В момента съм с ТФК, единствен минус виждам, че коша ми е много ниско и се налага да се наведа повече за да сложа/извадя бебе. Боли ме гърба и ме затрудняват тия действия, но то пък не ги вадя по 1000 пъти
Aз на този въпрос точно му казвам "няма пълно щастие".
Независимо каква марка, за колко пари, с три, или 4 колела, малки, големи, помпащи...количка, чиито кош е високо - няма как да е особено стабилна при неравен терен. Пък при такъв като вашия Марго - направо я брой обърнала се. Просто когато центърът на тежестта е високо - е за сметка на стабилността това, независимо колко е голямо междуосието. Та ти направи идеален избор с количка за твоите си условия.
Аз навремето държах на такава с максимално високо стоящ кош, баш заради проблемите с кръста и невъзможността да се навеждам. Но аз все пак я бутах главно по настилки гладки като джам, та не е било проблем, че все пак е по-нестабилна (принципно) от количка с ниско стоящ кош.
Пиша го това за всички сега избиращи колички, този показател има отношение, според терена на който предимно ще бутате количката си. Моята Stokke беше идеално решение за разбутване в Стара Загора. Ама да си купя такова нещо и да трябва да го бутам там където
м-и бута количката си (та дори и в повечето квартали на София, където колата си паркирам трудно и добре, че са й хубави гумите да издрапам в порената гъста кал и локва) - ми то все едно нямам количка. Хем трудно ще върви, хем ще рискувам с този високо сложен кош да се кламбичне при първата сериозна неравност.
Наистина и сайтове като OLX и Bazar са добър ориентир, доколко дадена стока е добра, удобна, функционална и си заслужава. Прегледайте там, ей така информативно. Давам пример различен от колички, нарочно. Скоро реших, че ми трябва втори блендер - само блендер (не робот). Разрових раздела....90% от обявите бяха за яко рекламирания "нутри булет" на Делимано - къде чисто нов, къде ползван 2-3 месеца и в гаранция
Нормални блендери на популярни марки за такава техника - 10-ина намерих, та и цена държат де (почти като магазинската
). Та ако даден продукт по тия сайтове се предлага така масово и то нов, или почти неползван - не ще да е много добър. Пуснете една търсачка пак там за колички "Макларън", или TFK и вижте колко е ограничено предлагането и какви цени държат хем втора ръка, че и с дефекти, кръпки и пак така. И това не е случайно де.