0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #320 -: Октомври 31, 2011, 20:11:31 pm »
Сега да си кажа моите дерзания-чакам цикъла за да се обадя за час за хистерото.Междувременно обаче съм с бронхит и 6-ти ден съм на АБ.Според личния лекар ще продължа с АБ до петък,а за да се сложи пълна упойка трябвало да минат 10-15 дена за да минел възстановителния период на организма.Сега незнам какво да правя-дали като ми дойде да звънна в клиниката да питам,да видя те какво ще кажат или направо да пропускам месеца?Предния месец пропуснах заради пълен график,хич не ми се чака пак още един цикъл!

Попитай анестезиолозите в Малинов дали на тях би им пречил антибиотикът. Най-вероятно - не. Не си отписвай месеца ;)
*
« Отговор #321 -: Октомври 31, 2011, 20:50:21 pm »
Пими, ако те терзае дали ще си възстановена от болестта и дали конкретният антибиотик е проблем, говори с лекар.

Но по време на стимулация моят лекар задължително изписва доксициклин превантивно против инфекции, така че има две и двеста.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #322 -: Октомври 31, 2011, 20:55:24 pm »
Pimi,  аз на последната си пункция бях на антибиотик (Зинат), който д-р Стаменов ми изписа, защото бях с хрема и кашлица.  Док само ми каза да предупредя анестезиолозите, аз им казах, те нищо не отговориха и си ми сложиха упойката, така че явно не е проблем.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #323 -: Октомври 31, 2011, 20:58:55 pm »
Пими,не мисля че е проблем антибиотика-моят лекар също изписва превантивно  и по време на стимулация аз пих 7 дена Доксациклин,но все пак ако имаш притеснения най добре се обади и разпитай.Успех мила!
Цигу,хайде бре-чакам ли чакам хубавата вест :lol:- на малкия май му харесва на топличко и не му се бърза :lol:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #324 -: Октомври 31, 2011, 21:22:23 pm »
Момичета, днес стартирах по къс протокол.В Петък ми е следващият преглед.
Този път съм се отказала да следя каквото и да било, така и така не мога да си помогна.Каквото стане.
Днес беше лудница, огромнооо чакане и за прегледа и за инжекциите после, по едно време ми се повдигаше вече и ми стана лошо.Но оцелях  :lol:
*

iva17

• 915
« Отговор #325 -: Октомври 31, 2011, 21:43:08 pm »
Евита, много се радвам, че си успяла да стартираш. Правилно си решила да не следиш нищо, това не е наша работа, само излишно напрежение и размисли. Стискам ти палци това да е твоят опит :) Аз в петък съм на контролна биопсия от 15.3О ч., но ти сигурно ще си на преглед сутринта. Ако все пак си там по това време, може и да се видим.
« Последна редакция: Октомври 31, 2011, 21:45:09 pm от iva17 »
« Отговор #326 -: Октомври 31, 2011, 21:46:02 pm »
Евита, много се радвам, че си успяла да стартираш. Правилно си решила да не следиш нищо, това не е наша работа, само излишно напрежение и размисли. Стискам ти палци това да е твоят опит :) Аз в петък съм на контролна биопсия от 15.3О ч., но ти сигурно ще си на преглед сутринта. Ако все пак си там по това време може и да се видим.
Благодаря ти Иве!Успех и на теб на биопсията, дано е последната!
Часът ми е за 10.40, но не се знае до кога ще чакам за инжекциите после, ако е като днес , даже и след теб ще си тръгна  :lol:Аз съм руса, с вдигната коса, с черно яке с пухчета и ужасно притеснена, не вярвам да не ме познаеш  :wink:
« Отговор #327 -: Октомври 31, 2011, 22:18:56 pm »
iva17 благодаря много за отговора и успех с контролната биопсия!
*

iva17

• 915
« Отговор #328 -: Октомври 31, 2011, 22:20:59 pm »
Евита, ние с теб се бяхме засичали през юни. Ти беше с мъжа си и пак във форума разбрахме, че сме видели. Тогава и на теб док ти беше казал, че ще ти правят биопсия. Само че по мои спомени си с черна коса, но може да си сменила цвета или аз да не помня по-вероятно :)

Мерси Kidpopo, успех и на теб!
*
« Отговор #329 -: Октомври 31, 2011, 22:39:18 pm »
Благодаря,момичета!
Според личния проблем е по-скоро,че организма няма да се е възстсновил след заболяването.
Ще изчакам цикъла и ще говоря със Стаменов да видим той какво ще каже.

lemon,а как мога да се свържа с анестезиолозите на клиниката за да говора с тях?
« Отговор #330 -: Ноември 01, 2011, 06:47:03 am »
lemon,а как мога да се свържа с анестезиолозите на клиниката за да говора с тях?

Чрез д-р Стаменов или друг АГ, който отговаря на спешния. Или лично - попитай на регистратурата.

Често личните лекари изразяват мнение, което не е в тяхната сфера, затова ти обърнах внимание да попиташ конкретните лекари, на които, според личния, би им пречило.

Успех!
*
« Отговор #331 -: Ноември 01, 2011, 11:38:00 am »
Писах на доктор Стаменов,да видим той какво ще каже.От днес съм с цикъл и няма какво повече да изчаквам.Благодаря на всички за съветите.
*
« Отговор #332 -: Ноември 01, 2011, 12:01:29 pm »
Момичета, на този сайт http://safefetus.com кликвате на бутона 'Drug search' и по азбучен ред можете да проверите, в коя категория по опасност е лекарството, което ви интересува, както и какво е действието му по време на бременност и кърмене. Консултацията с лекар също е необходима, защото при част от лекарствата лекарят преценява, дали да използвате определено лекарство.  :lovedock:    
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 12:41:59 pm от doci »
« Отговор #333 -: Ноември 01, 2011, 17:58:42 pm »
Momicheta,pisha ot GSM,zatova sam na latinica.Mnogo sam pritesnena.Slagah si Citrocid predi malko,no kato go razrezdah i malko kolichestvo izteche.Sprincovkata mi ne beshe savsem palna.Dali mnogo sam oburkala neshtata spored vas?Na drug nqkoi slu4valo li se e taka?Stava nqkakvo nalqgane i izticha bez da moga da go sabera!
« Отговор #334 -: Ноември 01, 2011, 18:20:48 pm »
Момичета, искам някой да ми помогне с инфо.Интересувам се от цената на Пурегон 900IU/1.08ml.За първи път съм с това лекарство и идея си нямам как да си смятам какви парички струва.Търсих с търсачката, но не се ориентирам.Колко примерно струва ако си бия 100IU?
Надявам се някой да е наясно, че едни цени намирам ... заболя ме главата  :wink:

Иве, руса съм и откакто се помня съм все такава, явно ме бъркаш с някого. :wink:
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 18:23:29 pm от evita1717 »
*
« Отговор #335 -: Ноември 01, 2011, 18:34:14 pm »
Eви, пурегон пен 900 -693,70 лв.
      пурегон 300 - 462,46 лв
« Отговор #336 -: Ноември 01, 2011, 18:35:33 pm »
Eви, пурегон пен 900 -693,70 лв.
      пурегон 300 - 462,46 лв
Искаш да кажеш, че в моя случай за 3 дни си бия 700 лв. 8O 8O 8O
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 18:37:11 pm от evita1717 »
*
« Отговор #337 -: Ноември 01, 2011, 18:37:25 pm »
Да, пурегона е от най-скъпите
« Отговор #338 -: Ноември 01, 2011, 18:41:46 pm »
Да, пурегона е от най-скъпите
Малеее ти ме разби. :(
*
« Отговор #339 -: Ноември 01, 2011, 18:46:11 pm »
Аз бях 5 дни на пурегон /по дълъг протокол/ след първия преглед, бяха тръгнали N -на брой фоликули и драстично намалиха дозите и въобще смениха лекарствата.

Не се притеснявай сега и за това, важното е стимулацията да върви добре.