теди, шасито ми се вижда много подобно на количките на стоке stokke, доста ги разхождат и тук в лондон, а и в софия съм виждала - можеш да питаш някоя майка как е. това, което аз виждам от майките около мен - трудно се качват по тротоарите, качват първо едното, после другото колело. при твоята версия вероятно ще е малко по лесно, защото коша се държи от двете страни, а не само по средата, както е на стокето, но колелата са напълно еднакви според мен. колко тежи? и може ли да се сгъва така както е показана при пълни багажници? никой не ти показва сгъване на количка с багаж в багажника, а то се налага, ама го разбираш чак като си с бебе на ръце.
ще ти се налага ли да пътуваш с градския транспорт, има ли приставки за столче за кола? как се носи от двама човека по стълбите - носих една такава висока количка, по-трудно е отколкото ниските. та помисли си за всички неща, които правиш в момента и си представи да ги правиш с количка, чанта за бебе и дамска чанта, а след това и още малко багаж под формата на играчки.
иначе е супер това дето коша се върти на всички страни. а за цвета не знам, сигурна съм, че са го помислили. все пак барселона, ню йорк, са доста по-големи и населени от софия, пък като пекне в испания слънцето и там има прах, та ако са казали, че се чисти, сигурно се чисти.
само още нещо, дето напоследък си мисля - количката вижда толкова експлоатация, блъскане и товарене, че е важно да си спокойна с нея, в този смисъл ако няма да й трепериш понеже е 2000 лева, давай, но ако ще си като мъжа ми, който се опитваше да я пази като слиза от тротоарите, няма смисъл, трябва да е нещо, което да изпълнява ролята на "товарен кон". ако и пътувате, нещата стават още по-неуправляеми.
от повече от две седмици не съм се и сещала за моята количка - ади не я харесва особено и след известно време в нея започва да плаче, а пък аз си взех ново кенгуру и съм супер доволна. а и е по-евтино, по-удобно и съм далеч по-мобилна.
хич не се опитвам да те разубеждавам, ама за 9 месеца това ми е опита. успех