0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Катрин уверявам те, че като чуеш сърчицето или сърчицата ще ти се отще от цигари. Аз срам не срам попушвам от време на време, моя док. каза, че ако много ми се допуши да дръпвам, ама да не прекалявам, че щял да ме бие  :lol:
По принцип никога не съм била голяма пушачка. Пуших по 5-6 цигари дневно и май повече е до навик, отколкото до нещо друго. Абе пуши ми се, но мъжа ми ми се кара само. Трябва да ги спра. Толкова зор видяхме докато се получи, а сега за едни цигари ще скърбим. Майната им.
Здравейте сладурАНКИ,

Как сте в тези непоносими жеги?

За цигарите да се изкажа, според мен е до нагласа. Аз си пушех доста години, нищо, че съм само на 25, но толкова исках бебче, че като видях първите две бледи чертички ги спрях от раз. Не съм си дърпала дори, не съм се изкушавала. Така че то е до настройка. НО доколкото знам, ако много ви се пуши е по-добре да си дръпвате, отколкото да сте нервите и стресирате :)

Пожелавам дъжд от +++++++++++++++

*
Жегата е направо непоносима , а за утре - направо не знам какво ще правя, сигурно ще се къпя вкъщи през 5 мин.
Аз също пуша  :oops: ,различно..всеки ден.
Все си мисля,че не би трябвало да ми пречи да забременея,защото имам познати,които и мъжа и жената пуша по 2 кутии на ден и вече са с деца.
Няколко пъти съм се замисляла дали ще мога да ги спра - все си мисля,че като видя положителен тест, ще ги разкарам веднага.
Иначе си пийвам Клостила и му се моля да направи поне 3-4 фоликула :)
Целувки от мен и лека вечер !

*
Здравейте, нека и аз се включа в темата...
Вече съм здрава, д-р даде зелена светлина за бебче и работим здраво...  :D
А относно цигарите и аз попушвам, но след като видях положителния тест за овулация спрях...не ми се ще да тровя мъничето, ако е станало, дай Боже...
Стискам палци на всички и да напълним този месец темата с двойни чертички  :) yahoo_17
Здравейте...да се включа и аз по темата за цигарите, въпреки само 2-3 месечния ми опит без цигари....след 20 години пушене. Моето мнение е, че..."ако много ви се пуши е по-добре да си дръпвате, отколкото да се нервите и стресирате"...е само извинение, че не можем да откажем цигарите. Като се замисля...цигарата е навик...и ако прогоним навика с друго занимание всичко става много лесно.

Катрин ... сетих се днес за онзи знак, който едно момиче сподели тук в един от форумите, че момичетата, които се взирали в него забременявали...Хайде сега кажи...имаше ли ефект...да се взирам ли и аз?
Лека вечер на всички ... а на някой може би Наздраве  :drunk: ... все пак е петък вечер :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Да, този е знака...май започва да действа  :D  А дано!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Драгон, искрено ме разсмя с това за знака, но в интерес на истината съм си го качила на декстопа и всеки ден си го гледам, откакто Коала ни го предостави. Ще ви го кача, за да си го гледате и вие. Това е скандинавският бог на плодородието. А за резултата, ще се потвърди в понеделник.
Целувам ви, милички!
Здравейте момичета
Аз до сега не бях чувяля за този знак, но дано найстина помогне на всички които имат нужда
Лек ден
*
По принцип никога не съм била голяма пушачка. Пуших по 5-6 цигари дневно и май повече е до навик, отколкото до нещо друго. Абе пуши ми се, но мъжа ми ми се кара само. Трябва да ги спра.
Катрин, и аз бях така в началото. Видях + теста и се чудех какво ще става с тези цигари, като така ми се попушваше.. Една седмица се размотавах с по 1-2 цигари на ден, (че и кафенце сутрин) мъжа ми мрънка като дърта свекърва и колкото повече мрънкаше, толкова повече ми се пушеше!!!(да не говорим аз колко виновна се чувствах) Ужас! В началото на 6та седмица, един ден се събудих и нито ми се пушеше, нито ми се пиеше кафе.. Ей така, от раз! Сега от цигарен дим ми се гади и не изтрайвам да се пуши покрай мен! И сега е мой ред да се карам на мъжа ми да спира цигарите!  osi_9

*
и аз си го свалих този знак :)на бога на плодородието:) а за цигарите много пуша,обаче обещавам да ги спра на секундата в която видя  :bfp:
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
*
:lol: Това със знака ме развесели.
За цигарите - последната изпушена беше в деня на трансфера! Вярвах в положителния резултат и знаех, че това ще е последната ми цигара. Ами да ви кажа мн добре се чувствам сега. Чак се чудя на акъла си как не съм ги спряла по-рано.
Ив пожелавам ти скоро да се наложи и ти да ги откажеш  :wink:
*
Здравейте момичета, при мен знака не помогна първия път,ама аз го погледнах много много за кратко  :lol: ,така че следващия път и ще ще се взирам !!
Лека вечер ! Целувки

Здравейте
хайде на сладоледената закуска-обяд
лек ден
*
Ухаа веднага сядвам на сладоледчето  :D, че тука каквато е жега....
Лек ден на всички
Добро утро!
От сутринта започваме с калориите, а? Ще си кусам. При мен започнах извращенията с яденето. Сладко изобщо не ми се доближава, за сметка на комбинацията от сирене с оцет и много таратор. За протокола - млечни продукти потребявах 2 пъти в годината.
Днес съм на първия преглед. Дали ще видим колко са бебетата? Аз си мисля, ча са 2, но и на едно ще се радвам.
Лек ден от мен и стиснати палци на всички, на който за каквото му трябва.
Здравейте
Катрин да пишеш как е минал прегледа
Лек ден на всички