Mousyt, ще ти кажа всичко за количката
1. Височината на дръжката
не се регулира.
2. Тапицерията се сваля и може да се пере в пералня.
3. Няма чанта, дъждобран и чадърче за слънце в комплекта. Чувалче има към летния кош. Зимният кош (кошът за новородени) е с покривало.
Шасито е черно.
Мисля, че е много маневрена и се кара лесно по неравности. Само че нямам база за сравнение с други колички
Спирачката се пуска и вдига много лесно с крак.
Аз си я поръчах от Rayatoys за 808 лв. (3 в 1). Не се плаща за доставката. Мисля обаче, че вече навсякъде цената е толкова.
Мога да ти кажа
плюсовете и минусите, които аз виждам към момента.
Най-големият
плюс е, че е много лека (вдигам я заедно с бебето без проблем и се качвам по стълби, когато се налага). Много лесно се сгъва и разтваря. Много лесно се сменят кошовете. Могат да се монтират с лице към майката и с гръб към майката.
Недостатък е, че когато е сложен кошът за новородени, кошницата за багаж е малко трудно достъпна. Например като ходя да пазарувам пъхам покупките една по една, не мога да напъхам цяла пълна чанта. Това обаче не е проблем с летния кош.
Бях писала и преди, че столчето за кола ми се струва недостатъчно полегнало.
Смятам, че като съотношение цена/качество е много добър избор.
Разбира се има по-хубави модели за малко повечко пари. Аз например много харесвам марката Jane. Моделът Jane Muum е много добър и като цена не е много по-скъп от Гракото. Може да се намери за 950 лв. (вариантът 3 в 1). Но е по-голяма като размери, а ти беше писала, че и вашият асансьор е по-малък.
Пожелавам ти успех в намирането на вашата количка. На мен изборът и пазаруването на количката ми беше най-интересен от всички покупки.