:)malenna, под вола теле няма, колкото и да го търсим
айде, пак дисекция
- един "скапан" ембрион, може да се окаже потенциалният, пред един "перфектен", защото никой не е Господ и се случва с отлични ембриони да не настъпи бременност, а при ембриони с фрагментации да се роди здраво дете
- треперенето всеки месец дали има яцеклетка, плюс като прибавим всеки месец трансфер - не става по-лесно психически за жената. Колкото за процента оцеляващи, затова се замразяват по няколко ( 2-3) и така на порции. Не е вярно, за голям процент неоцеляващи, все пак лекарите са тези, които правят премерените рискове. При някои момичета въобще не оцеляват или както им казват ембриолозите "крехки ембриони", но не значи, че това е масовост.
- за пресният ембрион и максимално близко до естественото. Ами всеки месец трансфериран пресен ембрион в рамките на цяла година или два - три трансфера годишно? Аз предпочитам втората инквизиция
- да, един хубав ембрион може сам да се развие, ако е рекъл Бог, защото доктора "подпомага", но не е Господ
и щом сме нагазили в дебрите на АРТ процедурите, значи трябва да ни се помогне, иначе я дочакаме Спасов ден я не
Тара, винаги ме впечатлява колко добре си аргументирана.
Виж, какво ми дойде до главата като не си трая
Както казва мъжа ми - "говори, говори, само гледай, като си без мен някъде и бой да не ядеш