0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета :)

Пете, страхотна темичка, благодаря много :)
За закуската пак съм доста закъсняла, но все пак Мимс, благодаря :)
Гери, радвам се, че нещата се нареждат при вас. Поне спермограмата сте направили(знам колко се притесняваше) Дано оттук натам всичко се нареди и скоро да те зарадва един хубав  :bfp:
Някой знае ли какво става с Чоки?? Не се е включвала скоро..
На Сара, Честита първа рожба, да ти е жив и здрав и много да ви радва!
Да не забравя - Честит Св. Валентин :biglove:и Весел Трифон Зарезан :drunk: (кой кавото празнува)
Мен може да ме махнете от ловуващи.. След около 2 седмици ще видим каква сме я свършили (въпреки, че аз този месец не знам изобщо какво става с моя побъркан цикъл)
Успешна седмица на всички и много усмивки  :dance2:

Здравейте сладурки !  :D

Честит празник  :dating: на всички кой каквото празнува ние си празнуваме на домашно  :D
Ай че хубавка темичка с тия бебоци  :) хайде да се препълни сега с хубави тестчета  :) :bfp:
Мими приятно гостуване в Пловдив и успешно хващане на яйчицата  :crossfingers: :bighug:,в сряда може да се засечем ако сте там  :D
Гери страхотно мила,много се радвам че е минало благополучно,всичко ще е наред  :bighug: :bighug:
Жени дано се върне любимеца,знам какво е сякаш са част от нас
Аз съм си още в ловуващи,то  май целия месец ще е ловен  :? ама каквото такова,в сряда ще видим какво става с моите яйчица,нещо май ги няма този месец
Отпразнувайте подобаващо празника милички,хубава вечер  :balk_104:

Вярвам!!!!
*
Чудих се къде да си задам въпроса и реших да ви потърся за съвет тук. :)

Предстои ми да правя електрофореза на хемоглобина и съм ужасно притеснена от резултата. Моля ви, ако и други са минали по този път да споделят преживяното.  :?

Благодаря ви, момичета, и весела и хубава вечер с половинките ви! :bighug:
Добро утро,
отдавна не бях сервирала закуската.
Резултатите ми излязоха - пролактин 80.1 при реф 40-530 и цитонамазка РАР2 клетъчни промени свързани с анаеробна флора в цервикалния канал, след лечение нова цитонамазка. Остава микробиологията в четвъртък. Снощи вичи не издържах и хубаво си поплаках та да ми олекне, край няма това мъчение но няма и да се отказваме.
Лек ден на всички
*
Лиони, благодаря за закуската! :)

Така е, никакво отказване! Желая на всички хубав и ползотворен ден, и повече усмивки! :bighug:
Добро утро,дами!
Лиони,мерси за закуската,много е хубава.
Минавам да ви пожелая лек ден! :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Добро утро,

Льони,мерси за закуската. Няма да се предаваш, всичко ще се нареди бързо бързо!

Хубав ден на всички, макар че навън е доста студено...

Добро утро сладурки !
Льони мерси за закуската,ще пийна кафенце  :coffee:
Горе главата мила всичко ще се нареди и в най скоро време ще ни зарадваш  :bighug:
Вземам си от вирусчетата че зная ли  :a_cat_06: по ЦС като гледам е минала уво пък тази графика е много шантава
Хубав ден милички,целувки

Вярвам!!!!
Добро утро момичета,
Приятен ден на всички и весела седмица? :goodluck: :crossfingers: на кои за какво му е необходимо.
Ние миналата седмица ходихме за резултатите от изследванията и сега докладвам:
Микробиологията и на двамата е ок
Овулация съм имала 16-17 ден
Спермограмата ни беше много лоша, но ние не бяхме спазили условията (аз бях писала в предишната тема - имахме 19дни въздържани, а и почина свекър ми) и ще я повторим след три седмици. За сега на моето момче му изписаха Фертилейд 3*1
На мен ми изписа 1*2 фолиева к-на, 1*1 аспирин протект и 1*1 антиоксидант
Сега ми предстой изследване на хормоните и проходимост на тръбите...
Някой може ли да ми каже за какво изписват аспирин протект?
Това е от мен момичета,
Извинявам се за дългият пост!
Краси

*
Добро утро и от мен момичета :)
Много съм гладна тази сутрин и ще похапна от на Лиони закуската, за което благодарствено.
Лиони, всичко ще бъде наред!
Успех, Миме в Пловдив....дано сте хванали яйчицата, стискам палци!
А както пита и Красунка...все гледам по графиките на момичетата, че приемат Аспирин протект... за какво го приемат?
Хубав ден и много усмивки ви желая :)
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Лиони, вземам си от закуската веднага :eating:
Жени, какво стана с кученцето ти? Намери ли го? Аз имам коте и съм толкова привързана към него, че напълно те разбирам! Надявам се знае пътя да се завърне самичко...
Бебешорка, ще чакаме новини утре от прегледа! Не го отписвай така бързо месеца, знае ли човек :wink:
Serendipity, нищо не ми говори това изследване, за което питаш, но се надявам всичко пр теб да се оправи вече да пристъпиш по-скоро към действие!
Красунка, правете всички изследвания и дано всичко е ок! Аз започнах с изследванията на 5-ия месец, вече 3 месеца само с това се занимавам и сигурно още 2-3 ще минат докато стигнем до нещо съществено. Не знаех, че става толкова бавно всичко :?
Ние след 3 часа ще ходим за резултатите от спермограмата. Дано не е много зле положението, че съвсем ще се отчая. Имам едно такова лошо предчувствие...
Хубав ден на всички :balk_21:!
Добро утро и от мен момичета.
Лъвче ти наистина се беше поотпуснала със сервирането на закуската-но виждам че бързо си се поправила.Благодаря сядам веднага!
Мими да не ни забравиш като идеш в Пловдив-ще чакаме новини.
Бебешори стискам палци.
Гери спокойно,не дърпай Дявола за опашката с тези предчувствия.Ще чакам да кажеш какво е станало.
Лек ден!
Здравейте отново,
За изследванията - правим ги както ги определи лекарката.
За спермограмата - бяхме се настроили, че няма да е добър резултата. Доки ми каза този резултат е много лош и няма да стане по нормален начин. Това ме стресна много, но предвид обстоятелствата каза, че е много възможно да се дължи на стреса и на голямото въздържание - за това не се съм се отчаяла още - имам надежда, че другата ще е по добра. Моето момче естествено като разбра, че трябва да я повтори откачи. Казва - няма да правя повече нищо и се поскарахме малко, но после се разбрахме. В крайна сметка след като аз ще се подлагам на всевъзможни изследвания и какво ли не - той трябва също да положи усилия за тази обща кауза.
Краси

Добър ден от мен!
Лиони мерси за закуската.Аз май закъснях много за нея,ама ще се наредя ако е останало нещо.
Гери не се психясвай излишно.На мен все ми повтарят,че мислите се материализирали,за това трябва само положителни мисли.
Йоли ми то няма какво много да казвам-отглеждаме си фоликулите,растат си добре и си ги следим да не ги изтървем.
Бебешорка в сряда сме на преглед.Видях,че ти си в 13:30 и ние мислим горе долу по това време да сме там-може да си ударим една среща  :D.
Краси колкото по-рано започнете изследванията,толкова по-добре.Ние ги започнахме от 9 месец на бебеправенето и чак ме яд ,че загубихме около 1,5 г. по лекарите в Бургас-ама нали надеждата крепи и ние все с надежда,че ще стане работата без сериозна намеса,но уви.
Лек ден на всички!

Здравейте и от мен  :D при нас нищо ново чакам с голямо нетърпение да дойде 25ти март и доки да види какво ми е , вече не се надявам да стане преди това , но ме крепи мисълта , че датата наближава и от сега се моля да не е нещо сериозно  :roll:пожелавам успех на всички и третото списъче да се понапълни скоро  :lol:
*
здравейте сладурки
аз пак изпуснах закуската, ама моного работа.
Миме, Бебешорче, като ви гледам ще ходите в Медикус Алфа за прегледи  - аз ще ходя с майка ми в четвъртък от 15:30  на БХС и преглед  :lol:  :D   може и да се засечем там  знае ли се  :balk_111:   :lol:  ама не ми казаха при кой доктор като си запазвах часа. Като гледам май половината ходим там  :P
Аз малко ви поиспуснах момичета кой докъде е стигнал и ще ме извинявате :oops: затова ви стискам палци на всички - който за каквото му трябва :crossfingers: :crossfingers:

*
Привет и от мен! :)

Гери, какво стана с резултатите? Пиши как мина денят ви. :) /Въпросното изследване е за определяне на вида анемия, по-добре да не го знаеш/ :)

ivanita, не си ли при Д-р Даскалов или не съм разбрала правилно? :)
*

• 1357
Аз да се отчета - тъкмо се завърнахме от път.
Ами не сме перфектни, но доктора каза, че въобще не сме зле и може да стане по естествен път или чрез инсеминация. Аз мислех, че спермограмата ни ще е много лоша заради многото цигарки, но се изненадах приятно! Насрочихме дата за лапароскопията. За мое съжаление чак другия месец, което ще рече, че инсеминация може да правим чаааааак април месец :?. Ако я нямаше тази течност в едната ми тръба още другия месец щяхме да направим инсеминация, но... А пък как съм нетърпелива само.
Ето резултатите:
обем 2.0 мл 2<N<6
цвят - N
вискозитет - N
ph 8.3
концентр. на сперм. 64 млн./мл 20<N>250 млн./мл
общ брой 128млн N>40 млн
клетки 6.8 млн./мл N<5 тук нещо сме извън норма, но док не го коментира
активно подвижни а 16%
подвижни b 38%
бавно подвижни c 20%
неподвижни d 26%
морфологична оценка по Крюгер 32% Н>14%
*
Гери, нищо не разбирам от спермограми, но щом лекарят е казал, че е добре - вярвай му. :)
Къде ще правиш лапароскопията?
*

• 1357
В Тутракан при д-р Л.Бойчев. Много е добър - тук има теми за него пълни само със суперлативи и вече разбирам защо :wink:. За другата седмица имам час и в София и се чудя изобщо да ходим ли :ask: