0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

От написаното до тук излиза че:
450 лв само ЗЕТ
600 лв само ЕЦ
800 лв комбиниран ЗЕТ и ЕЦ
Преди малко се чух с моя позната,която предния месец е правила само ЕЦ и е платила за трансфер 600 лв.
*
Еми, не знам, може пък цената при мен да била такава, заради нещо конкретно при мен. Знам ли. Като се върнеш, ще кажеш и ти и тогава вече ще знаем със сигурност дали е така.
*
А дали има разлика в цената при ИКСИ на естествен цикъл?
В 'Щерев' и при Владимиров има разлика, много ми е странно, че няма разлика в 'Малинов'  8O.

Ред.: и в други клиники погледнах - навсякъде иксито е на различна цена.
« Последна редакция: Март 05, 2012, 12:52:38 pm от lili2011 »
Когато ми се обадиха,казаха че още не са ги размразили,щели да ги размразяват 2 часа преди трансфера.
Оставиха ги да се развиват още ден и половина и тогава правихме трансфера на трите, които се харесаха на ембриолозите.
8O Кое е правилно при ЗЕТ? При кои ембриолози сте? Въпросче - след размразяване какъв е критерият, че ембрионът е все още жив и деленето на клетките продължава с нормални темпове?
« Последна редакция: Март 05, 2012, 14:25:40 pm от mammita2012 »
Момичета,мина трансфера,върнаха ми 2 ембриона добре са се размразили.Относно плащането на трансфера,бяха ми написали да заплатя 800 лв,тогава ги попитах има ли разлика в заплащането.И им обясних ,че на мен ми правят в момента трансфер само на ЗЕТ.Изчаках,консултираха се по телефона и ми промениха цената на 450лв,защото пресния ми ембрион не се е развил.Попитах и за предположенията ми,които се оказаха верни
450 лв само ЗЕТ
600 лв само ЕЦ
800 лв комбиниран ЗЕТ и ЕЦ
*
Мамита, няма правилен начин въобще. Подходът е строго индивидуален. Затова при едни връщат на 2-3 ден, а при други като мен с повтарящи се имплантационни неуспехи на 4-5 ден.
*
Момичета,мина трансфера,върнаха ми 2 ембриона добре са се размразили.Относно плащането на трансфера,бяха ми написали да заплатя 800 лв,тогава ги попитах има ли разлика в заплащането.И им обясних ,че на мен ми правят в момента трансфер само на ЗЕТ.Изчаках,консултираха се по телефона и ми промениха цената на 450лв,защото пресния ми ембрион не се е развил.
Добре, че си попитала. Щяла си да платиш 350 лв. повече.
Както и правилен начин за живот след трансфера,също няма.Този път лично аз съм решила да не се залежавам,даже попитах и Др.Персенска.Каза ми,че мога и кола да карам и на работа да си ходя,само да не се натоварвам много.Е естествено ,каквото ми е писано това ще е.Успех момичета,на мен вече ми е доста по -спокойно и имам надежда за сбъдване на мечтата ни. :D
*
И аз съм решила при следващия опит да не ходя на работа само една седмица след трансфера. Все пак съм юрист, а не щангист.  :D
Пък и така дните до теста ще минават по-бързо.з
Хехе,Боги много ми хареса коментара ти :D
 Все пак съм юрист, а не щангист. 
*
Мисля, че понякога и самото придвижване до работата трябва да се прецени. Дълго пътуване с градския транспорт не ми се струва много удачно. През зимата доста хора се бутат и кашлят безразборно, а през лятото пак се бутат и дриги антиекстри.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Все пак съм юрист, а не щангист.  :D
Все пак бъди внимателна.
Аз също не съм щангист, но след теста на пети ден видях един много натоварен колега, понечих да му помогна. Чак като не успях да вдигна тежката чанта от земята се сетих, че трябва да се пазя. Заболя ме корема и честно казано на това си невнимание отдавам неуспешния опит  :(. Трябва много да се внимава. И да, колегата в стаята е болен вече две седмици и отказва да си ходи вкъщи. При всяко подсмърчане и изкашляне изтръпвам, ама не мога да му кажа, че съм бременна примерно и да не ми киха в лицето  :?. Докторът ми изписа дехидрокортизон за отслабване на имунната система, с цел по-сигурна имплантация, но с болен колега и отслабена имунна система още повече ме беше страх... Слагам слушалките поне да не го чувам и да не се дразня.
*
Боги и аз съм юрист, но давам по 24 часови дежурства при всякакви метеорологични условия. Работя в голям колектив и с различни хора, повечето от които с нисък социален статус и култура, а да не говорим за хигиенни навици. Обикновено разболее ли се някой от колегите, всички започват да боледуват след него. Дори и в момента съм болна благодарение на болна колежка, която не желае да се прибере в къщи и да се лекува. Да не го говорим, че периодично изтръпвам от някой болен от червен вятър, хепатит или туберкулоза, а за това разбирам доста късно. Много зависи какви рискове крие професията и би трябвало да се съобразяваме с тях. Действително полагама неумоверни усилия да се опазя от болести, но не мисля, че е напълно възможно.
*
Разбира се, че трябва да се вземат много обстоятелства предвид. Аз просто се пошегувах. В моя случай имам късмета да съм в самостоятелен кабинет. А ако някой от служителите ми, вземе че се разболее, любезно му казвам да се лекува и да не пръска бацили. :D
Предвид, че около 80 % от служителите ни са мъже (от около 1400), все се намира доброволец да свърши "тежката" работа, ако трябва нещо да се вдига, мъкне и т.н. друга хамалогия.
Имаме и служебен транспорт, та не се налага много-много висене в градския транспорт.
Но сте прави отвсякъде, че трябва да се внимава.
А това за "антиекстрите" много ми хареса  :lol:
Нямах интернет тези дни и сега сядам да ви разкажа какво се случи при мен.След доста прегледи и инжекции Цетротид и многото заместници на д-р Минев,фоликулите се бяха спукали в събота сутринта.Минев беше казал тогава да е пункцията и аз много се притеснявах защо не бият Прегнила.Обясняваха ми,че инжекцията е затова,да не се спукат.Тръгнах си бясна.В понеделник докторът се завърна от чужбина и ми звънна по тел да се оправдава и извинява.
Относно ЗЕТ,в Селена е 1500 лв.
*
Момичета, каква е цената за оплождане и замразяване /на първи ембрион/ в Малинов.
Момичета, каква е цената за оплождане и замразяване /на първи ембрион/ в Малинов.
400 лв за година, за следващите по 100 лв.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
400 лв за година, за следващите по 100 лв.
На мен ми отговориха секретарките, че тази цена е била за миналата година, за тази 400 лв за първо замразяване в годината и после не се плащало за следващите.Това ми го каза Дани.
*
Може и да е така, но миналата година наистина платихме 400 лв. за замразяване на първия ембрион и по 100 лв. за всеки следващ. Може би сега са решили да включат цената за следващите в цената за трансфера?! А иначе щом го е казала Дани, сигурно е точно така. Утре като отида, ще попитам и аз, за да се ориентирам в промените за тази година.
Януари си ми взеха 100лв. за поредното замразяване.