0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мария, точно навреме ставам за закуската и кафето! :))) Благодаря!
Хубави новини и от теб, малко значи е останало. Успех. :)))
Приятен и ползотворен ден на всички! Прегръщам ви!
Добро утро и от мен
Мария много си се пстарала, браво
Лек ден на всички
Добро утро и от мен.Благодаря ви за пожеланията,момичета.Дано Господ да ни пази и даде на всяка една  :bfp:
Когато бях на преглед онзи ден, докторката ми каза да отида пак след 20 дни/че още било рано/, но не мисля , че ще мога да изтрая толкова.Вие как мислите?
Лек ден на всички
*
Добро утро и от нас!
Мария, благодаря за страхотната закуска! Веднага се присъединявам към вас! :D
Дяволче, съжалявам, мила!  :? Но ние, жените, сме силни и вярвам,че всички ще успеем!  :D
Надито84, Честито и от мен! Леки и безпроблемни месеци! :D Ще изтраеш, ами как! :wink:
Добре дошли на новите момичета! Дано скоро да ни се похвалите с ++++++ тестчета! :D

.......Каза, че ин-витро или ИКСИ се правели ако жената не била наред......
Ей това вече не е вярно! :x
Дъждец, дано да се разминете само със инсеминация! :D
За да не ви изброявам всички, че мога да пропусна някоя - стискам ви палци! :D
Ето и вируси за късмет от нас -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
*
Добро утроооо!!! Леле, колко съм гладна тази сутрин...Мимс, закуската е страхотна, мерсаж:)
Златен дъжд, страхотно...точно така, само позитивизъм искам и никакво отчаяние, ще стане работата много ясно... по един или друг начин  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
ivi_02 :welcome3:
Рени, къде си мила, как мина прегледа вчера, чакаме новини!
Хубав ден на всички сладурани :)
*
Добро утро сладурки, брей наистина много сте активни, Миме страхотна закуска пак си ни сервирала, Наде тихичко честито миличка, леки и безпроблемни месеци, Златен дъжд радвам се, че сте се обнадеждили, но Петето е права не е вярно това за ИКСИ и инвитро е как може малък брой сперматозоиди или некачествени да оплодат яйцеклетката, дано не се стига до тежката артилерия.Ох Гери до болка ми е познато това, което преживяваш, но при нас само му дойде акъла в главата и то като спрях да говоря за бебе, каза че няма да става на 45 години и тогава да мисли за дете, дано и на твоя хубостник ме дойде скоро акъла.ivi_02 добре дошла при нас и да не се задържаш,Лионка честита ви датичка, ама то не останало бе  :DГаленце нека ти е зле душицо само 34 градуса  8O  :lol:, Фовчи   :bighug:
Аз май съм ановулаторна тоя месец - много шантава графиката ми
Лек ден и целувки на всички и много стиснати палци

Целувки на всички
Добро утро и от мен.
Миме, закуската е супер.
Момичета, благодаря ви на всички за подкрепата.Аз съм доволна, че и мъжа ми малко се успокои.Какво е това 3 дни да не може да спи.Ами той ще ми се поболее.Днес спокойно спа, иначе се буди рано и се върти и мисли...  Ще видим сега и уролога какво ще каже и ендокринолога (за моите изследвания).След това ще повторим спермограмата и ако няма нещо друго, ще си чакаме прегледа при д-р Владимиров.Пък дано наистина да можем само с инсеминация да се разминем.Ако все пак се стигне, до това да подаваме документи за фонда, за това трябва ли да чакаме преглед от друг лекар (имащ договор с фонда) или може само да отидем в избрана клиника и да помолим на база диагнозата да ни приемат и да ни помогнат с подаването на документите.Вчера междудругото звъннах във фонда да видя как стоят нещата.Казаха ми, че след подаване на документите се чака "минимум 6 месеца" за отговор.
« Последна редакция: Февруари 04, 2011, 10:35:22 am от Златен дъжд »

*
Дъждец, чака се и още как! :wink:
Мога да те посъветвам, като си вземете СГ-та с ясната диагноза, да отидеш в клиника, работеща с фонда, да ти напишат Епикриза и да подаваш документите! :wink:
А докато чакаш, дано и всичко се нареди и да не ти е нужен номерът за там! :wink:
Добро утро и от мен, закуската е страхотна  :D
Мога да те посъветвам, като си вземете СГ-та с ясната диагноза, да отидеш в клиника, работеща с фонда, да ти напишат Епикриза и да подаваш документите! :wink:
А докато чакаш, дано и всичко се нареди и да не ти е нужен номерът за там! :wink:

Дъждец, така е. Моята приятелка след 6 години ходене по мъките и планирана инсеменация си подаде документите във фонда, когато дойде нейното номерче вече беше бременна с близначета. Така че това не вреди.  :wink:
Добро утро момичета  :D
най-накрая добри новини
Златен дъжд не се отчайвай повече така видя ли , че нещата ще се оправят много се зарадвах  :D
Надито честито и дано имаш най - леката бременност и най - сладкото бебче накрая  :D
Аз още чакам не ми дойде днес , но може и по - късно да е , а и аз ви казах , че Ову ми играе и ако е била по - късно не знам кога да чакам М  :oops:, поне да ми беше редовен всеки месец се шашкам идва си когато си иска . Гърдите още ме болят доста , имам и киселини нон - стоп и чувството , че ми се пишка постоянно , но това не е достатъчно не съм усетила да ми се гади и започвам да си мисля , че ще ми дойде , но не знам кога  :(
Здравейте муцунки, в графиката си съм нанесла новините от вчерашния преглед.... ако на някой му е интересно може да надникне..да не ви занимавам с моите проблеми. Целувам ви и ще се радвам на много ++ тестчета :):)

Здравейте муцунки, в графиката си съм нанесла новините от вчерашния преглед.... ако на някой му е интересно може да надникне..да не ви занимавам с моите проблеми. Целувам ви и ще се радвам на много ++ тестчета :):)
Рени , първо честито от мен  :Dдано всичко да се развива супер и занапред и да имате прекрасно здраво бебче  :D , направи ми впечатление , че чак сега си записала повръщане , извинявай , че те разпитвам  :oops:, но ми е любопитно преди това нямала ли си или аз не съм видяла добре ?
« Последна редакция: Февруари 04, 2011, 12:35:19 pm от Лора Райчева »
*
Рени, радвам се всичко е минало много добре на прегледа :cheerleader: :crossfingers: Дано така продължава и занапред. И не се притеснявай че отговаряш на по малка седмица - и при мен така, но мисля, че ще си наваксаме :bighug:

Здравейте момичета,
Първо да пожелая лек и хубав ден!
Може ли някой да ми каже проблем ли е ако въздържанието преди спермограмата е повече от 7 дни и ако е проблем в каква посока би било отклонението? Защото ние около тези неприятности които ни се случиха този месец въобще не ни е до  :bed:, но понеже днес ходихме да правим изследването и сега се притесних нещо да не объркаме.
Знам, че не е тук мястото и се извинявам!
Благодаря предварително!

Краси

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Благодаря за подкрепата, която ми оказвате! Все още нямаме напредък по въпроса, аз да съм си правела изследвания и снимки, той не искал osi_7 Е, какъв е смисълът тогава?! Няма да се откажа, ще му пиля на главата докато не видя черно на бяло спермограма!
Миме, хайде стискаме палци за инсеминацията!!!
Ivi_02, добре дошла!
Жени, да не ти е късна овулацията този месец?
Krasunka, за спермограмата повече от 5 дни въздържание влияели отрицателно на морфологията и на подвижността. Специално ме предупреди док за това.
« Последна редакция: Февруари 04, 2011, 16:02:49 pm от gergana :-) »
*
Привет, момичета! :)))
Излязоха ми и последните резултати от изследванията, някоя от вас има ли представа дали и двете проби за топксоплазмоза трябва да са отрицателни?
*
Добър вечер милички,

Сега успях да се "шмугна" в интернет пространството и да надникна при вас  :D
Мимс, страхотна закуска.. жалко, че закъснях  :)
Малкото_дяволче, много съжалявам за загубата ти! Думите никога не са достатъчни, когато нещо такова се случи, но искам да знаеш, че ти съчувствам от дъното на сърцето си.. Изживяла съм го толкова пъти. Знам през какво преминаваш! Прегръщам те силно!  :hug2:
Галенце нека ти е зле душицо само 34 градуса  8O  :lol:
Жениии, минус 34 С душо  8O Направо ни се "видя сметката" от стуууд!
Гери, и аз минах през много увещания, тръшкания и ядовеее докато накарам моя мъж да направи спермограма! Колко месеца ми мрънка след това, "че всички знаели какво правел в стаичката" като бил в клиниката... Направо ми идеше да го  osi_6 :bonk:
Настоявай, миличка! С добро, ако не става, скарай се! Трябва да се направи изследването! И каквото и да е - трябва ще се направи, за да дойде бебето  :book:
От мен приятна вечер на всички  :flower:

Добър вечер момичета кокичета  :D !
Гледам хубавите новини взели да чукат тук в нашата любима темичка  :D
Наде честити 2 чертички спокойна и прекрасна бременност и сладко бебче на финала  :cheerleader:
Златен дъжд само така мила пълно напред към осъществяване на мечтата ви
Гери всички мила сме минали през което ти минаваш сега,с упорство и нежност вярвам че ще стигнете до консенсус.И на мен ми трябваха няколко месеца докато склони моя мъж,то чудо ще кажеш че ги караш кой знае какво да направят,но в крайна сметка всички се съгласяват рано или късно по добре рано ама......
Рени браво мила все така да е,точицата е прекрасна  :D
Привет, момичета! :)))
Излязоха ми и последните резултати от изследванията, някоя от вас има ли представа дали и двете проби за топксоплазмоза трябва да са отрицателни?

Serendipity важно е Токсоплазмозата IgM да е отрицателна,тя показва дали сега има заболяване.Дано всичко е наред  :crossfingers:
Йоли къде пак се скри мило  :(
Лека вечер сладурки!

Вярвам!!!!
*
bebeshori, IgM също е отрицателно, благодаря за отговора! :)
Добро утро, момичета.
Хайде на закуска.

Желая ви лек и успешен ден.