0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета
Е, Гери щом сте над 14% по Крюгер, значи е наред  :D, е чак април месец, ей го на къде е пък току виж чудото станало и без инсе, за което стискам палци  :D
Аз момичета вече съм отчаяна мойто куче го няма никакво, във ФБ приятели на мои приятели ми казаха, че бил на една улица доста далеч от вкъщи.Направо незнам
Оффф да не ви отегчавам с моите проблеми, много дълъг списък пак на ловуващите, няма ли вече някой да се отчете с + тестче
*
Привет и от мен! :)

ivanita, не си ли при Д-р Даскалов или не съм разбрала правилно? :)

Ами Serendipity не разбрах точно при кой ще е. Миналия месец исках да отида при него, но той беше зает, а аз трябваше спешно да се прегледам и бях при д-р Иванов от неговия екип. Голям симпатяга  :wink: :oops:

Гери, нищо не разбирам от спермограми, но щом лекарят е казал, че е добре - вярвай му. :)

Пожелавам ви бебчо да стане още преди инсеминацията   :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Гери супер мила  :P щом всичко ще е наред след като и при теб нещата ще са ок  :crossfingers: дано се стане бебчето по естествен път желая ти го от сърце  :crossfingers:,надявам се твоя любим вече да се е успокоил  :)
Жени мила дано си дойде кученцето,дано,даноо,веднъж моят калпазанчо се беше скрил в гардероба голям реф му дръпнах помислих че дръпнал навън,дръж се миличка то е послушно и ще си дойде  :crossfingers: :bighug:

ПП: Мими утре тогава ще се видим  :D ще се разпознаем  :lol: хихихх
« Последна редакция: Февруари 15, 2011, 20:35:37 pm от bebeshori »

Вярвам!!!!
*
ivanita, д-р Иванов наистина е много отзивчив и ми изглежда добър специалист. На последното ми посещение ме прегледа много внимателно именно той, под наблюдението на д-р Даскалов. :)
*
Здравейте,мацки!
За съжаление не можах да опитам закуската,но все пак успях да се включа днес.Жени, аз все още съм нова тук но съм сигурна, че кучето ти още утре ще е при теб.Надявам се на всички изследванията им тази седмица да са супер.Изобщо пожелавам една страхотна седмица и всички ловуващи да отидем в третото списъче.  osi_9 osi_9 osi_9
Чакаме те, бебчо....
Добро утро милички,
Заповядайте на закуска
Да ви разкажа една история - тук в нашия град една двойка 17 год. се бори за дете, пробвали са всичко, има няколко неуспешни инвитро,преди 2 години си осиновяват и миналата година подават документи за второ. Случва се чудото - миналия месец е забременяла естествено. Цялото семейство не са на себе си от щастие. Дано такива истории има повече- с Happy end
Лек ден
Добро утро момичета!

Льони, страхотна закусчица, а за историята --нямам думи--мнохо се радвам за тези хора..само дано към щастливият край се стига по-бързо от 17 години..

АЗ вчера бях на доки, всичко е ок, растем си :):)

*
Добро утро! :)

Лиони, благодаря за споделената история, чудесата наистина се случват, трябва само да вярваме в тях. :)

Рени, радвам се, че всичко е наред при вас, все така хубави новини да ни носиш. :)

Гери, какво решихте за София?

Хубав и весел ден на всички! Тук е навалял сняг. :)
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро милички :) Днес се очертава при нас един топъл ден :)
Пожелавам на всички ловуващи много късмет  yahoo_17 ,на чакащите  :bfp: :)
много целувки и лек ден-ние отиваме на доктор :)
Сари, добре дошла отново. Как сте, как е малкия Влади..да го нагушкаш от нас :):)

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Сари, добре дошла отново. Как сте, как е малкия Влади..да го нагушкаш от нас :):)

Ренка добре сме мила..Свикваме един с друг все още-както се казва опознаваме се и се нагласяме :) Скоро ще разбереш за какво говоря  :D
Напоследък не съм следила как е при вас-обаче като гледах началото на темата има много ловуващи :) Ами айде де какво чакате-не ми пишете тука ами бягайте да ловите яйцата :):)  :wink:
Лионка чудеса мила винаги стават-просто повярвай че нещата ще са наред :)
Женка мила дано намерите кученцето -представям си как се чувствате..Моето коте сега е при майка ми отдолу нашия апартамент.решихме поне за месец и половина да е там че много коса има пък не ми се иска да го подстрижа точно сега-при нас уж е зима...
Лъвче мерси за закуската.Аз също знам за още 3-4 такива случая с осиновени бебета и после си раждат свое.
Сари добре дошла пак при нас.Охххх колко е хубаво това малко човече и какъв мъж ще станеееее.Да расте живо,здраво,щастливо и безгрижно дете.И много да ви радва.
Женка дано се върне този калпазанин,че къде хайтосва.Само да не го е омаяла някоя мацка.
Лек ден на всички от мен!
Добро утро момичета,
Нареждам се за закуска!
Сара да е жив и здрав малкия Влади! Да носи много радост на мама и тати!
Краси

*
Здравейте момичета , аз малко нахално се вмествам в темичката , но да се присъединя към ловуващите  :), пожелавам на всичик успех и лек ден.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Хайде и аз да се наредя за закусчица днес
Бебешори, Мими, чакаме новини от прегледите :wink:
Красунка, тази лоша спермограма е от голямото въздържание, повече от 5 дни влияело на подвижността и морфологията, така че въобще не и вярвайте. Направете нова!
Сари, Рени, включвайте се при нас с хубави новини и дано ни донесете късмет, че още никой не се е отчел с  :bfp: последните 2 седмици. Сари, ще свиквате един с друг, къде ще идете. Аз отсега съм се затревожила как един ден ще се справям с къпането на толкова малко бебенце :lol: Дето вика мойто момче "рибата още в морето, ти тигана вече слагаш", ама...
Жени, какво става при теб?
Serendipity, още се чудим за София...Аз го записах часа ако се окаже, че сме за инвитро да не чакаме. Може да отидем за всеки случай, че знам ли при лапарото какво ще стане и дали няма да се окаже, че наистина сме за там.
Офф, сега ми се обадиха от клиниката да сме направели микробиология и да отидем с резултатите. Хем ги предупредих, че имаме проблем с даването на материал и да направят всичко необходимо наведнъж... Сега как да му сервирам новината се чудя  :lol:
Хайде, хубав ден на всички!!!
Здравейте момичета мен зверски ме е налегнала меланхолията и постоянно ми се реве и аз не знам защо  :( , просто ми се искаше да стане без намеса от лекари , но явно така ми е писано , дано поне да разберат какво ми е бързо . Явно не съм достатъчно силна да приема нещата , които ми се случват и знам ,че това изобщо не ми помага , но не мога да се съвзема мъжа ми също се притеснява и му е криво , но той не може да разбере какво ми е на мен всеки месец като ми дойде , а уж бях свикнала за една година и повече вече и мисълта че пак ще стане така ме побърква  :( съжалявам че ви натоварвам с това  :oops: , но знам че вие ме разбирате най - добре , а наистина имах нужда да споделя   
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета!
Денят ми започна много тъпо и тъжно, поревах си доста. Но после се успокоих, гримирах се и си купих тестове за овулация. Вече съм обнадеждена отново и очаквам с нетърпение да вляза в ловния сезон :lol: Доволна съм и защото открих отново от тестовете за овулация Clear choice, които харесвам напоследък - вътре са 7 броя плюс тест за бременност и струват 7,40 лв.
Ако звуча като рекламно лице, моля модераторите да изтрият това

saraapl, честито момченце с прекрасно име! Да ти е живо и здраво, да расте умен, красив и щастлив и да се гордееш много с него!

Лора Райчева, не се тревожи толкова много! Една година и нещо не е прекалено голям период. Успокой се и започни с първоначалните изследвания. Може и всичко да е наред. Не прибързвай с отчаянието. Разбирам те напълно, но бъди силна и се въоръжи с търпение!

gergana :-), няма как да се направят спермограма и микробиология само с един материал. За спермограмата се използва цялото количество. Мисля, че за микробиология може да се занесе материал от вкъщи в рамките на 30 минути. Ако така ще е по-лесно на мъжа ти. Попитайте за този вариант.

Жени, стискам палци да намерите кучето! Успех!
« Последна редакция: Февруари 16, 2011, 16:52:21 pm от polisia »
Здравейте, момичета!
Денят ми започна много тъпо и тъжно, поревах си доста. Но после се успокоих, гримирах се и си купих тестове за овулация. Вече съм обнадеждена отново и очаквам с нетърпение да вляза в ловния сезон :lol: Доволна съм и защото открих отново от тестовете за овулация Clear choice, които харесвам напоследък - вътре са 7 броя плюс тест за бременност и струват 7,40 лв. Ако някой от Пловдив желае да си купи, ще му кажа къде ги продават. Ако звуча като рекламно лице, моля модераторите да изтрият това

saraapl, честито момченце с прекрасно име! Да ти е живо и здраво, да расте умен, красив и щастлив и да се гордееш много с него!

Лора Райчева, не се тревожи толкова много! Една година и нещо не е прекалено голям период. Успокой се и започни с първоначалните изследвания. Може и всичко да е наред. Не прибързвай с отчаянието. Разбирам те напълно, но бъди силна и се въоръжи с търпение!

gergana :-), няма как да се направят спермограма и микробиология само с един материал. За спермограмата се използва цялото количество. Мисля, че за микробиология може да се занесе материал от вкъщи в рамките на 30 минути. Ако така ще е по-лесно на мъжа ти. Попитайте за този вариант.

Жени, стискам палци да намерите кучето! Успех!

Благодаря ти знам , че прибързвам , но май за жените в нашето положение е нормално от време на време да става така  :( и аз сега се поуспокоих точно като при теб радвам се , че и теб те е подминала кривотията за днес  :) хареса ми идеята за тестовете , които си писала ще проверя дали ги има при нас в София  :D
*
Гери, няма да навреди прегледът при д-р Владимиров, пък дано не се стига до ин витро. :)

Лора, не бързай да се отчайваш така, наистина не е лесно понякога, но спокойствието и вътрешното убеждение, че всичко ще завърши успешно, са много силни фактори. Гледай по-позитивно на нещата. :) Докъде стигнахте с изследванията?
Здравейте и от мен!
Аз доста късно се появявам за закуската,но все пак мерси на Лиони,че така се е постарала.
Да се отчета днес от прегледа-имаме си 2 големи фоликула в ляво и 2 по-малки в дясно.Утре в 08.00 ч. ще бием прегнила и в петък в 18.00 ч. ще е инсеминацията.
Направихме си и една срещичка с Бебешори в клиниката,жалко само че беше толкова на бързо.Това е за сега от нас-стискайте палци в петък.
На всички ви желая много късмет,на кой за каквото му е нужно.
Лека вечер!