0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро и от мен! :D
Присъединявам се към закуската на Галето :D Прекрасна е! :wink:
Сисмонди, Жени те е посъветвала вече за хормоните! :wink:
 mariq_81, Дано да е станало мила! :crossfingers:
Туцииии, хайде бе мила! Раждай я тази кукла, че да ни я представиш! :wink:
Гале, ще стискаме палчета и за теб! :wink:
sivanovaa, добре дошла, и както са ти казали другите - дано скоро да се преместиш в по-хубавата темичка! :wink:
Жени, Снежи, Йоли, както и всички останали - с вас сме и стискаме палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Лек и спорен петък! :D
Добро утро
Галеее каква закуска само, размечтах се
Лек ден на всички и много стиснати палчета
*
Добро утро момичета!
Гале,закуската е направо прекрасна.
Туции леко раждане мила!
Мария 81 надявам се чудото да е станало и скоро да ни зарадваш с ендо  :bfp:
Стискам палчета за всички очакващи :bfp:!!
Желая Ви  лек и успешен ден!! :bighug:
Добро утро!
Гале, чудесна закуска! Веднага сядам на масата.
Туци, леко раждане и от мен.
Аз за малко да изтърва овуто този месец. Мислих си, че като не съм на стимулация ще настъпи към 14 ден, а то на 12ти. Добре, че започна да ме боли корема, та реших да пусна един тест и той положителен. 8O Хубаво, че от предния ден се бяхме отчели. Температурата веднага се вдигна.
Стискам палци на всички, за да не пропусна някой, кои за каквото му трябва.
Лек и успешен ден!
*
Привет момичета!
Галенце,ще поседна и аз на закуска....Успех мила с пункцията :crossfingers: :balk_21:
Жени,сладурка  :goodluck:
Катрин,дано сте улучили яйцето :wink:
Фовчо,супер вървиш този месец :crossfingers: :bfp:
Лек ден на всички

Добро утро и от мен! Благодаря за посрещането.
Днес Т ми е 37.3 , незнам дали е добре , днес ще купя тестове за О, а от кога да почна да си ги правя?
*
Добро утро
Гале, закуска на брега на морето, мммм супер, но тази година май морето ще ми се размине  :D Представям си се в 9 месец опънала се на плажа :lol:
На всички нуждаещи се , за да не изпусна някоя, много стиснати палци от мен и малкия юнак  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :goodluck:

Между другото вчера бях на ФА - бебчо е добре, доки каза, че няма нищо обезпокоитоелно засега, нищо че сме си 2 седмици назад. Но пък сме много хубави с чипото носле. :bori_001:
ДАно скоро и вие се похвалите с такива сладури независимо в какъв пол. :crossfingers: :crossfingers:

Забелязах, че имам кафеникаво зацапване. Незнам защо. Много е рано да е имплантационно. Някой има ли идеи?
 sivanovaa, с тази висока температура, може и да си изтървала момента.По принцип температурата се вдига над 37 след ову. На тестовете за овулация има схемичка на кой ден да се започнат , според дължината на цикъла.
*
Добро утро,
sivanovaa добре дошла и скоро да се "омиташ" от тук  :lol:, както се казва и да бягаш към бременелската тема. Според мен тая БТ е доста височка като за холикулярна фаза, но пък може и да е инцидент ето и тема специално за това http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1633.0
Миме много се радвам, че всичко е минало нормално, сега залагаме палците и не пускаме  :wink:
Сари никого не си обидила мила, просто споделих, че някои от нас са доста време вече в темата, просто понякога... няма значение, нищо не е станало  :wink:
Гале закуската е направо невероятна, а за дневничето аз редовно го чета  :wink:
Стиснати палци на всичкиииииии и лек ден
на 24.04  ми беше първият ден от МЦ, днес когато измерих Т ми последният ден от цикъла...възможно ли е Овулцията да е минала?
sivanovaa, в този случай можа би е нещо извънредно. Колко ти е нормалната температура? Да не би да си настинала? Такава температура може да е индикация за някакво възпаление.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Гале, невероятна закуска!!!
Катрин, Жени, дано този месец е вашият yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17!!!
Хубав ден на всички :balk_21:!
Добро утро момичета
закуската е много хубава
пожелавам късмет на всички  :crossfingers:дано тези , които са тук преди нас да се преместят вече  :D
*
Добро утро и от мен! Много вкусна закуска Гале :)

Малко остана до следващата късметлийска темичка изпълнена с много +++++ тестове :)

Весел ден!!

Привет и от мен!
Гале мерси за закуската-ама само как си се постарала.
Лек ден на всички!

*
Привет момичета.
Гале, закуската е супер. Направо се пренесох там. Е аз малко я пропуснах, ама карай.
Ох Пете, всеки ден я убеждавам тази моя срамежливка да излиза, ама не иска нещо :D. Голям срам, голямо нещо :D.
sivanovaa добре дошла и да не се задържаш много тука.
Момичета няма да ви изброявам, че ще пропусна някого. Знайте, че ви стискаме палци на всички и се надяваме заедно с вас :wink:.
Поръсвам ви с много вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
tucy, пожелавам ти леко и успешно раждане в най-скоро време!  :goodluck:

Аз ще ви се оплача малко - дойде ми. Много ми е тъжно, изнервено и безнадеждно. След 3 дни имам рожден ден и ми се искаше да имам подарък бебе, но няма да го получа... Вместо това съм се натъпкала с ибупром против коремни болки... 8O
Явно е много трудно да имаш точно това, за което мечтаеш. Но не съм се предала естествено. В крайна сметка нов цикъл - нов късмет!

Поздрави на всички! Пожелавам ви хубав и слънчев уикенд! :rainbow:
*
Монка ,да за сега се движим ок ,но дано на 05.05 има с какво да се похваля  :bighug:.
Добро утро
След този дъжд през ноща една закуска на чист въздух ще ни се отрази добре
Лек ден
*
Добро утро и от мен .
Лонито много рано е станало и ние приготвила закуската ,благодаря ти за което .
Пожелавамна всички лек и спокоен ден. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: