Аз малко ни в клин,ни в ръкава,ама да не ми се разсърдите,че пиша тука...
Аз май не бях казала ни никого...освен на вас и на лекарите.Единственият човек,който знаеше,че опитваме беше кума ни,ама той тактично не питаше "Хайде бе,какво става?",та от тази страна нямахме проблеми.После казах на едно бивче гадже,защото ме засече с колата,като излизах от клиниката на Щерев и...нямаше как.
А свекъра,макар,че не знаеше,че опитваме подпитваше кога ще става дядо...като че ли пък някой ще му каже на него!
Общо взето не ми тежеше,че никой не знае,беше ми по-добре,аз сама на себе си не исках да давам отчети,камо ли на някой друг,дето ще ме разпитва.Можех да кажа на майка ми и на сестра ми (тя е микропедиатър),ама каква полза,защо да ги тревожа?Плюс това бях толкова травмирана,че щях само да рева,а не да обясня като хората какво-що...
Сега се оказа,че сестра ми има същия проблем.всъщност,не се знае къде е проблема де.Тя е от 8 месеца при приятея си в Италия,от тогава опиват-бебе няма.Тя съответно не е отишла още на гинеколог,нито са правили някакви изследвания,обаче нещата не звучат розово-тя има едно яко възпаление на яйчниците,беше припаднала на работа(добре,че там,че веднага са викнали хирурзи,гинеколози.....таа разбрали веднага каква е работата),излеува го с антибиотици.Има и операция от апандисит.Т.е. вероятността от сраствания на тръбите е голяма при нея.Плюс това цикъла и е един...прокървява по никое време,или по-къс,или по 34-5 дни...решила да се самолекува-поръчала Клостил от БГ да и прати майка ми,та като я насметох!!!!Как ще го пие така на своя глава?
Сега се чудя дали да и пратя един примерен списък с изследвания,които трябва да направят....и да и набия в главата да започне с тях,а не да се самолекува,без да знае къде е поблема.???А тя не е малка,на 32 е,а и е лекар,ама нали знаете-човек в чужда страна,тя не работи,разчитат на неговата заплата,която не е голяма...ама според мен дръг начин няма.Тя има едно дете от пътвия брак,ама той няма,пък и тя страшно много иска второ детеце...На всичко отогре той има брат и сестра-и двамата нямат деца,изобщо положението е тягостно.
Знам ,че отплеснах темата много ОФФ,ама....дайте ми съвет