0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте и от мен.Краси мила Честит Рожден Ден!Много здраве и щастие миличка и една незабравима бременност :)
Тихичко честито и на Котенцето :) Мила много положителни емоции-всичко ще е наред!
Йоли мила.. много се натъжавам като чета какво пишеш.Организма ти не е кретенски и ти не си кретенка..Всеки има лоши периоди-на безпаричие,на по-силни емоции,трвоги..Всичко минава и заминава.Спокойно.Отиди другата седмица на лекар и лека полека изясни положението :) Целувам те искрено и силно  :bighug:
Мария успех ти пожелавам и дано накрая си най-доволна :)  :bfp:
Това е от мен засега-отивам да си гледам "работата" :) Много целувки на всички и се пазете много..
Женка прибра ли се малкото съкровище??? Дано всичко е наред и при вас :)
*
Здравейте сладурки
и аз като Йоли - само проблеми, затова само чета без да пиша, защото няма какво...
Ами не се е прибрал Лъчко, търся, ама няма го ..... много ми е тъжно, ама сега се усмихвам, защото нашето Коте има 2 чертички и всичко до края на деветия месец ще е наред  :D Честито миличка, сега чакам и от Мимето само хубави новини Успех миличка, стискам сииииилно палците и няма да ги пускам, докато не се похвалиш с 2-те черти,поне  :D, Краси ЧРД мила, да си жива и здрава и ти и цялото ти семейство и приятно изкарване довечера  :D
Не губете надежда и ти Йоли най-вече , ами се стягайте и действайте
Целувки и прегръдки от мен за всички, включително и бебчовците  :D :D :D
Честит Рожден Ден Красенце!
 :happy_birthday_1: бъди много здрава,обичана и имаи най-прекрасната бременност и после най-чаканата и щастлива среща с бебко  :D
 :kaos7: :balk_2: :balk_5:

Вярвам!!!!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Краси, честит рожден ден и от мен :happy_birthday_1:!
Пожелавам ти здраве, любов и много щастливи мигове!!!
ех че хубави новини !Честит рожден ден на Краси
и на Котараната честити :bfp: с пожелания всичко да е наред
Лека нощ от мен
Краси  :happy_birthday_1:.Ти вее подаръка си го имаш затова и пожелавам едни леки  :cloud9: и пухкав  :babyflips: на финала.

*
Ха, добро ви утро щъркелчета! :D
Днес ми е ред да сервирам масата :D
Заповядайте:

Краси, малко със закъснение  :oops: - Честит Рожден Ден, мила! Да си жива, здрава и много обичана! :wink:
Жени, дано скоро да се намери Лъчко!
Йоли, какви са тия мисли бе мила? Я по-ведро гледай на нещата :D
Иванита, не се притеснявай, всичко ще си дойде на мястото! :wink:
За да не пропусна някоя - за всички -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Прекрасен, макар и дъждовен, съботен ден от нас! :D
Добро утро и от мен
Петя закуската е страхотна
Аз този месец не възлагам особено много надежди, но пък знае ли човек, доки каза че ДЯ е мързелив и няма нищо в него, в левия има един фоликул и на него ще разчитам. Иначе този месец пия масло от вечерна иглика и мога да кажа че определено влияе на цервикалната слуз. Утре съм при лекарката да обсъдим резултатите и да съставим план.
Лек почивен ден на всички
Добро утро!
Пете много си ранобудна за събота.Мерси за закуската нареждам се и аз при вас.
Момичета инсеминацията мина много бързо и разбрах,че притесненията са ми били излишни.Почти и не разбрах кога стана-бях се настроила за някакви болки като при ЦС,но нищо подобно.Оказа се обаче,че фоликулите ми още не са се пукнали и днес сме пак на преглед.Дано да е за последно,че сме си стегнали куфарите вече да си се пребираме в къщи.
За всички вас много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и късмет.
Спокоен почивен ден!

*
Добро утро!

Петя, благодаря за вкусната закуска! :)

Мария, дано процедурата да е минала успешно и скоро да се похвалиш с  :bfp:

Използвайте дъждовния уикенд за почивка и доза романтика! :bighug:
*
Добро утро, милички :)

Леле, Пете, какви вкусотии по тая маса... Прияде ми се все що е за ядене!  :hungry:
Мимс, дано инсето е успешно!! Ще стискам палци! :crossfingers: :crossfingers:
Лиони, разкажи за това масло от вечерна иглика? Как се пие? Аз никога нямам достатъчно ЦС, да не кажа, че не знам дали изобщо имам.. Забелязвам тук-там, ама едвааам, съвсем малко!
Жени, намерихте ли Лъки?
От мен приятен и мързелив уикенд  :balk_177:

Цитат на:
[b
Лиони[/b], разкажи за това масло от вечерна иглика? Как се пие? Аз никога нямам достатъчно ЦС, да не кажа, че не знам дали изобщо имам..

Аз ги пия сутрин и вечер по 1, но сега пия само вечер защото доки ми назначи и рибено масло. Иначе игликата се пие до О, спира се и се започва пак от следващия цикъл
Здравейте момичета
Миме , стискам то палци много силно дано е станало  :balk_602:
приятни почивни дни от мен
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Миме, дано инсеминацията е успешна! Нямам търпение да минат 2 седмици и да ни се похвалиш!
Спокоен почивен ден на всички ви :bighug:
Добро утро
днес бързам и за това ви сервирам закуската в леглото, че нямам мреме да подреждам маса. Добър апетит и спокоен ден на всички
*
Благодаря, Лиони! Точно от такова мързеливо начало на деня имах нужда. :)

Приятен почивен ден на всички, и мноооого усмивки!
*
благодаря за закуската Лиони вкусна е но и аз барзам така че само малко сок и изчезвам.лек почивен ден на всички момичета  :balk_177:
Добро утро и от мен.И аз ще хапна от чудесната закуска на Лъвчета-мерси много.
Приятна Неделя и все пак да посвършите това онова из къщи :dishes:   :laundry: :hangclothes: :balk_114: - че то нас си чакат  :lol:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро и от мен  :) Лиони мерси за закуската. Еййй омръзна ми това студено време беее-стойте на топличко и се пазете. Краси  :happy_birthday_1: с малко закъснение. Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и винаги усмихната.
Марийче прибрахте ли се вече? Да не сте сега пак някъде по България ?  :wink: Почивай си повече и мисли само положително, нали? Емоцията от вчерашната среща с теб, Петето и Бебешори още ме държи- ехх, че хубаво бешее.
Е, момичета, вчера ходих на доки. Подробностите са в темата за графиката ми, но като цяло нещата са си се закучили. Ми то нормално, спряхме всички лекарства, процедури, и т.н аз какво ли очаквах. Сега ще изследвам малко хормони и после ще видим. Аааа и спомена, че матката ми е обърната назад-е, това за първи път го чувам!
Пожелавам ви приятен неделен ден, моят малко тръгна на терсене, че свекитата ме нервят пак ама ... ей ся изчезваме с милото и чааааак довечера ще се приберем.
В противен случай може да има екшън  :lol:
Целувки на всички ви от мен  :balk_102:
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 11:04:37 am от ioly »

Добро утро и от мен!
Закуска в леглото...ей за това си мечтая от миналия понеделник! Днешния ден смятам да го изкарам в леглото с книжка.
Моят нов МЦ започна вчера и честно ви казвам, така не съм го чакала последните 7-8 месеца. Утре отивам да пусна хормони, а в петък ще правим ХУЗК(ето това ме притеснява значително - трябва да прочета как точно се прави, за да се подготвя емоционално).
Както се казва нов месец, но късмет!!! Дано да имаме шанса този месец да ни е последен..незнам защо, но съм зареден много положително...
Лек ден момичета и приятна неделя!
Краси