0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте и от мен, аз отново съм с  :witch: но какво да се прави ...
Лек и усмихнат ден и от мен  :D
Катрин,Краси  :bighug: благодаря за вирусчетата  :D :D :D
 :bubblebath: :ywoohoo: :bubblebath: :ywoohoo: :bubblebath::ywoohoo:
Здравейте и от мен, аз отново съм с  :witch: но какво да се прави ...

И аз също...

Пете, можеш да ме махнеш от списъка.Пък другия месец започваме с нови сили.
Аз да ви кажа на мен в Петък бях при ендокринолог на преглед и като поговорихме ми казаха, че  имам и аз Хашимото (като сестра ми).
Почнах да пия пак Еутирокс и ме насочиха за ехография на щитовидната жлеза.Пък май ще си правя TSH всеки месец и ще си пия хапчета до живот.Пък дано всичко е наред един ден като забременея.Ама кога ще стане, не знам вече.То с това TSH кога ще мога да забременея, не се знае.Само дано когато стане, всичко да е наред.
« Последна редакция: Юли 26, 2011, 16:34:08 pm от Златен дъжд »

*
Еееее,гадна работа!!  :x Нищо,следващия месец-пак!! :wink:
Златке,какъв е тоя "списък на Петя"???  :o Нещо важно е май??? а ти не се навивай от сега за разни хашимото-Машимото! Споко!Нищо ти няма,тя Фукошима мина вече!!! :lol: :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Пък май ще си правя TSH всеки месец и ще си пия хапчета до живот.Пък дано всичко е наред един ден като забременея.
Златен дъжд, всичко ще е наред! Колко момичета сме с Хашимото из форума...
Пусна ли си контрола на TSH, F3 и F4? Имаш ли резултати?
За забременяване, идеално е TSH да е под 2, оттам нататък, си дерзаеш  :bed: Един път като установите колко да ти е дозата и да влезе хормона в норма, после само ще пускаш контрола на всеки 6 месеца.. Няма нужда да е всеки месец.
От мен лек ден на всички и успешен лов  :wink:
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Гальонди, пуснах го TSH последно преди 5 дни и беше 15.18.Другите не съм ги пускала отдавна.Помня, че зимата ТАТ и МАТ бяха в норма.Ендокриноложката ме пита за тях.Единствения ми проблем е с това пусто TSH.Сестра ми също го има Хашимото, тя сега е бременна вече в 5-ти месец.Ходи на ендокринолог, пие Л-Тироксин и си проверява TSH всеки месец.За сега всичко с нея и бебката е наред.Другия месец пак ще го видя TSH колко е и ме насочиха за нова ехография на щитовидната жлеза.Дано бързо влезе в норма хормона и другото лято живот и здраве да сме с бебче и ние.

*
......
Златке,какъв е тоя "списък на Петя"???  :o Нещо важно е май??? ......
Ех Рачо, Рачо  :wink:!
Списъкът не е на Петя  :lol:, а аз го коригирам, тъй като съм модератор на щъркелите  :wink:
Намира се на първа страница на всяка тема, и от там се вижда кои са в лова, кои очакват  :bfp:, и кои са го видели за настоящият месец  :wink:
А бе, ще се ориентираш! :wink:

*
Брей, днес даже никой не е писал сутринта ужасТ. Колко пуста стана темичката цял месец не можем да изпишем 10 страници. Срам, срам
Златен дъжд ще се коригират нещата, :wink:
Рачо, хами оглеждай се душо преди да питаш ....  :lol: както и за ловуването пита -това е когато ние жените сме в овулация и си търсим човечетата да ни оплодят яйцеклетката  :lol: :lol: :lol:
Оф нещо много съм изпростяла наполедък
Довечера съм на 4Д /Фетална морфология/ и ще докладвам как сме и евентуално и цвета на гащите  :wink:
Хайде лек ден и бъдете по-активни, че току виж са ни затрили подфорума.
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
аз съм тук но къде сте всички, брей че дълга почивка
Жени, чакаме с недърпение цвета на гащите! Те още в третия месец ли могат да се видят? Аз нали съм неопитна.... :oops:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Катрин, някъде четох, че в много ранна бременност полът се определя по ъгъл на бедрената кост, който бил различен за двата пола. Мисля на следващия си преглед да го огледаме и ние този ъгъл :D.
Хубав ден на всички!
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Юли месец си тече, отпуската ни зове и дъжд 
« Отговор #210 -: Юли 27, 2011, 14:30:53 pm »
Ееееей, щъркелчета, я вземете се задействайте и пишете повече, че ако наистина вземат да ни премахнат подфорума, аз къде ще пиша след има - няма 2 години, аз съм с намерение да се върна  :D / дай Боже /.
Пете, честита ви месечинка !
Жени, чакаме новини, ти нямаш ли предчуствие !?!
Рачо, казвай къде да те включват в списъка, той е късметлийски !  :D
Хубав ден и приятна почивка на отпускарите!
Катрин, на сестра ми й казаха в 12-та седмица пола на бебето ( с уговорката на 80 %, като пак беше по ъгъла на костта), на следващия преглед пак същото й казаха.
Жени, според мен има много голяма вероятност да ти кажат днес пола на бебето.Ще чакаме новини Светли братче или сестричка ще си има.
« Последна редакция: Юли 27, 2011, 17:02:10 pm от Златен дъжд »

*
Ето меее  :D
Катрин аз ходих на 4Д там гледат и се вижда абсолютно всичко, плюс това аз съм в 4-тия месец. :wink:
Та 100% сме МЪЖ  :D бъдещия татко е на седмото небе, толкова му се искаше да дойде с мен, ама имаме снимки на диск. Та измериха ни и ни премериха много добре, брей голяма работа все едно бях вътре при него  :lol: много ясно се видя пишлето и не само - ами всичко. Док. много ме зарадва, че много добре се движим - всичко му е идеално и каза, че няма нужда от БХС  :D Ох, отдъхнах си, така се бях спекла след херпеса, ама и той каза, че няма как да повлияе на бебето.
Златен дъжд и аз мислех, че ще е момък, щото много ме тормози, не съм имала проблеми с малката, ама сега разбрах какво е бременност.
Момичета съжалявам, че толкова много се разписах, но всички ви чувствам толкова близки, уж се разписах в бременната тема, ама до там.... Та спирам повече няма да пиша за нас или поне не с такива подробности.
Пожелавам на всяка от вас да рони сълзите, които аз днес роних и то съвсем скоро ...
Обичам ви и  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Жени, честит ви мъж! Все такива хубави новини да ни носиш!
А иначе 4-ия месец започва в 15г.с.(поне аз така знам де)...
*
Здравейте мацкиииии :)
Жени, честито синьо щъркелче ::))) Само така и само с такива хубави новини!
Ако може само да споделя, без да спамя темата, че 4-и календарен месец от бременността започва от 14 г.с.
Момичета, много късмет ви желая!!!  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Юли 27, 2011, 21:12:46 pm от Mally »
Здравейте милички !
Наминавам да ви надникна  :) чета ви редовно но няма с какво да се похваля.
Женичка Честит Ви Мъж  :D така са мъжете "тормозят"  :lol: много,много се радвам за теб  :bighug: :bighug:
Ейй Раче хубаво че се появи в темичката че да се развесели мъничко  :lol:
Златен дъжд не си самичка мила и ние лекуваме TSH но с хапченца ще се оправят нещата  :crossfingers: :goodluck:
Това е покрай мен милички чакам с нетърпение другата седмица да мине и лапарото и да гледаме на къде сме
Целувки и прегръдки на всички  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
Значи моя малък мъж е изключение, защото по-мързеливо и неритащо бебе едва ли има. Чак се чудя дали всичко му е наред, но в петък на прегледа ще си покаже.

*
Добро утро,
Хайде на рожден ден!  :band: Всички сте поканени. Днес ставам на 30.   :balk_12:
Бъдете живи, здрави, щастливи и бременни  preggo и после :babbycarrage:
*
Вента да си живи и здрава и ти и цялото ти семейство  :happy_birthday_1:
Благодаря ви милички за пожеланията. :wink:

А относно коя г.с. на кой месец отговаря ето:  :wink:
1 м.:1 -4 г.с.
2 м.:5-8 г.с.
3 м.:9-13 г. с.
4 м.:14-17 г.с.
5 м.:18-21 г.с.
6 м.:22-26 г.с.
7 м.:27-30 г.с.
8 м.:31-35 г.с.
9 м.:36-40 г.с.

Вента:happy_birthday_1:! Бъди здрава и скоро да ни зарадваш с добри вести!
Женичка, честито ти мъжле! Колко е хубаво, ще си имате шарени дечица.
Лек и успешен ден на всички!