Ех, че ми стана едно приятно като влязох да чета- от два дена не съм ви "виждала" :(Страхотни новини виждам тук- Коткоооооо лоша такава
- ще се притеснява тя за зацапвания и разни такива
Айде сега се зарадвай и бъди спокойна, че ако си при мен толко ще те гушкааааам.
Бебешорка, тук съм ама понякога незнам какво да пиша, чувствам се безсилна когато има проблеми, а напоследък ми е адски тъжно, но
Котаранката вся хубава емоция и сега искам всички да я последват. Себе си не слагам в това число щото съм кретен с кретенски организъм и освен това достатъчно безпарична, че да отида на доктор. Въпреки, че поне една консултация ще направя другата седмица, пък ще видим какво ще каже доктора.
На
Марийчето стискам много здраво палци за довечера и да си огради тази дата в календара, защото знам, че тя й е съдбовна и ще доведе до прекрасен резултат
Гери, важното е, че сте тръгнали по пътя, може да е стръмен, но вървите и разбира се ще стигнете до целта.
Лиони, браво за резултатите, защото по това което са написали са напълно отрицателни.
Жени, какво става прибра ли се Лъки? Видях, че започваш нов месец и искам той да завърши с
Много силно ти го пожелавам. Целувки
Монииии така е, и да има нет- има прекрасен бебо, така че ти прощаваме за липсата. Да го целунеш от нас този малък красавец одрал кожата на мама
Сари надявам се и ти да си добре.
Е, май стана малко дълго, за което се извинявам ама... Пете ти ще ми простиш нали!?
Пожелавам на всички ви един приятен уикенд, на топло под завивките с любимия човек, успешен лов на ловуващите и на очакващите пожелавам 2 чертичкиии.
П.С.
Туци, ами как няма да е дългокрака, нали ще е красавица като мама
Целувки от мен на всичкии