0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Леле, каква прекрасна закуска си приготвила, Гальонди!!! Не мога да не заседна  :lol:
Благодаря ви, момичета за успокоителните думи! :*

*
Добро утро на всички! :)

Пожелавам ви един хубав и изпълнен с усмивки ден! :bighug:
Добро утро и привет от мен!
Малко със закъснение,но да ни е честита новата темичка-Полисия много си се постарала.
Гале при такава закуска просто не мога да устоя и да не се наредя.
Ние вече сме в Пловдив.Вчера мина прегледа-този път всичко е на ред.Сутринта бихме прегнила и утр вечер е процедурата-дано този път да се похваля с успех.
На всички ви много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и усмивки.
Лек ден!

*
Добро утро.
Леле колко сте изписали :D.
Гале, закуската е супер. А за кафето да не говорим.
Бебешори, чакаме новини от прегледа днес.
Пламък и от теб чакаме новини.
Мария, много стиснати палчета за успешна процедура и да се похвалиш с хубави резултати. И малката от корема ми също ти стиска палци :D.
Хайде стига съм ви изброявала, че ще пропусна някой. Пожелавам ви един хубав и успешен ден. И разбира се вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добър ден на всички! Със огромно закъснение честит Възкресение Христово! Много късмет, сбъднати мечти и положителни тестчета.

Малко инфо за нас...На връх рожденният ми ден водих моето момче на уролог. Доктора даде много надежди и ни каза, че за него още не сме за инвитро. Според него първо трябва да го изследваме и да открием причината за бавните плувци, да се опитаме да ги забързаме и след това да пробваме инсеминация. Аз съм малко резервирана, но ако знаете той как се амбицира и започна да си прави график как ще прави изследванията. Дано да успеем!

Иначе за списъчето...аз съм отново на старта, така че нито ловувам, нито чакам!

Мимеее, списнати пълчета за успешна процедура, Гери на теб също - много надежда и късмет!

Лек ден на всички!
Краси

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте и от мен. Христос Воскресе и дано да е с нас в нашето начинание и дари всяка една от нас с дългоочакваната рожба. Да ни е честита новата темичка. Поли, дано се напълни третото списъче. Марийче, успешна процедура- този път ще е успешна да знаеш  :wink: Бебешори, стиснати палчета за прегледа днес и ще чакаме отчет. Красунка - страхотни новини ни носиш. Ами ще е трудно, но ще стане. Туцииииии, ами то не останало бе слънце  :P Много леко раждане мила и вълнуваща среща с бебаната. Ще тръпнем с теб. Ренка, веееднага се цопвам и под твоите вируси, че сме в ловния сезон  :a_cat_06: пък дано Бог е с нас този път.Галенце, и аз се присъединявам към пожеланията на Бебешори. Целувам те . Целувам всички ви и ви пожелавам лек първи работен ден - мен ми е адски криво заради това ама ей го-то не остана   :lol: Жениии, виждам те виждам теее  :D

*
Здравейтеееее Христос Воскресе момичета, съжалявам че неуспях да се включа по-рано, но мислено бях с вас, бяхме и ние малко при моята баба, ама пак само нерви. Моето мъжле този път си беше тук ах колко се радвам  :D
Туцка успех със срещата с бебката, Бебешорка тръпна в очакване от прегледа, Мими, Гери, Галенце успех с процедурите, вярвам че ще бъдат с успешен край. Мишленце честито плодно сакче, всичко ще е наред до края. Поли благодаря за темичката, аз засега съм никъде, ама другата седмица се хвърлям в джаза, даже от днес съм на Клостил, пък дали изобщо ще успеем да се "срещнем" с моя мъж ще видим...
Спорна седмица и мноооооого късмет на всички
ПП ако съм пропуснала някоя ще ме извинявате, всички ви мисля и целувки
*
Сега се върнах от лекар , имала съм О просто е била явно като миналият месец по късно и съм подранила с тестовете , но важното е че видя жълто тяло в левият яйчник и ми каза да направя прогестерона отново за  да си е в норми вече.Нямам кисти и всичко си е в нормални размери.Имам си обаче гъбички и ще се лекуваме от тях сега.Естествено и лечението на мъжът ми също предстои.
Здравейте момичета днес бях на преглед ,за контролна цитонамазка и преглед. Док. каза че всичко е на ред само че матката ми била силно извита на зад,аз и споменах че правим опити за бебе и тя реши да ме види дали имам овулация. При прегледа се видя фоликул 15/10мм в левия яйчник и тя ми каза че овуто предстои до два дни ,иска в петък пак да отида да ме погледне дали се е спукал фоликула.Това е засега от мен ,лек ден на всички.
*
Такаааа чакайте и аз да ви поздравя,че само ви чета! :lol:
Мишле,честито плодно сакче!Да знаеш притесненията минават в родилна зала направо,иначе все за нещо ще мислиш, :lol:Леки оставащи месеци и здрав бебок на финала!
Бебешори,успех днес на прегледа :balk_602:
Жени,Мари,Галенце успех и на всички чакащи и ловуващи,абе на всички щъркелани yahoo_17 preggo
Туци,аз търся тема в честито за вас с бебка ,а ти по разходки щъкаш :lol:

Хахах, Моникс ти добре ме нареди!  :lol:

*
хихи ,ами от опит ти го казвам :lol:
Бебешори,хайде казвай новините...
Йолиии много се радвам ,че пишеш отново :hug2:
[/color]

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добър вечер и от мен!
Аз днес закъснях и сега чета да наваксам.
Гале, страхотна закуска си сервирала!
Бебешорче, с такова нетърпение чакам новините от прегледа ти :wink:!
Сисмонди, дано са хубави резултатите!
Миме, успех с инсеминацията! Тази ще е успешна, ще видиш!
Туци, не останало вече. Леко раждане ти пожелавам! Ще те чакаме да разказваш за вълнуващата среща с бебка :D!
Красунка, Йоли, Жени, успешен лов!
Пламък, бързо да се излекуваш и смело напред!

Ето ме милички тук съм  :P
най-после се прибрахме.Благодаря на всички за стисналите палчета  :bighug:
Мина дългочакания преглед,доки каза че действително съм бременна  :),видяхме две плодни сакчета  8O явно съм орисана да зачевам по двойки,но за съжаление ще трябва да махнем едното бебче  :( защото шийката ми е много къса и няма да можем да се износим.
Другата седмица ще решим окончателно ....
За капак ми направиха акт днес полицайте че не съм си сложила колан/бях седнала на задната седалка/ :lol:  
Мими успех с процедурата мила  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17  

Вярвам!!!!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Ех, Бебешорче...
Всички чакахме само да се похвалиш, че са двенки та да се зарадваме двойно за теб, а то сега... Не знам какво да кажа :(. Дано да мине всичко благополучно.
Кураж, мила :bighug: :bighug: :bighug:!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Мила bebeshori, много съжалявам, че ще трябва да остане едното бебе! Но всяко зло - за добро! Стискам ти палци и ти желая много, много късмет! Успех!  :bighug:
Бебче, със серклаж не може ли да се преодолее този проблем? Какво казва доктора?  :(

Здравейте,минавам да честитя на всички видяли 2 те чертички,желая леки оставащи месеци и здрави бебчета около термин :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Бебче, със серклаж не може ли да се преодолее този проблем? Какво казва доктора?  :(
Не може миличка с конизирана шийка така се получава,за серклаж ще се пробваме да направим ако има за къде да се захване, иначе яко лежане
Благодаря ви за подкрепата ще трябва да се справим  :) само напред и това е

Вярвам!!!!
*
Бебешорче, няма ли вариант без да махате второто бебче? При майка ми например, когато е забременяла са и казали, че надали ще успее да износи бебето, тъй като матката й била малка или нещо от сорта. Честно казано две бебета е износила та даже и ни е преносила със сестра ми.
Дано не се стига до махане на другото бебче, но най-важното е всичко да е наред. Стискам ти много палци.