0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petianikolova1981

• *
  • 46
  • Което не ме убива, ме прави по-силна
Бравоооооооооо на Катрин! Стискам палци всичко да е наред!  :babbycarrage:
 :cheerleader: Честито, миличка...напоследък само заради теб влизам... чаках да чуя хубавата новина!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

ЧХГ-то е 339,7
Ще припадна от радост!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Хайде вече и официално честито :D! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Браво, тихичко честито и от мен.
*
Честитоо Катрин! :D
Лека и безпроблемна бременност и от нас! :D
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Честито Катрин и от нас!!! Много леки 9 месеца ти пожелавам и малко вързопче накрая!!! :babyflips:
katrin_sl  честито и от мен :) Лека бременност и сладко бебе на термин :)
Момичета, вие май наистина ваканционно сте го ударили тук :) Много е рехава редичката ви последно време, надявам се на есен изведнъж да се похвалите всички с положителни тестове
Ето и нашите вируси  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Момичета, може ли да помоля някой ако е срещал тема за коментиране на изследвания на ПКК и Урина да ми пусне линк на лични, че имам малко въпроси , Мерси :)

Хубаво лято момичета  :D
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
Katrin ... ЧХГ като за близначета  :balk_46: :balk_47: :balk_46: ... Леко и сладко бременеене ти желая :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Катрин, честито.Много се радвам за теб.Имаше нещо с тези високи температури и това зацапване на 9-тия ден след инсеминацията се замислих и аз, още като го видях.

п.с.: Пете, можеш да ме преместиш в нечакащи около 23-ти Юли.

*
Честито и от мен, Катрин! Много леки оставащи месеци ти желая, и да се пазиш! :bighug:
Честито и от мен Катрин  :cheerleader:
Лека и безпроблемна бременност и да повлечеш крачета темичка да се препълни с   :bfp:
Ще правиш компания май  на Галка и Котаранката  :D  с това високо ЧХГ :))).

Вярвам!!!!
Влизам да честитя спецялно ЧХГ - то на Катрин.Чстито миличка,желая една спокойна бремемност ,коята да завърши около термис  едно,две или три ревящи бебчетаааааа :))))))))

На всички щъркелчета желая много успех :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Момичета, минавам да ви кажа чао.След 30 минути отиваме да вземем кумовете ни и се отправяме в посока Кранево.Ще се върнем след 1 седмица.Искам като се върна да има още поне 1 положително тестче.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Катрин, честита ти бременност! Много ме зарадва тази новина! Лека и безпроблемна  preggo! Дано си ни на късмет и да раздвижиш "отпускарската" ни тема.

Златен дъжд, пожелавам ти приятно изкарване на морето, да се върнете с много тен, усмивки от хубави емоции, а защо не и с изненааааада  :D

Лек ден, момичета. Да се пазите от жегите  :balk_69:
Благодаря ви, милички, за пожеланията и за цялата подкрепа, която получих от всички вас. Ще търкам краката здраво, че дано ме последват останалите ловуващи и очакващи.
Целувам ви!
*
Здравейте,
Златен дъжд приятно изкарване на морето  :D
Катрин страхотно ЧХГ миличка и вече официално честито и от мен, дай Боже повече такива хубави новини.
Чоки,Фови  :crossfingers: и за всички останали...
Спорен ден на всички
И от мен привет и стиснати палчета за всички
Браво Катрин адски много се зарадвах леко бременеене и дано всичко бъде както си  мечтала  :bighug: и хубаво да влачиш краченца  :wink:
.........мале как се развълнувах все едно съм аз  :lol: много се радвам за всяка , която се мести в другата темичка понеже заедно преживяваме всичко  :bighug:
Здравейте милички,

Катрин, много се радвам за теб.. наистина страхотно ЧХГ :) Леки 9 месеца ти пожелавам и много щастие.

Стискам палци на Чоки, Фови, Златен Дъжд и всички, които пропускам ! Успех момичета!!!!