0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте милички !
пропуснала съм такава хубава закуска,много са сладурски тия сандвичи  :)
Благодаря на всички за стиснатите палчета,ще правим каквото трябва пък то каквото е писано ще стане.Ако трябва както Сисмонди казва и аз ще стоя с вирнати крачета ако ще и до края   
Шкембенце радвам се да те видя отново тук  :D
Стискам палчета на всички да не ви изброявам че да не пропусна някоя муцунка  :cuddle:

Вярвам!!!!
Искам да ви попитам нещо оказа се , че всеки месец няколко дни преди цикъл имам телесна Т около 37.1-2 и се чувствам ужасно отпаднала дали на някоя и се е случвало и според вас възможно ли е да се дължи на задържани фоликули ( кисти ) ?
Здравей душицо, аз съм с голям опит в леко завишена ТТ във втората част от цикъла. Това което открих в нета показа че при някой жени е напълно нормално освен БТ да се покачва леко и ТТ. Обаче идея нямам дали е свързано със задържане на фоликул. Преди време когато цикъла ми беше ужасно нередовен- на 2-3 месеца бях постоянно с ТТ 37.2-37.5.
Надявам се да е съвсем нормално покачване.

Късмет на всички ловуващи и честито на виделите 2 чертички.

bebeshori Силно се моля всичко да се нареди при теб. Друго мнение ще взимате ли? Ако трябва ще лежиш 9 месеца. :D Успех миличка!!! Чакаме резултати :)

Целувки на всички.

Ние днес бяхме на Скрийнинг- котетата са перфектни.
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
..... и аз на това се надявам  :oops: също прочетох доста по въпроса в интернет , но смятам за всеки случай да го споделя с доктора като отида може да се окаже важно  :wink:
радвам се , че бебчетата се движат добре дано до края все да е така  osi_9
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
:bighug: :bighug: :bighug:
Бебешорка миличка, с теб съм наистина труден избор, но се надявам да стигнете до най-добрия вариант за теб и бебетата!
Исее ех как се радвам да те видя от време на време тук при нас, много сладък този Майки  :D да го нацелуваш
Същото се отнася и за Монито, Петето и Сарито  :wink:

Изпълнено!!! Нацелувам и приспан :) Мерси Жени  :balk_21:
Здравейте и от нас мили мои.. Исе радвам се да те "видя" отново :)
Бебешорче радвам се че си добре и дано вземете най-доброто решение-и както си казала ако трябва 9 месеца с краката нагоре :)
Туциииии айде мила леко раждане и бързо възстановяване..Мале как минава времето-сякаш вчера бяхме разбрахме че сме бременни а то вече .. Времето лети!
Лора успех от мен и дано не се дължи на задържан фоликул... :)
Лек ден щъркелчета и до скоро виждане
ПП: Йоли радвам се че си на линия и успех! :)
Туци и от мен леко раждане и бързо възстановяне.
Котараната, браво на бебоците, само така.
Бебешори, иска ми се да имаше начин да задържиш и двете бебчета.Наистина потърси второ мнение, ако трябва по цял ден лежане, така дали би имало шанс да задържиш и двете, може би още от сега серклаж и ако работиш, направо си излизай от сега в болнични, едва ли ще ти откажат.Аз на твое място така бих направила.В края на краищата, бебчетата са ти по-важни от всичко.

*
Да Сари като че ли вчера споделихте за бременностите си, а ние ви посрещнахме и изпращаме и все на същото положение си стоим /някои от нас/........
 :balk_145: :balk_144: :balk_146:
*
Жени, миличка недей така. И вие скоро ще се похвалите с такива новини. Е вярно че при някой е по-лесно, а при други не. Важното е обаче при всички резултата да е един и същ  :babyflips:. А аз вярвам, че всички тук скоро ще се похвалите. Много ви  :bighug: :bighug: :bighug: и  :balk_21: :balk_21: :balk_21:

*
Момичета привет!
Чета ви хубавата темичка и много се вълнувам!
Мога ли да се присъединя към списъчето на чакащи за  :bfp:? Ще имам кръвен тест на 5 май....

За 5 май сме се наредили няколко кокони за хубави новинки!  8) :crossfingers:

*
За 5 май сме се наредили няколко кокони за хубави новинки!  8) :crossfingers:

Мишле :good_post:            :bighug:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Vaci, аз те следя изкъсо и стискам палци :wink:!
*
Аз все по никое време влизам, ама пусто, много голяма разлика с БГ.. Вие сте с 9 часа напред....
Vaci, Мишле, и аз съм на една опашка с вас - само, че за пункция  :wink: Очертава се за 3ти/ Вторник засега..После вие с хубавите новини  :jump12:...и после аз!  mf_bounce8  Така ги заплювам нещата, така ще бъдат и точка  :lol:
Гери, вие кога почвате, мило??  Не минаха ли тези 2 седмици??
Жени, Туци, Фовери :grouphug:
Миме, дано това инсе ви е последното и печелившото!  :sucky:
На всички очакващи и ловуващи  в темичката, много  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Добро утро
Хайде аз пак да наредя масата, днес по скромно ама нямам време
Успешен ден на всички
*
Добро утро ,момичета !
Лионка закуската е направо мммммммммм страхотна ,благодаря ти миличка ,че жсяка сутрин се грижиш за нас .
Лек ден на всички и стискам палчета на всеки който има нужда  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро момичетааааа  :wink: Сядам и аз на масата, че Лиони толкова се е постарала пак. Женичка толкова си права - само посрещаме и изпращаме, но... някой ден тази тема ще се изпразни, а бременелската ще е full - силно вярвам в това.  Хубав ден от мен и стиснати палчета за всичкииии.

*
добро утро и от мен.
Лиони, хубава е закуската особено пък за прегладнелия ми стомах :-)
Лек ден на всички и много стиснати палци на всички - който за каквото му трябват

Здравейте милички!
И аз се нареждам на закуска.Мерси Лионче.
Аз вчера не можах да се отчета с р-ти от FSH и LH:
LH 4.01 IU/І Референтни с-ст  ж.до 8г.-2,7-6,8;от 8-18 г.-15,4-18;над 18 г. фол.ф 5-24; овул ф. 11,7-1,8 менопауза 50-300
FSH 6,58 IU/І  Референтни с-ст   ж.до 8г.-6,3-8,1;от 8-18 г.-8-27;над 18 г. фол.ф 4,5-24,3; овул ф. 38-142; менопауза 29-189
На мен ми дойде М на 23.04 и пуснах изследванията 26.04 т.е. на 4-тия ден.
Вие какво ще кажете?
Исках да ви кажа,че това че не ви споменавам не означава че не ви мисля е следя.Просто не искам да повтарям едни и същи неща и аз. :grouphug2: С ВАС СЪМ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ.
 Лек ден на всички.
« Последна редакция: Април 28, 2011, 09:40:51 am от sismondi »
Добро утро момичета  :D
Лиони закуската е супер  :D остана ли и за мен ?
Сисмонди , предполагам трябва да гледаме фол. фаза и според мен са ти супер FSH ти е  идеален , а LH ти е малко под нормата , но не е тревожно (не съм голям специалист де  :oops:)
моите бяха (на втори ден )давам ти ги просто като ориентир  :wink:
FSH 6.6 при норма 3.85 - 8.78
LH 3.6 при норма 2.12 - 10.89

Момичета , аз съм със закъснение втори ден вече  :? имам и тест вкъщи ...... проблема е , че въпреки , че последните няколко месеца ми е идеален 27 дневен цикъл се притеснявам понеже преди това имах отклонения 27 - 32 дни без да е имало бременност . Ако случая е същия  :? не знам направо , а нямам симптоми освен нормалните ПМС и сънливост от няколко дни ( ненормална за мен ) , но все пак може да си има друга причина . Моля ви дайте ми съвет не съм казала нищо и на мъжа си , не искам да го тревожа напразно  :(
Лорче, стискам палци да видиш  :bfp: При мен се появиха точно на втория ден закъснение. Гледам, че й температурата ти е хубава, така че...пускай теста.
Лорка мен ако ме питаш изчакай още за теста.Знам,че си нетърпелива,но на мен лично разочарованиета от отр.тест ми е по-голямо отколкото като дойде М.
На мен също ми закъсня този месец.Все пак ти си решаваш! :balk_21: