но пак да попитам.Днес отивам при личната да искам направление за изследванията преди лапарото. Бяхте писали тук ПКК, време кървене, време съсирване, биохимия, хепатит и спин. Моля, кажете от биохимията какво по-точно....предполагам че едното е кръвна захар, но какво още.???? :oops:
« Отговор #317 -: Януари 17, 2011, 12:18:42 pm »
Момичета, извинявайте но пак да попитам.Днес отивам при личната да искам направление за изследванията преди лапарото. Бяхте писали тук ПКК, време кървене, време съсирване, биохимия, хепатит и спин. Моля, кажете от биохимията какво по-точно....предполагам че едното е кръвна захар, но какво още.???? :oops:
Снимка на бял дроб .
А от биохимията са :
GLUCm
ALB
TP
AST
ALT
BUN
CR-S
Не знам какво означават,но ти ги пиша дословно от моето изследване правено в Малинов Ноември 2010 год.
Успех на лапарото!!!
*
« Отговор #318 -: Януари 17, 2011, 12:20:25 pm »
Мнооого ти благодаря Евита! Евита, ти спомняш ли си колко дни преди хистерото ти звъннаха от клиниката за потвърждаване?
« Последна редакция: Януари 17, 2011, 12:22:05 pm от DariD »
« Отговор #319 -: Януари 17, 2011, 12:34:18 pm »
Мнооого ти благодаря Евита! Евита, ти спомняш ли си колко дни преди хистерото ти звъннаха от клиниката за потвърждаване?
Ами 4 дни преди датата все още не бяха звъняли и аз от притеснение им звъннах и те си отбелязаха,че съм потвърдила.Иначе ми казаха,че рано съм звъняла  8O.От други момичета съм чувала,че седмица преди датата звънят,но при мен не се получи така. :wink: