В спора няма нищо лошо, стига да не преминава в обиди. Doci, стига с тези квалификации "средно ителигентен" и т.н. Това, че не използваме думата "атрефакт", не значи, че не сме образовани и ителигентни. А и не мисля, че тук е мястото да си мерим интелекта. Не сме събирани тук по този критерий, а би трябвало да сме обединени тук от общ проблем и голяма болка, с която всяка от нас се опитва да се справя, както може. И за да подкрепя Тара, ще дам точния ти цитат: "ЗЕТ (Замразен ЕмбриоТрансфер)е модерна работа, но аз си предпочитам класиката. Едно прясно ембрионче, върнато и ЧХГ нагоре. Хем със Светия синод и горния шеф (Господ) да не влизаме в колизия."
На което аз ти отговорих: "doci, аз пък си мисля, че за Господ или Светия синод няма някакво значение дали детето е от "пресен" или "замразен" ембрион, при положение че вече така или иначе има човешка намеса и бебето не е заченато по естествен път. Бебето си е бебе и независимо как е станало, щом е заченото, значи се е случило с Божията воля."
Мисля, че бях достатъчно дипломатична, предвид факта, че аз, Боги и други момичета бяхме след ЗЕТ и не мен лично не ми стана никак приятно от коментара ти.
Така че няма нужда да обиждаш, а ни остави да си вярваме в нащите змаразени ембриони, дори и без да ти покажем "възможен артефакт при статистическите резултати".