0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте
хайде да ни е честита новата темичка и дамо се напълни с мнооооогоооо +++++++++ :D
Лека вечер от мен за сега и малко вирусчета  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

П.П. Между другото в четвъртък съм на ФА и честно казано нямам търпение да видя бебчо на "цветния телевизор", както една моя приятелка каза  :lol: и да видим дали е добре.
Стискайте палци

tucy, на чертички никога не съм вярвала и сега не съм правила.
Плодно сакче видяхме  :lol:
Дори и сега не смея да си направя уринарен тест....просто ме е страх и каквото и да видя, не му вярвам :)

*
Е,Мишле, плодното сакче си е плодно сакче. Тихичко честито и ти пожелавам една много хубава и лека бременност, а на финала едно много хубаво и пухкаво бебче :D.

Мишле82 тихичко честито и от мен!Да се пазиш много и накрая едно сладко и пухкаво  :bori_007: или  :bori_004: , а може и по 2!!!
polisia мисля,че нещата тръгват много добре в темичката.
Лека и спокойна вечер.
Все още си имам страхове и притеснения аз  :?
Днес точно си споделих с мъжа ми, че като че ли този толкова чакан момент нещо не го изживявам на 100% като пълноценна радост. При естествено забременелите я има изненадата, при нас всичко е по план, уж виждаш положителен тест, ама пак си на лекарства, пак тръпнеш.... Другите бременни жени като видях двете чертички и през ум не им минава сигурно, че не са сигурни нещата , а при нас колко е различно.
Да сме живи и здрави, още няколко прегледа и може би ще отпуснем душичката. Пък и като започне да стяга панталона вече, друго ще е  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Април 25, 2011, 22:49:06 pm от Мишле82 »

*
Мишле аз забременях без медицинска намеса. Да ти кажа и при мен си имаше страхове - с моя мъж не казахме докато доктора не потвърди че съм бременна. Малко след това си изкарах акъла с едно кафеникаво зацапване. И всъщност една жена винаги си има притеснения по време на бременността си, няма значение по какъв начин е настъпила тя - поне аз така си мисля. Честно казано в момента в който влезнах в 9-ия месец, едва тогава се поуспокоих малко. Но не искам да се плашиш - аз лично си казах "всичко ще бъде наред". Така че моя съвет е да не мислиш за нищо лошо, а само за хубави неща :D.

Само за хубави мисля аз, даже се плаша някой път колко хубави неща си мисля и колко надалече. Нямам търпение вече да ходим кошарката му да избираме  :lol: :lol: :lol:

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Мишле82, честито плодно сакче! Стискам ти палци да имаш хубава и безпроблемна бременност и да родиш здраво, красиво и умно бебе!  :goodluck:
А притесненията винаги ги има и ако не са за едно нещо, ще са за друго... По-важно е да мислим позитивно.  :wink:

Petqst, много ти благодаря за помощта!  :sunshine:

*
Хоп хайде и аз тука...Успех момичета и да виждам повече ++++++++ тестове ви пожелавам с цялото си сърце...

От Мод.: Момичета, за пореден път Ви Моля: Не поставяйте по-вече от една, две картинки на ден! Благодаря Ви!
« Последна редакция: Април 26, 2011, 10:50:15 am от petqst »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте милички :) Отдавна не съм писала тук..Ама така си е-малко съм заета  :D
Честито на всички видели чертичките и сакчетата :) Браво Мишленце леки 9 месеца миличка и ти пожелавам когато си решиш да пазаруваш за бебчето-това да са най-хубавите покупки  :wink:
Туцииии айде мила-да излиза момата :) чакаме снахички хубавички :) а нали от нашите бебета по-хубави нЕма  :lol:
Айде живот и здраве ако тази неделя се "вредя" да пусна и аз една седмична темичка-уж късмет да ви донеса и аз! :)
Поли супер тема си пуснала мила :) не се тревожи за списъците-дано се объркаме и всички ги напишем в третия списък и така да предизвикаме съдбата! :)
Иванитка успех на цветния ТВ мила :)
Златен дъжд успешен лов  :pleasantry:
Мими ти по-добре ли си скъпа :) Между другото песничката е много хубава :)
*
saraapl опитвам се да се вдигна на крака и се надявам лека по лека да успея...Дано Бог е с мене и да ми помогне....Благодаря,че попита мила това означава много за мен....Помоща на всички момичета тук ми дава кураж и надежда да се боря и скоро да открия и своето щастие и аз да започна отново борбата за "сърце под моето сърце"...Все още не се чувствам много добре , депресията ми леко взима връх,но някак си се опитвам да намеря светлината...Тук пиша всичко за себе си за да не занимавам всички със своите проблеми http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45675.0 Вярвам,че рано или късно те ще свършат и пак ще видя слънцето и радоста в очите си...  :balk_144:
*
Добро утро, момичета-кокичета :)
Аз от толкова време не съм сервирала закуската, минавам да се "отчета"  :lol:

Мен може да ме сложите в списъчето с ловуващи(?)
Аз съм още на стимулиращи лекарства..Живот и здраве - другата седмица ще ми е пункцията...Оттам нататък, трансфера..И теста някъде след 13ти Май :)(зависи кога ще е трансфера) Дано ми се случи на българска земя да видя двете чертички. На 14ти Май кацам в София..
Лек ден от мен и много прегръдки!  :hug2:

*
Защо не спинкаш Гальонди???
Добро утро
Прекрасна закуска Гале
Лек ден на всички
Добро утро сладурки !
Еххх Гале каква закуска само ... и кафенце човек не може да откаже на такова изкушение  :).Пази се мила да отледаш хубави яйчица и после пухкави бебенца  :) :babyflips: :babyflips:,много много силно стискам палчета
Мими разбира се че ще видиш отново слънцето,точно когато най малко очакваш ще е при теб и този път ще е истинско.
Лек ден милички,стискам палчета за всяка една от вас  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
Благодаря ти, Бебешорке!Ще правя, ще струвам, ще си отгледам прекрасни яйчица!  :wink:  Да знаеш, че много се вълнувам за прегледа ти днес!! Ще чакам с нетърпение новините, и дай Боже 2на радост, миличка! Целувки! :biglove:

*
Добро утро момичета и аз днес да се включа към по ранобудните.Аз съм на лекар днес , че да видим.
Гале много хубава закуска нареждам се веднага мила и ти пожелавам в най скоро време като кацнеш на българска земя да ти донесе спокойствие и така по лесно да стане бебо и щъркела да намери по лесно пътя към вас.
Бебешорка много се радвам за теб и чака с нетърпение всяка новина около бебо, така че да се отчетеш след доктора.
Успешен ден на всички ви. :grouphug:
Добро утро милички!Божееееее закуската е толкова привлекателна,че как да не си взеве човек.Ей да ми оставите малко за по късно,че аз че ходя да пусна FSG и LH и като се върна ще хапна.
Галко спокойно мела всичко ще се нареди.Имай вяра.
Бебче ще чакаме новините.
Мишле82 спокойно мила,той Господ си знае работата.Мисли позитивно и не дърпай Дявола за опашката с лоши мисли.
Лек и спокоен ден на всички!
Благодаря ви милички  :sunshine: :sunshine: :sunshine:
ще докладвам след прегледа   :bighug:

Вярвам!!!!
Добро утро, момичета! Само колко сте изписали докато се включа в новата темичка, но то с тези празници...бях се забутала в едно китно селце, на спокойствие. Имам нужда. Тази седмица съм силно ловуваща. Довечера си купувам тестове за ову, понеже този месец няма ФМ и започваме.
Стискам палци на всички ви, кой за каквото има нужда.
Лек и успешен ден!