Моля ви помагайте, някой може ли да даде мнение за колички от еко кожа? Ако пък има и личен опит ще е перфектно. Харесала съм си stars gold на дада парадисо,но кожата ме притеснява дали няма да спарва бебчо или пък да се нацепи.
Еко кожата е синтетична материя, всички други колички на пазара - също не са изработени от лен, или памук
Да се спарва бебето, заради еко кожа - няма как, количката ти е отворена все пак, а и детето ти няма да лежи върху външната "кожена" облицовка. Относно трайност на тези материи - те са създадени и обработени така, че да издържат на атмосферни влияния, огъване и да не се късат и напукват от това. Едни обувки от еко кожа и то не особено скъпи - изкарват с години на мокро, кал, сняг, луга и пр., та в това отношение - не се притеснявай за "кожата" на количката си. Стол за хранене имам с такава облицовка, не количка, ама си е в перфектен вид и ми беше много удобен, вкл. за поддръжка. При избора си обърни внимание на други, къде по-важни параметри - тегло, обем, начин на сгъване, какво е включено в комплекта, какво се купува отделно, колко струва, каква поддръжка иска и пр.
Здравейте! Скоро ми предстои да купувам количка. Харесах си тази :
http://www.baby.bg/neonato-kombinirana-kolichka-puro-kafyava-2.html . Това, което ме привлече е ,че кошът за новородено се трансформира в летен кош. Моля за съвет по-опитните! Имате ли впечатления от тази марка - NeoNato? Заслужава ли си?
Бутах по случайност такава миналата седмица. За мен е "дърво" откровено казано, но зависи и с какво сравняваш все пак. Тежичка е също така, ето виж: Рама с монтирана седалка: Д 61 - Ш 94 - В 106 CM • 11,5 KG, добавяш багажи, бебе което става само по-тежко и преди да стане бебето ти на 3 месеца - брой ги 20-ина кила ежедневно влачене (ако нямаш асансьор - пълен кошмар е). В интерес на истината - повечето комбинирани колички от читавите - стартират от такива килограми за шаси и кошче, няма как. Помисли си дали те устройва това, или ще търсиш нещо по-леко. Цената от моя гледна точка е добра, защото в нея ти е включена и седалката за кола от група 0+, но имай предвид, че между 9-12 месеца на детето, за автомобил ще ти се наложи да купиш от следващия вид седалки. Аксесоарите също са ти в комплекта, което изобщо не е лошо също. Но откровено казано, около тези пари - има къде по-добри решения.