0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честито и от мен! Леко бременеене и щастлив финал ти желая! :) :bighug:
Имаше нужда от такива новини, хайде и останалите да се похвалите! :)
Котаранке,честито миличка.Колко е хубаво да влезнеш във форумчето да видиш какво става и някой да те зарадва с две чертички :) Много се радвам,миличка!Лека и безпроблемна бременност!!!
[/url]
*
Ееее, Коте! Честити ти 2 чертички :)Спокойно само, ще дойде 25ти :) Безпроблемна бременност ти желая и здрав бебок на финала!   :babyflips: :babyflips:
Айде повлечи крак... и ние след тебе  :lol:

*
Ехааа, това се казва новина!  :D
Котаранче, тихичко честито и от нас! :D
Леки и безпроблемни месеци!
Хайде сега и всички останали след нея  :wink::babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
*
Котаранке, тихичко честито. Пожелавам ти най-леките  :cloud9: и на финала един хубав, здрав и пухкав  :babyflips:. Няма страшно, ей сега ще се изтъркули времето и ще дойде 25-ти.
Хайде момичета време е да вадите +++ тестчета :wink:.
Хайде да ви поръся и с малко вирусчета за ловуващите да са на късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро
хайде всички на закуска
Котарана - честито, желая ти леко и безпроблемнно бременеене
Мария - дано инсето е успешно, стискам палци
Желая ви прекрасен ден
*
Добро утро! :)

Лиони, благодаря ти за закуската, тази седмица си най-ранобудна. :)

На всички желая хубав и успешен ден, и весело начало на уикенда! :bighug:
Добро утро и от мен момичета,
Супер закуска!!!
На Мимето osi_9 :crossfingers:-дано да е успешно и да се появи едно сладко бебче.
На Котаранката -тихичко, тихичко ЧЕСТИТО! Дано всички да ги видим тези  :bfp: възможно най-скоро!!!

Лек ден на всички!
Краси

Здравейте момичета!
Коте новината е повече от прекрасна.Наистина чудессссснааааааа.Направо ме :balk_146:-разбира се от радост.Честито и да се пазиш.
Миме ще чакаме новини!
Лъвче не съм те забравила-закуската е супер-хапвам си.
Спокоен Петък.
Добро утро!
Лиони пак ни изпревари всички-мерси за закуската,присъединявам се и аз.
Котаранке честити ти  :bfp: и един пухкав  :babyflips: на финала.Аз видях хубавата новина в графиката ти,но чаках ти да се похвалиш.
Момичета много ми е притеснено за довечера.Мислим сега да си направим една разходка до Бачково да се расеем малко.От притеснения снощи сънувах,че съм забравила за инсеминацията и сме пропуснали деня-такъв рев му ударих на сън.Ами това е за сега,ще ви държа в течение.
На всички ви много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден!
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 10:07:27 am от mariq_81 »

Добро утро момичета. Не знаете как ми стопляте сърцето с тези пожелания. Не мога да повярвам че на мен говорите. Благодаря ви.
И както каза petqst "Хайде сега и всички останали след нея ;)" Пожелавам ви го от сърце.
mariq_81 Хубаво ще направите с разходката. Дано да е хубаво времето. И да запалите свещичка :D. А относно съня ти.... аз винаги когато сънувам че ме късат на изпит после си го взимам и то с хубави оцценки, така че.... не се притеснявай... Стискам ти палци.
Целувки на всички. Видях че някои от вас започнаха нови графики.... зная че това ще е вашия месец.... :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Миме, няма защо да се притесняваш! Всичко ще бъде наред! Направете си разходчицата, съчетайте полезното с приятното :wink:
Котаранке, повярвай и се наслаждавай на всеки ден от своята бременност!
Ние този месец прекратяваме опитите. Другия месец след лапарото ще ловуваме чак. От това, което прочетох разбрах, че ако забременея преди да са ми отстранили тази течност от тръбата, единственият изход ще е аборт :?. Така че може временно да ме махнете от списъците. Май нещата при мен не са толкова прости и лесни както ми ги описа док...
Хубав ден на всички!
Здравейте момичета!
Лиони благодаря че се грижиш за нас,сядам макар и по късно 
Котаранке браво миличка  :cheerleader: честити две чертички,прекрасна и спокойна бременост ти желая и на финала сладко бебче  :babyflips:
Мими мисля те и стискам силно палци,всичко ще е наред  :bighug:
Гери за всеки проблем си има решение,пожелавам ти по бързо да мине трудният период за теб
Йолче ти си появи бе мило  :) липсваш ни  :( не се загубвай така
Лек ден милички хайде да има още хубави новини

Вярвам!!!!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Ех, че ми стана едно приятно като влязох да чета- от два дена не съм ви "виждала"  :(Страхотни новини виждам тук- Коткоооооо лоша такава  :wink: - ще се притеснява тя за зацапвания и разни такива  :lol: Айде сега се зарадвай и бъди спокойна, че ако си при мен толко ще те гушкааааам.  :lol: :bighug:
Бебешорка, тук съм ама понякога незнам какво да пиша, чувствам се безсилна когато има проблеми, а напоследък ми е адски тъжно, но Котаранката вся хубава емоция и сега искам всички да я последват. Себе си не слагам в това число щото съм кретен с кретенски организъм и освен това достатъчно безпарична, че да отида на доктор. Въпреки, че поне една консултация ще направя другата седмица, пък ще видим какво ще каже доктора.
На Марийчето стискам много здраво палци за довечера и да си огради тази дата в календара, защото знам, че тя й е съдбовна и ще доведе до прекрасен резултат  :wink:
Гери, важното е, че сте тръгнали по пътя, може да е стръмен, но вървите и разбира се ще стигнете до целта.
Лиони, браво за резултатите, защото по това което са написали са напълно отрицателни.
Жени, какво става прибра ли се Лъки? Видях, че започваш нов месец и искам той да завърши с  :bfp: Много силно ти го пожелавам. Целувки
Монииии така е, и да има нет- има прекрасен бебо, така че ти прощаваме за липсата. Да го целунеш от нас този малък красавец одрал кожата на мама :P
Сари надявам се и ти да си добре.
Е, май стана малко дълго, за което се извинявам ама... Пете ти ще ми простиш нали!?
Пожелавам на всички ви един приятен уикенд, на топло под завивките с любимия човек, успешен лов на ловуващите и на очакващите пожелавам 2 чертичкиии.
П.С. Туци, ами как няма да е дългокрака, нали ще е красавица като мама  :wink:
Целувки от мен на всичкии
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 12:14:28 pm от ioly »

Здравейте момичета  :)
Котаранке честито , страшно много се радвам лека бременност и здраво хубаво бебче на финала  :D
Мариябъди спокойна доближаваш се до най - хубавото , което може да ти се случи мисли позитивно и игнорирай притеснението въпреки , че е нормално . Мисля , че всичко ще бъде наред  :D
*
Привет и от мен момичета.
Лиони, както винаги си ни сервирала чудна закуска.
Миме, имаш много стиснати палчета. Няма да си мислиш лоши работи. Ще видиш че всичко ще се нареди и ще ни се похвалиш с хубави новини :goodluck: :crossfingers:.
Гери, не мисли колко ще е трудно и дали ще бъде трудно. Вече сте поели по пътя да станете мама и татко. Може да не е от най-гладките, но вярвай че всичко ще свърши добре и ще достигнете заветната цел :goodluck:.
Йоли, мерси за комплимента :bighug:.
Момичета всички си вдигнете горе главите. Недейте да се обезкоражавате, недейте да унивате. Всички чакаме добри новини от вас и да ни зарадвате, да давате отчети от прегледите. Много силно ви прегръщам и ви изпращам на всички цялата си положителна енергия :bighug: :grouphug: :balk_21:

дравейте,дами!
Миме,не се притеснявай,миличка.Това,че си плакала на сън означава,че много ще се радваш.Дано всичко мине нормално и с щастлив край :bighug:
Ето и една скромна почерпка от мен,днес ставам на 25г

Лек и усмихнат ден ви желая,момичета  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Честит Рожден Ден, Краси! Желая ти здраве и щастие, и сбъдване на всичките ти мечти! :)
*
Здравейте мили мои. Виждам че лека лолека започват да валят хубави новини. :D
Първо да честитя рождения ден н Красито  :happy_birthday_1: :bighug: много здраве, щастие и късмет ти желая и естествено бебчо да расте здраво и безпроблемна бременност.
Гери, ще се правиш миличка, бъди силна и всичко ще се нареди  :crossfingers: :goodluck:
Мими, всичко ще е наред, ще видиш.
Да честитя и на Котараната - Най-накрая някой да се отчете с  :bfp1: , какво се бяхте запънали  :D :D :D  Дано сега тя да подведе крак. Честито и лека и безпроблемна бременност ти желая и успешен финал :cheerleader: :cloud9:

Ох, и аз да се отчета. Вчера в пловдив БХС-то не успя да се проведе, защото сме малко мънички и не се вписваме в необходимите норми - така да се изразя. Та затова другия петък пак. Не съм сигурна, но май вървим с около 10-на дни назад. Дано да е нормално това. Иначе Иванов каза че бременноста си протича нормално - просто сме по-малки  8)  По-дъжината на бебо( 3,98 см) вчера отговаряме на 10сед+6 дни.
За зацапването онзи ден Даскалов каза да следя - ако има  - дали е от влагалището или от уретрата, тъй като му казах че от време на време получавам нещо като цистит ( откакто см бременна е съм получавала и слава богу, че е ад да пишкаш през 5 мин и да те боли) и вднага да отида на АГ да ме прегледа.
повлякох се малко - извинете ме  :oops:

Ако съм пропуснала някой да не се сърди . Стискам палчета на всички  :crossfingers:

ЧРД Краси !!!Живей така ,че след време спокойно да кажеш "Не съжалявам за нищо", така, че никой да не съжалява и теб и не забравяй ,че без любов всичко на този свят е безсмислено.Обичай и позволи и теб да те обичат!И едно здраво и силно  :bori_007: или  :bori_004: да ви допълни щастието!
Весело изкарване  :balk_21: