0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро поспалани, как е карате в тия жеги? Уф, на мен доста ми е топло, тази сутрин се кукнах в 5.30ч. и повече не можах да заспя.
За да се разсъним ви черпя по едно кафенце, с пожелание за лек и спорен ден!

Петя, мен може да ме преместиш в списъка на НЕчакащите за 22-23.07.
Този месец имам ужасна графика, дори сама не мога да си е разчета. Имало ли е овулация, нямало ли е, ановулаторен ли беше, не беше ли  osi_15.
Не знам на какво да се надявам, затова няма да го мисля. Каквото е трябвало сме го направили.
*
Добро утро и от мен сладуранки .
Чоки ,закуската е страхотна -благодаря ти .
Стискам ти палчета да е станало .
Разбира се имапалчета за всички които имат нужда .
Лек ден на всички .
Добро утро и от мен
Чоки - дано да сте успели
Лек ден на всички
*
Здравейте и от мен , аз скоро не съм се явявала тук , за което надявам се ще ме извините.
Чоки дано сте се потрудили добре и на лице да има резултат.Страхотна закусчица си сервирала.
Лек ден и се крийте от жегите , че много топло.
*
Добро утро, днес сме по-активни  :D
Чоки благодаря за закуската, стиснати палци за всички. Спорен ден
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро и от мен!
Чоки , успех мила!
Момичета , вчера бях на преглед,почвам си отново Клостила и пак на ринга !
Много целувки на всички и се крийте от слънцето :)

Добро утро!
Веднага си сипвам едно кафенце, че с това ходене до тоалетната снощи (през 2 часа), не можах да спя като хората. Преди мъничко си пуснах отново ЧХГ, за да видя дали се удвоява. Изпаднала съм в една еуфория...кога ще стане понеделник?
*
Добър ден и от мен :-)
Рядко пиша, ама ви следя, с около мен нищо ново. От петък съм вече в болничен.  :lol:
Лелеее, кога мина това време!!!.- 47дни до термин. Все едно вчера беше теста за бременност, а след 2-3 седмици влизам в деветия месец  osi_15
Много прегръдки и целувки на всички и дано всички скоро изпитате тези емоции
Ето и малко вирусчета, че отдавна не съм пускала  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Днес ЧХГ е 656,3. Какво мислите, момичета? Добре ли е?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Супер е, Катрин! Браво, браво :D.
*
Днес ЧХГ е 656,3. Какво мислите, момичета? Добре ли е?
Катрин, страхотни новини от теб...аз с малко закъснение ги чета  :oops:
Честита 2ра чертичка  :cheerleader: лека и безпроблемна бременност! Много се радвам! Откога те следя аз  :lol: И това ЧХГ високото.. май, май ще ни правиш компания с Котаранката  :party:

Благодаря, Гале! Каквото дойде. Ако е писано да са 2 - 2 ще са. Твоето ЧХГ как беше?
*
Твоето ЧХГ как беше?
На 20ти ден от Пункцията(Овулацията)- 15ти след трансфера, ЧХГ ми беше 1068.  На 7ми ден след трансфера, беше 65.. :)

Ама то наистина голяма пустош тук.
Катрин,честито,миличка и леко бременеене без поводи за притеснения!!!
Ето и вирусчета от нас :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Добър ден момичета ,
никакви ви няма :)
Приятен ден желая на всички и успех !
Краси , мерси за вирусчетата  :bubblebath: :bubblebath:

Малко се размърдахте покрай моите новини и сега пак никой няма. То като е така, хайде да идва следващия положителен тест.
Целувам ви всички и лек ден!
*
Ето малко късно ,но и закуската да е този път от мен .Лек ден на всички ви.Дано скоро има още някой положително тестче.
*
Добър ден  :D
Браво Катрин отлични резултати, това 24 или 48 часа след първото ЧХГ е :oops:
Хайде вадете другите + тестове да се съживим
Аз вчера бях много зле - едвам се прибрах от работа, кръвното ми беше много ниско и краката ми отекли, какво ще правя до края не знам... абе важното да сме живи и здрави
Лек ден и приятни почивни дни, все пак днес е петък  :D
Женичка, ЧХГ-то е на 48 часа след първото. На мен ми се струва добре. Оххх, аз имам проблем със спирането на цигарите и ходенето до тоалетна вечер. Направо се побърквам.
Привит момичета, ама много жега нещо ни напдна