0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ  :bed:

foveri :pleasantry:
ТITKO :pleasantry:
Marilena :pleasantry:
Ruzka1 :pleasantry:
Serendipity :pleasantry:
Krasunka :pleasantry:
polisia :pleasantry:
84mariq :pleasantry:
geri_8819 :pleasantry:
Mally :pleasantry:
Snegina :pleasantry:
Tonita80 :pleasantry:
Isebs  :pleasantry:
mariq_81 :pleasantry:
sismondi :pleasantry:
akinci :pleasantry:
Лора Райчева :pleasantry:
Bebeshori :pleasantry:
vitanova_1981 :pleasantry:
mimasbg :pleasantry:
zyza :pleasantry:
Tititbar :pleasantry:
Lioni_R :pleasantry:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp1:  

Ioly  - ?  :crossfingers: yahoo_17
tsvety_t - 10.02 :crossfingers: yahoo_17
Жени - 20.02 :crossfingers: yahoo_17
Гальонди - ?  :crossfingers: yahoo_17
Златен дъжд - 01.03 :crossfingers: yahoo_17

ВИДЯЛИ   :bfp:  ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Надито84  :cloud9: preggo ylinfant  
Kimpo :cloud9: preggo ylinfant
Linnette :cloud9: preggo ylinfant
kotaranata :cloud9: preggo ylinfant

Добър ден, щъркелчета!  :wink:
Чаках, чаках, ноооо никой не се сеща да пуска темичка :?
Дано да ви е на късмет и да ви донесе много положителни емоции и тестчета!  :D
Стискаме палци за всички, които имат нужда!  :D
 :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Казвайте кой, до къде е, че не съм ви гледала обстойно  :wink:

Честит празник на всички, които празнуват днес!  :D
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 10:48:09 am от petqst »
Добро утро и от мен!
Чакам ви на масата.

Да ни е честита новата темичка,за което мерси на Петето че така се е постарала и да се напълни само с ++++ резултати.
Малко ви поизгубих тези дни,но мисля да си наваксам в четенето.Ние ще гостуваме известно време на гр.Пловдив,че трябва да си наблюдаваме фоликулчетата-да не изтървем дългоочаквания момент.Днес е поредния преглед и да видим какво ще стане.
Лек и спокоен ден на всички!

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утроооо и честит празник на всички влюбени и обичащи виното  :)
Пете и аз търсих нова тема, търсих... ама нямааа... Но ти си нашата грижовна пупанка и ето че отново си имаме прекрасна темичка  :wink:Благодаря ти Марийче за прекрасната закуска и стискам палчета за прегледа-да ни информираш после, че и от предния нищо не каза .

Момичета прекрасна седмица ви пожелавам изпълнена само с хубави емоции и разбира се много положителни тестове. Целувам ви!До скоро!
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 10:48:11 am от ioly »

Седмица на влюбените с много ++++++ (14.02.-20.02.)
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2011, 10:46:50 am »
Добър ден,мили дами!Заповядайте в новата темичка.Дано имам лека ръка и седмицата на любовта донесе много щастие и така желаният подарък!!!
Желая Ви успешна седмица!Ето и дозата вирусчета
:green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 11:08:50 am от petqst »
[/url]
Добро утро милички,
аз вече съм сред чакащите :D
Хубав празник и прекрасна нова седмица с ++++
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
Честита темичка!Дано седмицата на любовта донесе много щастие и много +++++
Пете,ами май има една излишна темичка вече  :oops: Ама така ще е,като "блея гаргите"
Честит празник на всички-на кой Св.Валентин,на кой Трифон Зарезан.
Лека и успешна седмица,милички!!! :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Добър ден, момичета.
Миме, супер е закуската.
Пете, можеш да ме преместиш във 2-рото списъче, за 1-ви Март.

Честит Свети Валентин на всички влюбени.
Любовта е навсякъде около нас.
LOVE IS IN THE AIR !!!
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 12:27:39 pm от Златен дъжд »

*
Re: Февруарска седмица на любовта, изпълнена
« Отговор #7 -: Февруари 14, 2011, 11:15:30 am »
Пете,ами май има една излишна темичка вече  :oops: Ама така ще е,като "блея гаргите"
Оправено е мила!  :wink:
Аз така си и помислих, че ще стане, като те видях в старата тема, амаааа  :D няма значение!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, скъпи съфорумки!

Petqst, благодаря ти за темата!

Честит Св. Валентин! Пожелавам ви много, много любов и щастие с любимите ви хора!

« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 12:06:57 pm от polisia »
Здравейте и от мен,
аз преди малко се върнах от преглед - много ама много тънка лигавица, един ф-л в ЛЯ с р-р 1.19 мм и съмнение за ПКЯ, десен яйчник - няма фоликули. Взеха ми проба за цитонамазка, микробиология и пролактин. За сега е това, в неделя съм пак за да обсъдив резултатите. Лекарката каза и аз и мъжа ми да пием ФК и рибено масло.
Лек ден муцунки и успех на всички
*
Добър ден и от мен.
Пете, мерси за темата.
Мария, закуската е прекрасна.
Пожелавам много късмет на всички и дано да има само хубави новини.
Успешна седмица и доза вирусчета от нас  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Любовта е танц прекрасен, птица, която трябва да лети.
Тя може веднъж да ни докосне, но вечно да продължи.
Честит празник на всички влюбени!
Честита ни нова темичка.Дай Боже да е късметлиийска и да има много  :bfp:
Ще чакаме новини от mariq_81.
Гери какво стана с вас ??????Много те мисля!
Хайде лек ден и от мен.
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 13:20:50 pm от sismondi »
*
Здравеите и от мен момичета и честито на тези които празнуват,темата е страхотна за което благодаря на пеteto сащо така и на Мария закуската е супер макар и доста и да сам зкасняла за нея и вече не е останало но поне кафенце ще пиина.дано този месец е последен за ловуващите момичета и да се похвалим всички с +++++ тестчета
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте и от мен момичета!
Честита ни нова темичка, честит празник! Пожелавам ви много любов и щастливи мигове!
Миме, стискаме палци и ще очакваме още новини когато имаш възможност да пишеш
Котаранке, polisia, във вас ни е надеждата скоро да се похвалите :wink:
Serendipity, къде се изгуби днес?
Сисмонди, тъкмо се завърнахме от изследванията. Не са много добри новините - първо да се похваля, че с правенето на спермограмата нямахме никакъв проблем с милото днес, чак се очудих 8O! Напразно сме се карали толкова дни за нея, че какъв рев му дръпнах онзи ден. Резултатите ще са готови утре. На цветната снимка обаче се оказа, че в едната тръба има нещо, което е около 1/3 от нея по средата точно и от двете му страни е проходима, но се налагало да направим лапароскопия да видим какво точно е. Водели се проходими и да сме си продължавали с опитите по естествен път, но нямало да ми се размине лапароскопията. Утре като отидем за резултатите ще обсъдим кога точно ще действаме, че нямам търпение вече!
Пожелавам весело и романтично изкарване на празника на всички!
:balk_21:
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 14:48:40 pm от gergana :-) »
Re: Февруарска седмица на любовта, изпълнена
« Отговор #14 -: Февруари 14, 2011, 14:42:08 pm »
здравейте мили момичета и от мен . нова съм и имам нужда от помощта ви. :(при ПМ - 28.02.траеща 5 дни и на интервал - 30 дни , бебеправехме на 05.02.  тъй като съпруга ми пътува - като фертилни дни са дадени - 06.02    07.02.   08.02.     09.02.   , ову на 12.02. но НЕГО ГО НЯМА ,  ще можем пак чак на 17.02. като се прибере той.мислите ли че има шанс да се получи нещо . предварително ви благодаря. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!ЖЕЛАЯ ВИ ДА ОБИЧАТЕ И ДА СТЕ ОБЕЧАНИ !
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 14:44:01 pm от lamare »
*
Здравейте  мили мои
да ни е честита новата темичка, Св. Валентин, Трифон Зарезан и т.н. Пожелавам ви много здраве, емоции и мнооого любов :cupid: :biglove: :kaos7:
много празници, много чудо - така че трябва да се отичитате вече. :D :D :D и отрицателни тестове не приемам  8)
Аз ви чета редовно, но при мен засега нищо ново на хоризонта. Предполагам, че след четвъртък, след прегледа в пловдив ще мога да се похваля с добри новини. Ще ми се да сме си наваксали седмицата, с която бяхме назад  :crossfingers:

лек ден на всички и приятно изкарване на всички довечера

*
Цоп в новата темичка и аз! :)

Честит Свети Валентин на всички! Обичайте се и бъдете щастливи! И нека всичките ви мечти скоро станат реалност! :bighug:

Гери, много се радвам, че сте направили спермограмата, утре да се похвалиш с положителни резултати! Жалко за лапароскопията, но щом това е начинът - неизбежно е. :) И при мен май натам вървят нещата, имам една голяма и една по-малка киста, за които днес започвам да пия 1 месец противозачатъчни и ако не изчезнат... ще лягам под ножа и аз. :)

*
Здравейтееееее в новата темичкааа, за което безкрайно ти благодаря Петенце, Мимче благодаря и на теб за закусчицата, приятен и ползотворен престой в Пловдив ти пожелавам  :D, Гери, радвам се, че не сте имали проблеми с половинката ти, сега само чакаме хубави резултати, а ти не се притеснявай за тръбичката, ще се оправи. Йолитооооо ти от понеделник на понеделник ли мислиш да се вясваш  :lol:, Пете мен може да ме сложиш в списъка с тези дето чакат  за 20.02, ама и аз какво чакам незнам  :lol:
Щях да забравя
Честит Ви Свети Валентин и Трифон Зарезан! Обичайте се и бъдете обичани!!!
Аз съм много тъжна, кучето ми избяга снощи - разгонен е, търсих го из кварталите ама няма го, пък се притеснявам защото е епилиптик, голям празник ще карам - сама в търсене на кучето  :(
Лионка без малко да забравя душичко Едно Голямо ЧЕСТИТОООО! Много години семейно щастие и разбирателство ви пожелавам
Хайде чао, че пак стана много дълго
Честит празник милички!

Да сте много влюбени, ако не пияни от любов!
Пете, браво за темичката..аз сутринта видях, че няма...ама нямах време да направя, че отивах на работа...страхотно си се справила!

Късмет на всички..и дано всичките се преместите в 3я списък!!!!!!!!

здравейте мили момичета честит ни двоен празник нека всички бъдем обичани и да обичаме и да сме силни и здрави като червеното вино много радост и щастие да има и много много +++++ :lol:
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]