0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
"Тцъ, нема артефакт!"
Мисля да го питам дали следващия път да не приложим и излюпване, за да се повиши шанса за имплантация.
Цитат на: Bogi в Февруари 29, 2012, 09:29:59 amМисля да го питам дали следващия път да не приложим и излюпване, за да се повиши шанса за имплантация.В тази връзка, да попитам дали някоя от вас вече е прилагала излюпване и преимплатационна генетична диагностика и какви са наблюденията й.
Цитат на: Bogi в Февруари 29, 2012, 10:15:06 amЦитат на: Bogi в Февруари 29, 2012, 09:29:59 amМисля да го питам дали следващия път да не приложим и излюпване, за да се повиши шанса за имплантация.В тази връзка, да попитам дали някоя от вас вече е прилагала излюпване и преимплатационна генетична диагностика и какви са наблюденията й.Ако имаш предвид лазарен хетчинг (съжалявам че не го пиша на английски както е редно) Аз съм правила. Моето инвитро от което забременях, правих в Германия и доктора там ми препоръча горещо тази процедура! Факт е че съм бременна
Цитат на: jam в Февруари 28, 2012, 22:57:11 pm"Тцъ, нема артефакт!" Дали има артефакт може да стане ясно само при подробен анализ на изследванията на авторите, чиято статия ти предложи. Самата ти си само читател и не можеш да прецениш това.
флатулентна перфидност
допусни, че имам капацитета
А дали има момиче, при което да са приложили този метод в Малинов?
Цитат на: Bogi в Февруари 29, 2012, 12:35:00 pmА дали има момиче, при което да са приложили този метод в Малинов?При първото ми инвитро на ЕЦ преди 3 г. направихме хетчинг. Резултатът е в подписа ми, а на ранен етап си имаше и еднояйчна близначка.
Да разбирам ли, че щом не са ми го предлагали, значи не е имало нужда според ембриолозите?!
но нека продължим с нашите си неща,с вяра и надежда,с подкрепа и опора ...моя девер,който е архимандрит в един манастир и ни подкрепя за всичко, свързано с опитите ни за бебе