0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #640 -: Ноември 24, 2011, 19:35:34 pm »
Здравейте момичета!Искам да ви попитам за Силвия Стефанова днес цял ден звъня и не мога да се свържа с нея,а на 1.12.2011 ще си взема заповедта и искам да я попитам дали в този ден мога да я занеса и да си запиша час.Молбата ми е ако някой има мобилен телефон ще съм ви благодарна.Да уточня това ще ми бъде 3опит,но за първи път в тази клиника.Благодаря ви предварително и успех на всички
Предполагам,че няма да има проблем още тогава да я занесеш.Поне аз така направих,но пък за часа...Защо още тия дни не се обадиш да си запазиш час за 1.12 ,за да уточните как ще процедирате от тук нататък.
Желая ти успешен финал!
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #641 -: Ноември 24, 2011, 21:42:48 pm »
на 1.12.2011 ще си взема заповедта и искам да я попитам дали в този ден мога да я занеса и да си запиша час.
Взимаш си заповедта и я носиш на Силвия в клиниката. Ако си отдалеч наистина можеш да ис запишеш отсега час за 01.12 и така ще направиш двете неща едновременно.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #642 -: Ноември 24, 2011, 21:47:11 pm »
Аз ,ако съм на теб,4ас записвам от сега. Заповедта я нося на Силвия в деня ,в който я взема.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #643 -: Ноември 24, 2011, 22:33:33 pm »
Благодаря ви,за час трябва да се обадя на секретарките за записване на часове нали така/извинете за може би глупавия въпрос ,но ми е много притеснено/и трябва да ми е втория ден от цикъла или за първия път не е задължително?
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #644 -: Ноември 24, 2011, 22:36:41 pm »
Аз мисля,4е няма зна4ение на кой ден си. Докато стигнеш до опит,ще те гледат през вси4кИ фази на цикъла.
« Последна редакция: Ноември 25, 2011, 00:03:56 am от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #645 -: Ноември 24, 2011, 22:38:19 pm »
Благодаря ви,за час трябва да се обадя на секретарките за записване на часове нали така/извинете за може би глупавия въпрос ,но ми е много притеснено/и трябва да ми е втория ден от цикъла или за първия път не е задължително?
Да, на секретарките звънкаш за час. Аз не мисля, че е необходимо първия преглед да е на 2 ден от МЦ.
Успех!
« Отговор #646 -: Ноември 24, 2011, 22:40:16 pm »
Благодаря ви от сърце.Успех
« Отговор #647 -: Ноември 25, 2011, 13:24:26 pm »

Ако ти е втори ден от цикъла, то все още ще имаш кървене. Най-добре според мен е между 6-10 ден от цикъла, така се вижда добре лигавицата за евентуални полипи, също може да се видят дали тръгват спонтанно фоликулчета.
« Отговор #648 -: Ноември 25, 2011, 14:51:04 pm »
Момичета, да ви питам нещо.
Тези които са с успешен опит и са пили Достинекс заради хиперстимулация, до кога го пихте? До теста или до първият преглед? Че съвсем се обърках аз.
« Отговор #649 -: Ноември 25, 2011, 15:06:16 pm »
Stelxen този достинекс се пие при проблеми с хормона пролактин и според мен няма нищо общо с хиперстимулацията. Питай докторите до кога да го пиеш:)
« Отговор #650 -: Ноември 25, 2011, 16:16:21 pm »
Stelxen този достинекс се пие при проблеми с хормона пролактин и според мен няма нищо общо с хиперстимулацията. Питай докторите до кога да го пиеш:)

За първото не си права - достинексът помага при хиперстимулация.
С второто съм съгласна - най-добре лекарите да кажат до кога да се пие.
« Отговор #651 -: Ноември 25, 2011, 16:36:30 pm »
Лично аз пих Достинекса до първия преглед ,че и малко след  това,но разбира се след консултация с докторите.
« Отговор #652 -: Ноември 25, 2011, 16:54:15 pm »
Благодаря ви, момичета!
При мен се получи следното - аз бях спряла да го пия, понеже не съм разбрала, днес се обадих на спешният телефон и ми казаха пак да започна, но не разбрах до прегледа ли трябва да го пия, затова питам. Иначе ми казаха всички лекарства се пият до прегледа, както са изписани. Ама аз нали съм си паника и все си мисля, че нещо не съм разбрала.

Моите уважения, Достинекса наистина е препарат регулиращ пролактина, използва се и за спиране на кърма, но в клиника "Надежда" го изписват и при хиперстимулация, заедно с вливките на калций.
*
« Отговор #653 -: Ноември 25, 2011, 17:30:54 pm »
Stelxen на мен ми изписаха 7бр хапчета достинекс на 48часа по 1бр от деня преди пункцията и ми казаха да ги пия докато си ги изпия(докато свършат 7 те).Изписаха ми го като застраховка от хиперстимулация,естрадиола ми беше 2000.
Няма начин да няма начин!
« Отговор #654 -: Ноември 25, 2011, 17:44:52 pm »
И аз съм пила Достинекс след пункция с предписание да го пия до теста по едно вечер. Ставаше ми адски зле от него и след консултация с лекаря го намалих.
« Отговор #655 -: Ноември 25, 2011, 17:56:46 pm »
Здравейте момичета!Днес успях да се свържа със Силвия и да си запиша даже и час -казахами при Д-р Шевкетова.До колкото знам няма значение при кой лекар си те после обсъждат заедно всеки случай.Нали така или инфото ми е грешно.Благодаря
« Отговор #656 -: Ноември 25, 2011, 19:31:00 pm »
Здравей,мукими. Аз май съм на същия етап като теб. Онзи ден си взех заповедта и я носих в клиниката.Дадоха ми обаче час чак за края на януари - това са си 2 месеца от заповедта /нали има валидност 6 месеца/. Не мисля че ще има проблем, а и те ще почиват почти месец по празниците, но нали се вълнувам и сега ме е яд че чак толкова късно ще започваме...Ти за кога се класира?
« Отговор #657 -: Ноември 25, 2011, 19:47:34 pm »
за декември,но това все пак е първи преглед едвали да се прави нещо след като ще излизат ваканция така ,че и аз си мисля че основните действия ще са след ваканцията,но нищо за мен най-важното нещо е този опит да е успешен защото ми омръзна да ми казват че при мен причина няма ,а в същото време съм на старта на 3 опит.Дано всички да успеем.
« Отговор #658 -: Ноември 26, 2011, 09:26:09 am »
Момичета, да ви питам нещо.
Тези които са с успешен опит и са пили Достинекс заради хиперстимулация, до кога го пихте? До теста или до първият преглед? Че съвсем се обърках аз.

Аз доста време пих Достинекс. След пункцията 10 дни - всяка вечер по една таблетка и след това още една опаковка (8бр) по 1 таблетка през вечер. Пиеш го докогато ти кажат. При мен гхиперстимулацията отшумя някъде към 2-ри, 3-ти месец. Бяха доста зле яйчниците, въпреки, че бях на минимални дози при стимулацията.
*
« Отговор #659 -: Ноември 27, 2011, 22:33:59 pm »
Здравейте, момичета! Имате ли представа откога клиника Надежда излиза в отпуск?