0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря за пожеланията. От вашите уста в Божиите уши.

За съжаление и този месец  :bfn:, а графиката не беше лоша. Лелката още я няма, но скоро и тя ще се появи сигурно.
Възможно ли е да рано за тест? Възможно ли е да не отчете, защото пишках в 5, направих теста в 8, а урината ми беше много светла? Преди 2-3 дни имах ПМС и вчера малко, но сега нищо. Като гледам БТ, работа май е ясна -  :witch: Съжалявам ако съм Ви досадила. Няма да Ви занимавам повече.

Успех ви желая и да се местим всички скоро в бременлийската тема  yahoo_17 stork-boy
« Последна редакция: Юли 28, 2011, 10:22:29 am от Venta »
Добро утро
Вента честит рожден ден, дано скоро получиш най желания ти подарък
Здравейте! Много ми се иска и аз да се разпиша в темата ви с 2 чертички.От 3 месеца правим опити и за първи път ми закъснява с 1 ден.Но тази сутрин направих тест /който върви в комплект с овулационните/ и беше отрицателен. Посъветваха ме за кръвен тест, но не ми се дават 20 лв. Купих си Sure check и утре сутрин ще видим....Иначе ми се гади и ми се вие свят от 2 дни рано сутрин, но отшумява като си полегна за около 20 минути.Коремът ми е ужасно подут и имам чувството ,че всеки момент ще ми дойде... дано да греша...
Ами това е-просто исках да споделя с някого, понеже само за това мисля.Не мога да се съсредоточа и да почна да работя, а кое време стана :oops:.Дано утре има с какво да се похваля. Хубав ден на всички!
*
Здравей Стела и добре дошла, надявам се да идваш скоро само бременни вирусчета да ръсиш  :wink:
по принцип тези симптоми са характерни за бременност, но и за цикъл, понякога да не казвам в повечето случаи се вглеждаш в тях едва когато започнеш да правиш опити за бебе. Ние тук сме се "събрали", за да си помагаме и споделяме, с каквото можем ще ти бъдем полезни.
Вента съжалявам за - тест, Бт е паднала, което означава най-вероятно че до ден -два ще дойде цикъла. Дано пък се покачи и има 2-ра чертичка.
Бебешорче чакаме новини от лапарото  :bighug:
*
Лелката дойде, стискайте палци следващия месец.
Здравейте, мацки ;) Вента аз стискам вече :) ще стане, не може да не стане...
Аз вече се чувствам перфектно...една седмица след лапарото съм като нова, но ще си почина още малко...дадоха ми болнични :)... а белезите - хм...ами то почти няма...приличат на одраскано :)  
Ех, лято е... смятам да се отдам на романтика  :dating:  и любов :bed: , и да става каквото трябва... ако пък ли не ...след няколко месеца ще му мисля пак ... с нови сили :)
 :bighug: на всички!
« Последна редакция: Юли 28, 2011, 19:38:10 pm от Dragon »
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Привет и от мен ,сладуранки .
Жени ,честито ти  :bori_001: :bori_001: :bori_001: :bori_001:.
Вента и на теб честито ти  :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: Много здраве ,и скоро с най-прекрасняи подарък .
Стела  :welcome_1: ,пожелавам ти скорошно напускане на тази тема  :D.
На всички стискам палчета ,на кой  за каквото му трябват .
*
Женя,добре си се ориентирала -"войници и трябват на тая държава,ей" :lol: :lol:
Вента,честит ти рожден ден! Следващия месец-нов късмет.Абе, кофти е да ги чакаш месец замесец,ама тая съдба ни е събрала тука,мамка мууу!! :x
Цвети ,пише ме в списъка със 100%+++++-вече не ми се чака,бееееее!!! :(
Айде, успех на всички, които чакат с надежда !!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Малко късно се включвам - Вента,честит рожден ден миличка.Желая ти много здраве и щастливи моменти и скоро да сбъднеш мечтата да станеш мама.Графиката ти беше много добра,но дано следващия месец да е най-дългата.. :happy_birthday_1:

Благодаря ви, момичета, за посрещането. За съжаление и втория тест, който направих беше отрицателен, но не губя надежда, все пак още не ми е дошло. Довечера пътуваме към Капиновския манастир за един рожден ден, та ще трябва да избягвам алкохола :wink:
В понеделник ще пиша пак и дано да има с какво да се похваля /и това да не е цикъла разбира се/. :lol:
*
Не се сещам къде беше Капиовския манастир,въпреки че ми звучи познато! :lol: Стела,приятно прекарване ти пожелаваме,дано е с хубави хора. Ще се надяваме ,понеделник да е с добри новини за ли пса на "лелки"!!! :wink: :wink: ти все пак,вземи запали една свещичка в църквата на манастира,за твое здраве и за здравето натвоите близки,както и за късмет на всички момчета и момичета в този сайт. :DИне сам тук,де!!
*
Капиновския манастир е до Търново. Приказно място. Не съм ходила още там. Ние ходим почти всяка събота и неделя на Дряновския, много е хубаво. Там ни е базата на пещерния клуб - утре отиваме на хладинка, а и да изпразнуваме рожденния ми ден с приятели :)
Ето и картинка - точно срещу базата ни за тренировки.
« Последна редакция: Юли 29, 2011, 10:57:18 am от Venta »
Вента много е красиво, природата си е чудо
Ех, че красота!!! Хубаво да отпразнувате рожденния ден.
*
И хубаво да се наслаждавате и нарадвате на природата! :D Тя зарежда много!Най-малкото е прекрасно място да си направите планове за бъдещето, :wink:например как ще отглеждате "задаващото" се бебе  :wink:!!!
*
Хехе, Момичета...
Като ни се народят бебечета ще дойдете да си возим количките на чист въздух :)
Аз си мислих дали не може и мен да ме включите там в началото на тема при бебеправещите :)
Преди много, много не пишех по форума само четях... , но с вас някак по леко се преживяват неуспехите и по приятно е когато си успял...
Повечето ми приятели са мъже и трудно мога да споделям с тях в такива детайли като с вас.
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА! :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Юли 30, 2011, 10:44:18 am от Venta »
*
Ееее,що :o :o :o 8O?? То ,мъжете,някакъв друг вид ли сме???? :wink:
как сте днес щъркеланки
Лек ден
Lioni_R как е бебо? Знаеш сигурно вече - розови или сини гащенца?
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

ЗДравейте милички,

Женичка, честити ти сини гащи.

Успех на всички очакващи ++
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: