Здравейте момичета
не съм влизала отдавна имахме проблеми с интернета
. Честито на всички видяли чертичките през това време и кураж и успех на всички останали .
Аз да ви се отчета накратко , направихме теста за проходимост имам идеална проходимост и на двете тръби и всички хормони , които бяха адски много са ми в нормата . Изобщо не знам защо няма бебе
. Единствената възможност , която ми остана е да задържам фоликули редовно ( да не е било еднократен случай ) , но това не е потвърдено предстои ми да отида при д-р Владимиров за заключение и евентуално лечение .
Искам да ви попитам нещо оказа се , че всеки месец няколко дни преди цикъл имам телесна Т около 37.1-2 и се чувствам ужасно отпаднала дали на някоя и се е случвало и според вас възможно ли е да се дължи на задържани фоликули ( кисти ) ?За сега както казах знам за един такъв случай миналия месец , но не съм правила редовни прегледи и нямам информация за другите месеци .
М-у другото днес трябваше да ми дойде и шанса е минимален да е станало , но все пак стискайте ми палци ( може хидротубацията да е помогнала ), а аз ще стискам на всички вас
П.П съжалявам за дългия пост