За много години, момичета!
Желая на всички много здраве, късмет и сбъднати мечти за така дългоочакваните рожби!
ivaila2006/ Георги Вълчев, приемам забележката за това, че в първият си пост сте написали вида процедура, която сте направили. Моля, да ме извините за недоглеждането!
Не разбирам, обаче, кое в останалата част от написаното от мен Ви кара да ме нападате по този начин: от моя избор на име във форума, до отъждествяването ми с духче? Нима, ако се бях регистрирала като Мария Иванова, щеше да има гаранция, че не съм Иван Иванов и мнението ми щеше да бъде по-меродавно от това на „скрита” и всички, които не са с истинските си имена? Във втората част на поста ми, който цитирате, аз споделям мои наблюдения и не обвинявам нито Вас, нито други потребители. Нещо ми е направило впечатление и съм го написала.
Но в този ред на мисли, аз как да знам Вие за какво сте тук?
Темата, мисля, е за взаимопомощ и аз съм се включила в нея защото имам нужда от помощ. Както писах, ние с мъжа ми сме с неизяснен стерилитет и едно неуспешно инвитро. Предстои ни втори опит, но не сме сигурни дали да останем в настоящата клиника. По тази причина следя темите за Виена Ин Витро Център. Затова ме интересува какви проблеми са имали двойките и как е протекло лечението (вид протокол, стимулация).
Моля Ви,
ivaila2006/ Георги Вълчев, не желая да ми изпращате никакви снимки, изследвания и други доказателства, от които според Вас имам нужда! Честно казано, не разбирам защо е това отношение, тази ирония!?
Скрита искаше подробности, получи подробности.
Благодаря Ви,
ivaila2006/ Георги Вълчев/Ивайла Найденова! Повече няма да Ви ангажирам със себе си.
Благодарна съм на момичета като
Mousyt и
47 Smiles, които споделят своите истории и помагат на
духчета като мен! Това са много лични и изстрадани моменти и от собствен опит зная, че е трудно човек да ги изкаже/напише!