0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте милички !
И аз след Мимчето да се шмугна тука  :lol:
Стискаме палци миличка много да знаеш,днес времето ни найстина беше много малко сякаш можехме да си говорим с часове  :D
С док Даскалов срещата мина добре,но се потвърди големия проблем  :( шийката ми е много скъсена почти я няма според него,каза проблема не е да забременееш с това ще се справим, ами износването ще е голям проблем защото и серклаш не може да се направи,с тази моя липсваща шийка.Пуснахме още някои и други изследвания и новия МЦ ще се пробваме пак за ЦС,ако не успеем ще направим дилатация на цервикален канал.И ако случайно забременея от там на сетне ще му мислим и ще се молим бог да е с нас и да износим бебе.
Това е милички,Сари, Влади е страхотна душичка видях го във фейса,пупупуп,да го нацелуваш  :D
Лека вечер милички

Вярвам!!!!
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Здравейте Дами !

Много успех ви желая  :D
Бебешори - желая ти най-хубавия подарък за Р.Д !!!

Йоли, на мен ми се е случвало подобно изтръпване на цялото тяло, тръгва от ръцете и някак те сковава цялата. Казаха ми, че може да се дължи на липса на калций - започнах да пия и се оправих   :bighug:
Гери, няма да навреди прегледът при д-р Владимиров, пък дано не се стига до ин витро. :)

Лора, не бързай да се отчайваш така, наистина не е лесно понякога, но спокойствието и вътрешното убеждение, че всичко ще завърши успешно, са много силни фактори. Гледай по-позитивно на нещата. :) Докъде стигнахте с изследванията?
благодаря , старая се , но както казваш понякога ........... все още не съм правила изследвания ще ги направя на следващия МЦ , защото часа ми при доктора е за 25ти март , имаме само спермограмата на моя , но тя си е наред  :)
Добро утро
За днес ще закусим мляко с мюсли
Аз бързам да се приготвя че днес откриват Лидл и ще ходим с моята свеки на гооолям пазар
Лек ден
Добро утро и от мен момичета!
Миме, стискам палци всичко да мине по план в петък и резултатът да е :babyflips: :crossfingers:
Краси

*
Добро утро, момичета! :)

Лиони, откакто откриха Лидл до нас, всеки ден съм там. Единственият минус е, че постоянно е претъпкан и трудно се пазарува.

Желая ви хубав ден, повече настроение и много усмивки! :)
*
Добро утро и от мен.
Лиони, мерси за закуската.
Минавам само да ви пожелая хубав, макар и снежен ден. Имате много стиснати палчета от мен на който за каквото му трябва.
Аз отивам на доки да видим малката колко е пораснала :).
А ето и една сутрешна доза вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Привет и от мен.
Ще хапна на бързо,че много работа ме чака.Мерси за закуската Лъвче.
Лек ден!
*
Добро утро щъркелани!Влизам да Ви нагледам ,не съм Ви забравила,просто нямах нет и така...
Честито на видялите  :bfp:,а на останалите :crossfingers: yahoo_17!

Добро утро!
Въпреки,че закусих ще се наредя още веднъж на масата.Мерси на Лиони за закуската.
Аз ходих вече да ми бият прегнила и остава само чакането.Утре милото ще даде материала и след обработка ще го поставят...и тогава вече ще е голямото чакане.
Лек ден на всички!

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Лиони, вземам си от здравословната закуска  :)
Бебешори, не съм наясно какво е дилатация на цервикалния канал, но се надявам, че има начин да преодолеете този проблем! Пожелавам ти го от сърце!
Миме, стискаме ти палци!!!
Tucy, ей на такива прегледи си мечтая и аз да ходя :wink: Да ни се похвалиш после!
Успешен ден на всички!
Здравейте момичета  :bighug: първо да кажа Миме много късмет дано да се получи и да бъдете много щастливи . Моя днес ще ми купи тестовете за Ову малко късно , но ако нередовния ми цикъл се дължи на късна овулация ще я хвана струва си да опитам това е последен месец преди др. Владимиров и както ми казахте вие опитвам се да мисля позитивно и вярвам , че все още има време .
Успех на всички момичета наистина ви пожелавам много  :bfp1: и много прекрасни  :bori_015: :bori_005:
Привет,момичета!
Миме,много много стиснати палчета от нас!!!Дано това ви е първата и последна инсеминация!
И ние да си дадем отчета.Вчера бяхме на доки-добре сме растем,вече сме 63мм :) Голямо скачане и шаване беше,направо не се спря.Надявам се другия месец вече да видим и пола.
Желая ви лек ден,дами и късмет,на коя за каквото й трябва  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Здравейте маймунчета,

Льони, супер закуска..жалко, че ще трябва да откажа :(
Мони, радвам се,че ни наглеждаш. Много цунки на малкия Тео!
Лора, мисли позитивно и знай, че скоро ще се сбъдне мечтата ти!

Миме, стискам много палци!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Краси, супер новини:)

На всички пожелавам късмет в изобилие и скоро да видите един хубави дебели две  :bfp: :bfp:

*
Привет от мен.
Преди малко се прибрах.
Гери, пожелавам ти много скоро и да почнеш да ходиш по прегледи.
Иначе бебка е добре, обърнала се е с главата на долу, има си дълъг бедър и все още е в женски пол :D.
Миме, имаш много стиснати палчета и от двете ни. Дано скоро се похвалиш с хубави новини.
Много стиснати палци от нас за всички вас, на който за каквото му трябва.

Момичета това положителен или отрицателен резултат е
   Изследване на патогенни микроорганизми (аеробни) -   Не се изолират 
Изследване за Candida  -  Не се изолира Candida sp 
*

• 1357
Re: Февруарска седмица на любовта, изпълнена
« Отговор #77 -: Февруари 17, 2011, 21:33:01 pm »
Добър вечер момичета, вече не мога да търпя. Трябва да споделя, иначе ще ме изгризе отвътре. :secret:
Нали ми казвахте да не правя тестове на 26ти ден... е... аз направих. :bfp:
Очите ми не ги побраха тези чертички... бледа беше и на следващия ден, но си бяха на мястото.  На 14ти почнах тестовете, но чак вчера се престраших да кажа на Котето ... голямо чудо беше... едни сълзи, едни подскоци...
Аз обаче не мога още да се зарадвам, не... по скоро не искам да се радвам още. Вчера ходих на УЗ, но т.к. моята лекарка я нямаше ме видя друга, тя каза "ОК, пий ду фастон, утрогестан, ФК, още е рано да видим дали е станало още"
Сега просто не зная какво да правя. Не знам какво следва, кое да подхвана. Не зная как ще изтрая до 25ти, когато се връща до ки. Акушерката каза че тогава вече трябва да се вижда нещо.... Ох, олях се....
 :bighug: Силно ви прегръщам. Пращам ви и най искрените си пожелания всичко да се нареди по най- добрия за вас начин.
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 21:42:32 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*

• 1357
Ее, това се казва новина!!! Скоро никой не се беше отчитал с  :bfp:. Браво, Котаранке! Пожелавам ти лека бременност и здрав бебок на финала!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
kotaranata, честито! Много хубава новина! Браво! Стискам ти палци всичко да е успешно и да се радваш на хубава и лека бременност!  preggo :goodluck:
Ти си поредния пример, че това да не се правят ранни тестове не е съвсем вярно - на много момичета си показва бледи втори чертички още към 11-12 ден.