0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пфу! Щом това е варианта, по-добре едно, отколкото да рискуваш и двете  :( Труден избор. Мислете пак и бъди силна!

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Бебенце незнам какво да кажа, сигурно е трудно, но пък наистина всяко зло за добро. Има още време, под "решаваме" сигурно имаш предвид и доки нали?

Да милички другата сседмица ще стане ясно положението и ще вземем решение
Целувам ви всички

Вярвам!!!!
Бебчееееее кураж мила.Много е трудно на една майка да прецени,но вие ще вземете правилното решение с Док.Обсъдете всички алтернативи внимателно.И като знам,че на мен това ми е най-съкровената мечта направо ми се къса сърцето.
Но както казват момичетата по-добре едно отколкото нито едно!!!
Мойта майка е имала проблем с износванито и с мен е лежала 4 месеца на по две тухли четворки в долния край на леглото.С вирнати крака!
Дано не съм те натъжила допълнително.
 :hug2: :hug2: :hug2: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
 :bighug: :bighug: :bighug:
Бебешорка миличка, с теб съм наистина труден избор, но се надявам да стигнете до най-добрия вариант за теб и бебетата!
Исее ех как се радвам да те видя от време на време тук при нас, много сладък този Майки  :D да го нацелуваш
Същото се отнася и за Монито, Петето и Сарито  :wink:
*
Здравейте Щъркелетки!!!
Честит празник на всички!

Отдавна не съм писала,виждам че има мн нови попълнения и им пожелавам бързо да отиват в третия списък!
Бебешорче мн се радвам за теб-всичко ще е наред този път и каквото и да решите с  доки ще  е най-правилното!
Мимче стиски силно палци и вярвам че ще стане!
Гале :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

На всички останали(за да не пропусна някой)успех с лова...и после  :bfp: :bfp: :bfp:
И накрая само да кажа че ние сме добре,с бебчо ви четем ..и Иванитка...успех на ФА,мн е вълнуващо!

Малко вируси от нас
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Здравейте милички,

Мишленце, честито плодно сакче! Много спокойствие ти желая и една лека и безпроблемна бременност.

Бебешорче, незнам какво да кажа..пред труден избор си изправена. Каквото и да решите, се надявам, да е най-правилното..и след 8-9 месеца да имапоне едно здраво и сладко бебенце до теб на леглото!

За всички сладуранки стискам всички палчета, Галенце изключително за теб мила..Йоли и за теб!!!!!!!!!!

Хубава вечер, аз отивам да чета приказки на моята принцеса :)

Здравейте
Бебешори, само напред мила, ако трябва нека остане едно, само да сте здрави
Заповядайте да закусим
*
Добро утро и от мен :)
Лиони, благодаря за закуската..Доядоха ми се сандвичи  :hungry:
Бебешорке, много те прегръщам и дано решението, което ще вземете е най-правилното с най-хубавия финал!! :babyflips: :babyflips:
Ренка, благодаря ти, миличка!! Имам нужда от много стиснати палци :)
Щембелинке, радвам се да те видя тук :)
Йолииии, душо, пак ти затрих следите :) Успешен лов!!!
Туцинка, леко раждане миличка! Много се вълнувам  за теб :)
На всички момичета, успешна и ползотворна седмица, дано имаме много  :bfp: :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

Добро утро и от мен! Льони, благодаря за прекрасната закусна. Както съм гладна...ще я хапна цялата.
Бебешори, едновременно се зарадвах и се натъжих за теб. Изправена си пред много труден избор. Стискам палци всичко да се нареди.
За мен тази седмица е ловна. :lol: Имам си надежда, че може да се получи и без стимулации. Бях чела някъде, че след приема на Клостил, се овулира нормално. Незная...само се надявам.
Лек и успешен ден на всички!
*
Добро утро милички! Лионка благодаря за страхотните сандвичета, Гале е как няма да стискаме палци, нали затова сме тука, да се подкрепяме. Йолчи и на теб успех миличка  :wink:
Стискам палци на всичкииии. Цъмбурвам се във всички видове вирусчета  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:, [
b]Туцка[/b] леко раждане миличка и няма да се плашиш  :wink:
Целувки и спорен ден милички
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Лиони, погрижила си се за нас както винаги! Ако Катрин ни е оставила сандвичи да взема и аз 1 :lol:.
Катрин, дано се получи този месец! Стискам ти палци :crossfingers:!
Бебешорче, мислено всички сме с теб :grouphug:!!!
Гале, следя те изкъсо да знаеш :wink:.
Хубав ден на всички!
*
Добро утро.
Лиони, мерси за закуската. Взимам си с удоволствие :D.
Галенце, Бебешорче да знаете че двете с момата ви стискаме много палци. Стиснати палчета има и за другите де :wink:. И вирусчета разбира се  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Не ви изброявам да не пропусна някой. Мисля ви всичките да знаете. Хубав ден ви пожелавам.

*
Здравейте сладуранки .
Лиони закуската е страхотна ,благодаря ти мила .
Бебешори ,стискам палци ,каквото и да е решението ви всичко до финала да е нареед .
Галенце мила ,и на теб много палчета -дано на Бг земя имаш най-прекрасния резултат .
Туцка леко и безпроблемно раждане .
На всички много прегръдки и целувки .
Добро утро!
Лъвче мерси за закуската-скачам при вас.
Бебешорка  :bighug: :bighug:
Гале и на теб много  :crossfingers: :crossfingers:
На всички-чакащи,ловуващи и .. много  :crossfingers: :crossfingers: и късмет.
Благодаря на всички за подкрепата.Аз чакам с нетърпение вече всичко да мине довечера-мислим за една разодка до Бачково,че акъла ми все в процедурата-да вземем да се разсеем малко.
Приятен ден на всички!

Здравейте момичета  :D
не съм влизала отдавна имахме проблеми с интернета  :x . Честито на всички видяли чертичките през това време и кураж и успех на всички останали .
Аз да ви се отчета накратко , направихме теста за проходимост имам идеална проходимост и на двете тръби и всички хормони , които бяха адски много са ми в нормата . Изобщо не знам защо няма бебе  :oops:. Единствената възможност , която ми остана е да задържам фоликули редовно ( да не е било еднократен случай ) , но това не е потвърдено предстои ми да отида при д-р Владимиров за заключение и евентуално лечение .
Искам да ви попитам нещо оказа се , че всеки месец няколко дни преди цикъл имам телесна Т около 37.1-2 и се чувствам ужасно отпаднала дали на някоя и се е случвало и според вас възможно ли е да се дължи на задържани фоликули ( кисти ) ?За сега както казах знам за един такъв случай миналия месец , но не съм правила редовни прегледи и нямам информация за другите месеци .
М-у другото днес трябваше да ми дойде и шанса е минимален да е станало , но все пак стискайте ми палци ( може хидротубацията да е помогнала ), а аз ще стискам на всички вас  :crossfingers: :bighug:

П.П съжалявам за дългия пост  :oops:
Лора, температурката е супер. :crossfingers:
Краси

Красинка , благодаря ти  :bighug: , но може и да е от повишената телесна температура тези дни , все пак надежда винаги има
Здравейте момичета!
Честито на всички видели двете чертички и стиснати палчета на тези, които имат нужда от тях  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Бебешорче, толкова се радвам за теб!! И двечки !! Дано каквото и решение да вземете да бъде правилното и всичко да е наред оттук нататък!!
Хубав ден на пук на дъжда навън!  :sunshine: