Здравейте, момичета.
Върнахме се от Кранево.Беше страхотно, времето беше идеално само на 13-ти следобед валя, но успяхме да се топнем веднъж за деня.Беше супер.Следващите дни имаше водорасли, а аз ги ненавиждам.Затова си седях предимно на плажа и отивах само на брега или пък хващах пътя по плажа и от единия край до другия докато си намеря чисто място.Горе долу 30 минути ходене пеша по плажа.После се връщах обратно до нашето място.Последния ден отидохме на това място, та почти не излязох от водата.По-изгорях аз по раменете, както и мъжа ми.Кумовете и те изгоряха.Ама като не-видели от 9-10 до 17ч на плажа, даже си намерих и един детски слънцезащитен спрей на Нивеа с фактор 20 пълен до половината.Днес към 18.30ч се прибрахме.Ние понеже сме по сувенирните магнитчета, купихме такива са подаръци, както и за нас (стана ни традиция да си купуваме от всички места на които ходим).Сега отивам да сготвя едни тиквички с ориз, че така са ми се прияли.Попълних си графиката за дните на морето, ако искате я вижте.На мен нещо ми се иска да ме съмнява, но до 4-5 дни. ще се разбере ситуацията.
п.с.: Мали, честито ти бракуване и много щастлив семеен живот.