http://bulgarski.pogled.info/news/38340/Utrobata-pod-naem-e-biznes-kato-prostitutsiyataМоже да са грях дядо попе, но нека безгрешния да отсъди. Всеки един случай, сам по себе си е уникален. не може да слагаме всички под общ знаменател.
Тези двамцата с бебето, които дядо попе жалиш, са избрали да бъдат наркомани и да лежат по кофите сами. Не ми казвай дядо попе, че ние сме им виновни. И да им дам сега 100 000 лв с апартамент в центъра на София, трябва да ти е ясно, че след година няма да имат стотинка и пак ще лежат дрогирани по улиците, а детето им отново ще е предлагано в нечии сайт. Но да ми слагаш ти някаква пасмина, която не знае що е отговорност и не цени собствения си живот, камо ли нечии друг, дори на детето си, с хора, които бленуват ден и нощ да имат дете.. И чиято майка е решила да износи детето им например и то да бъде техния скъпоценен дар, извинявай дядо попе, ама така не става
Брей какво се разписах и аз в 6:30 сутринта
Така де, ама ми преседна кафенцето. Вече ще си го пия, пък тогава ще отварям пресата
И като съм го подхванала тоя ми ти дядо поп Николай
.
Безбрачието е грях. Аз понеже съм си философ и то голям, бих го попитала, кое е по-голям грях. Да сключиш брак, но да изневеряваш и да не държиш на семейството си. Или да не си сключил брак, но да обичаш жена си и децата си и цял живот да си им верен. Като едно нормално семейство.
Не че се заяждам с човека, все ми е тая какво мисли и какви ги приказва, уважавам дълбоко църквата и нейните представители така да ги нарека, но не може така човек да се изказва неподготвен и да слага всичко под общ знаменател. Така де