Само от опит (понеже имам немалък и аз с количките), със "Стоке" се слиза така от много висок бордюр понеже е количка с висок център на тежестта
Което пък си има други предимства, които редица по-ниски колички нямат - няма пълно щастие. Истината е, че отстрани погледнато - изглежда нестабилна, заради футуристичният си вид, ама реално не е така - много добре е сметнато всичко, те норвежците не са правени в г*з
Категорично обаче - това е количка, направена да се бута по нормални настилки, тротоари и бордюри и за София например - на мен ми се вижда супер неподходяща за ползване. Аз я бутах моята в С.З. където не е макадан, върви си като нож в меко масло, управляваш с един пръст буквално. Понеже Дани заспиваше само с яко друсане, ама така че главата му да отскача - баш със Стокето като го возех - се чудех къде да намеря разбта настилка, че малко от малко да друса. Иначе - не друса нейната кожа
Имаме една хем павирана, хем крива улица (на пожарната), ужасна е наистина, ама ако ще приспивам - по нея правех 5 тегела, та да го друсам. Никога количката не се е разклатила опасно, или да е била нестабилна, просто защото е с независимо окачване на 4-те колела, многоточково (някои автомобили са така). Т.е. при неравен терен - се разпределя тежестта към колелата в различна степен, за да се осигури стабилност.
Не, че аз съм седнала да й правя реклама.
Пък и предвид цената й и да й правя - все тая. Просто баш за тая количка, вЕрно ми е писнало да чета и слушам заключения от хора, които никога не са бутали същата, ама отстрани им се сторило, че... На една позната й я предложиха за безплатно ползване такава, та замалко да не я вземе, щото така чела и така се говорело
Ела ся я питай дали по-добра количка има според нея. Бута и песни пее.
По мое лично мнение за бг-условията, като цяло (не за конкретен град), бъгито, което си купих на ТФК е най-удобният вид количка (дали баш като моето, или аналогичен модел на друга марка - все едно). Говоря за тип количка просто. Ако имам второ бебе, аз и преди съм го казвала тука - директно ще взема такава, без да го мисля. И Макларън имах замалко, накрая...емиии за 50-60лв. някоя куча марка ще е със същите параметри, като това нещо дето го взех за 300 (на промоция).
Уточнявам, че говоря за най-леките модели Макларън, за вече по-големи деца - те определено не си струват парите. За другите обаче, дето са от раждането и са от 600 до над 1000лв. - баш обратното е, заслужават си много.