0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Прегладът мина, но съм разочарована. Не можахме да видим плодно сакче и в четвъртък пак на видеозон. То колкото си по-нетърпелив, толкова по - бавно става всичко. Иначе лекарката каза, че всичко е наред. Имам си един остатъчен фоликул, който незнам дали и как ще изчезне.Това е от мен. Отивам да си недоволствам.
*
Катрин, споко душко, ще се види плодното сакче/сакчета :) Раничко е още..
На нас първия път ни казаха едно сакче само, а бях на 5г.с+4 дена.. На 7гс отидохме за сърдечен ритъм и хоп...  :heartbeat: :heartbeat:
Ще чакам с нетърпение новините от следващия преглед :flower:

*
Здравейте момичета!
Йеееееее, Катрин, много се радвам за теб!!! Рано е душко, още да се види нещо, изчакай.След няколко дни ще видиш  най-прекрасното сакче :) Аз бях в 6 г.с. и 3 дни когато отидох и се видя само сакче. Много, много прекрасна новина!
Аз да споделя с вас, че бях в лятна отпуска, през която успях да се омъжа  :lol: и да отидем на море :)
Радвам се на всички за хубавите новини и стискам палчета на всяка от вас  :crossfingers: :crossfingers:
Хайде под нашите розови вирусииии  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Минавам да ви нагледам как сте и какво да видя-пълно затишие.
Катрин,не се притеснявай,миличка,ще се види плодното сакче следващия път.Само още малко търпение.
Мали,честито ти бракуване.Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!
Лек ден,момичета и се пазете от жегите :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Ей, в тези жеги наистина не ви се пише вече. Голяма пустош е в целия форум.
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Юли месец си тече, отпуската ни зове и дъжд 
« Отговор #146 -: Юли 19, 2011, 13:55:03 pm »
Здравейте, щъркелчета! Чета ви и си викам, бе я чакай и аз да драсна два реда пък дано се раздвижи малко темата. Добре сте решили да е месечна, че с тези седмични теми по 2-3 стр. ......Гледам на първа страница доста имена записани пък повечето от тях не пишат, драсна ли са по една публикация и ги няма никакви.  :ask:
katrin_sl, честито и от нас и чакаме в четвъртък новини, а за цигарите - и аз бях пушачка, но ги спрях, не когато забременях, а още като решихме, че искаме бебе.
Жени, ти как си миличка, по - добре ли си, пази се в тези жеги.  :hug2:
Мали,честито ти бракуване.
Хубав ден и много положителни емоции. :D
И от мен привет
Мали- честит брак, бъдете много щастливи
Лек ден на всички
*
Хайде и аз да се разпиша малко. Вече официално съм в болничен по майчинство. Сега се излежавам по цял ден, малко разходки - в общи линии мързелувам.
Мали, още един път честито ти бракуване :-)
Катрин, при мен плоден сак се видя даже по-късно, към 8-9 г.с. Ама то може да е било и от старата техника. Но при всички случаи не се притеснявай. Още малко търпение и ще се види ;-))))))))
Хайде  и малко сини вирусчета че бременните мацки нещо само женски пускат  :lol:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Добро утро...
Хайде, момичета, на масата... :)
Приятен ден! Пийнете и нещо разхлаждащо!

Добро утро
Вента мерси за закуската
Найстина е горещо лятото
Лек ден
Добро утро!
Наистина жегата е ужасяваща, но ще стоим на хладничко със студена напитка в ръка, а и закуската е толкова лекичка, че с удоволствие ще си взема.
Аз продължавам да си пия по 1 кафенце сутрин, но незнам дали е добре или да го спирам и него. С цигарите почти се получава. На 2-3 дни си дърпам по веднъж от цигарата на мъжа ми. Ще ги спра тия гадове, но ми се пуши.
Здравейте момичета
благодаря за закуската аз днес съм на работа и нямам идея как ще отида до там понеже съм от два адска жега е  8O
на всичкото отгоре трябва  :witch: да долети днес и ако ме заболи и корема картинката ще е пълна  :lol:
Катрин с нетърпение очакваме новините утре успех
лек ден от мен
*
Здравейте сладурки  :P
Катрин
миличка, както и другите момичета са написали, спокойно чакаме утре новини  :D
Цвете, благодаря миличка добре сме, подувам се като балон, ще видим док. утре какво ще каже, дано само не ме натика в болницата..., ама каквото - такова, ако трябва, ще се ходи.
Целувки на всички и стиснати палци
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но ви чета всеки ден :wink:.
Жени, дано не се налага да влизаш в нашето АГ. За моя 10-дневен престой нямаше топла вода(и още дълго нямало да има) 8O. В резултат се сдобих с инфекция :x. Абе, нямам думи!
Катрин, чакаме новини :D!
Успех на всички!
*
Eeeee,тука се разхвърчали разни  :bfp: а никой не се обаждааа!! :x Скуката е повсеместна ,както и жегата! Ужас!!! :garden:
Катрин,честита ти бременост! Леки 9 месеца ти пожелавам!
На булката-дълъг съвместне живот и още хлапета!!! :married:
Искам да ви попитам,какво означава "ловувам" във вашат женска терминология...??? :cupid:
А,ако трябва да гледаме този п"сакрален" знак по цял ден ,само него ли да гледаме или да "инструмента" на бога,че той бил май важния??? :balk_81:
Налага ли се да си сменям религията на ,езическа,по скандинавски образец,за да се "прихване "от съзерцаването на знака???  :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
А,ако трябва да гледаме този п"сакрален" знак по цял ден ,само него ли да гледаме или да "инструмента" на бога,че той бил май важния??? :balk_81:
Налага ли се да си сменям религията на ,езическа,по скандинавски образец,за да се "прихване "от съзерцаването на знака???  :lol:

:lol: :lol: :lol: :balk_47: ,Ра4о браво,разсмя ме с глас,при това съм в офиса,а това не ми се случва често :lol:  Чак за смяна на религията ...нееее ,не мисля,че е необходимо, важното е да го съзерцаваш.
За ловуването - нека другите момичета да разяснят,аз само ще сложа картинка  :bed:

Рачо, наистина ме развесели!
Честно казано май всичко опира до внушение, относно знака. Дали ще гледаш бога или инструмента му...все тая. Според мен е мажно да вярваш, че и на твоята улица ще изгрее слънце и ще стане. Не съм бярваща в Бог, но в интерес на истината този скандинавския си гледах и си мислих разни нещица, а то взе че се получи.
С нетръпение чакам утрешния преглед. Само точицата да не ме изненада отново, като не се покаже. Ще се отчета след това.
Здравейте, момичета.

Върнахме се от Кранево.Беше страхотно, времето беше идеално само на 13-ти следобед валя, но успяхме да се топнем веднъж за деня.Беше супер.Следващите дни имаше водорасли, а аз ги ненавиждам.Затова си седях предимно на плажа и отивах само на брега или пък хващах пътя по плажа и от единия край до другия докато си намеря чисто място.Горе долу 30 минути ходене пеша по плажа.После се връщах обратно до нашето място.Последния ден отидохме на това място, та почти не излязох от водата.По-изгорях аз по раменете, както и мъжа ми.Кумовете и те изгоряха.Ама като не-видели от 9-10 до 17ч на плажа, даже си намерих и един детски слънцезащитен спрей на Нивеа с фактор 20 пълен до половината.Днес към 18.30ч се прибрахме.Ние понеже сме по сувенирните магнитчета, купихме такива са подаръци, както и за нас (стана ни традиция да си купуваме от всички места на които ходим).Сега отивам да сготвя едни тиквички с ориз, че така са ми се прияли.Попълних си графиката за дните на морето, ако искате я вижте.На мен нещо ми се иска да ме съмнява, но до 4-5 дни. ще се разбере ситуацията.

п.с.: Мали, честито ти бракуване и много щастлив семеен живот.
« Последна редакция: Юли 20, 2011, 23:12:31 pm от Златен дъжд »

Добро утро момичета понеже е много топло докторите казват да хапваме лека храна заповядайте

аз не съм от чакащите вече  :witch: пак не ме пропусна лек ден