0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

При всички случаи и да го направя няма да е днес понеже си е рано и ми се иска да е със сутрешна , не знам обаче колко ще мога да изчакам .
Ако се появи и най - малко съмнение ще отида и за кръвен , но както казах по - скоро клоня към отрицателен .  Сисмонди е права не съм сигурна , че ще понеса отрицателен тест  :(
Добър ден на всички сладурчета!

Идвам да наръся малко вирусчета, и моля ви не се отчайвайте..скоро всички ще сме мамита!

:pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Привет и от нас. Все още 2 в 1 :D.
Лиони, отново си се погрижила за нас :D.
Лора и според мен ако искаш изчакай още няколко дни. Знам че е трудно, като се сетя аз колко нетърпелива бях.
Много стиснати палчета на всички и ви поръсвам с вирусчета за късмет :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добър ден  :) :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: във вирусчетата  :D
Няма отчаяние, кой каза, то ей така само премигвам от време на време  :lol: :lol:
Стиснати палци за всички, Сисмонди пусни си резултатите в темата за хормоните, там ще ти отговорят по- компетентно  :D
Лек ден милички  :P
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Лорче, стискам палци да е положителен тестът!!! Аз бих го направила утре ако бях на твое място :wink:. Ще чакаме новини!
Сисмонди, на мен ми се виждат хубави резултатите ти.
Гале, не са минали тези 2 седмици да му се невиди. Едва се точи това време :?. Добре, че правим малко ремонт, че се разсейвам със строителни дейности :lol:. На 5.05 ме викат. Ще пуснем сутринта хормони и същия ден започваме да се боцкаме. Офф, нямам търпение вече.
Туци, ама ти още ли си тук, няма ли да се запътвате към родилното с малката госпожица?
Хубав ден на всички!
*
Отчитам се и аз днес със силно стиснати палци  :crossfingers: :)

Гери - 5 май е нашият ден!

Хубав ден пожелавам на всички   :rainbow:
« Последна редакция: Април 28, 2011, 14:02:13 pm от vaci »

*

• 1357
Малко остана, Vaci :wink:!
*
05.05 е много готина дата  :D дано ви донесе късмет на всички :wink:
Туцкее хайде бе миличка, кажи на принцесата да не се страхува  :lol:
Гале, а при теб какво става??? Миме мисля те да знаеш, чакаме отчет
*
Ох, момичета, всеки ден я убеждавам, ама нейсе. Още не се е родила и е с рогите напред :D. И татко й я убеждава вече да излиза, ама нещо малката неще - инато бе :D. Да се надяваме че няма много да се бави.

*
Цитат
Миме мисля те да знаеш, чакаме отчет
За мен ли става въпрос??? :oops:
*
Цитат
Миме мисля те да знаеш, чакаме отчет
За мен ли става въпрос??? :oops:
Извинявай за другото Миме - mariq_81  :wink:
здравейте, бих искала да се включа във вашата тема.

Имам един въпрос, от кога трябва да започна да си меря БТ,  все още съм в МЦ и утре ми е последен ден?

Благодаря , ако някой ми отговори
*

• 1357
Sivanovaa, , добре дошла сред нас!
Започвай още от утре. Мери всеки ден :wink:.
Благодаря за отговора, ако съм разбрала правилно като падне Т значи тогава е момента?
*

• 1357
При мен е в деня на понижението. При други на следващия. Най-добре ползвай и тестове за овулация паралелно с измерването и ще се ориентираш :wink:.
Оххх вече се добрах до интернета.Само на бързо докладвам,че да не се повтарям-всичко мина ок,фоликула днес вече беше изчезнал,започвам си дуфастона до 14 ден и после май ..тест :).Ами това е за сега.Благодаря на всички за стиснатите палчета-да ви се връщат.
Лека вечер!

sivanovaa добре дошла,ама не се задържай много много тук.Бъзай към бременелската тема.Почвай да мериш Т и е хубаво да е по едно и също време,без излишни движения и поне 3 часа сън.Ще те наблюдаваме  :grouphug2:.
Гери   :bighug:и аз смятах да направя така , но вечерта ми дойде  :( какво да се прави така или иначе беше наивно да смятам , че може да стане преди лечението . Явно проблема е задържани фоликули при мен понеже се доказа , че всичко друго ми е наред . Предполагам ми предстои курс противозачатъчни , за да регулираме цикъла , но за мен остава загатка как има такъв проблем без да има никакви хормонални отклонения  8O само се надявам нещата да се оправят скоро . Има и още нещо , което ми е странно по принцип имам адски болезнена М в първи ден и това е било винаги , но последните два месеца болката е търпима дори бих я нарекла лека  8O не че се оплаквам де ...
На всички останали ще стискам палци дано 5ти ви е на късмет момичета :crossfingers:
Миме на теб и на краката  :crossfingers: :bighug: :crossfingers:
sivanovaaдобре дошла , но те съветвам въпреки приятната компания да не се застояваш много тук  :wink:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Да Сари като че ли вчера споделихте за бременностите си, а ние ви посрещнахме и изпращаме и все на същото положение си стоим /някои от нас/........
 :balk_145: :balk_144: :balk_146:

Миличка съжалявам ако съм обидила някой...Моля да ми простите..  :( Не съм искала да прозвучи така..Охх някой път ми е трудно да се изкажа..

ПП:Туци успех и леко раждане..
*
Добро утро :)
Хайде на закуската, поспаланки  :eat:

Сари мило, никого не си обидила :)  Аз те разбрах, а предполагам и всички останали :)
Жени, аз попълвам в дневника си, да не тръбя постоянно, че съм изтръпнала "отвсекъде" :) Засега се очертава Вторник да ми е пункцията..Утре сутрин съм на лекар..Дано всичко е по план!
Слънчев ден на всички  :sunshine: