Боби, помниш ли преди около месец като казваше на Бърди, че си от хората "право куме в очи" и хич не ти пукало? Аз помня...Изненада, не си само ти такава Трябва да се научиш освен да отправяш и да понасяш критика...Когато си права, съм ти го казвала хиляди пъти, веднъж като съм насреща и почваме да си разваляме отношенията... Съжалявам, ако това за теб е повод...
Право куме та в очи и обяснения като за малоумни е различно, ама карай. И не съм казвала аз на Бърди, а Бърди на мен
, но по принцип е така
Никъде не съм казала "ясно ли е", а " до тук ясно ли е", което, мисля е коренно различно..."Скъпа" е обръщение, което често използвам и точно заради теб, нямам намерение да преустановя. Нито е "заредено", нито е обидно...Казвам, за двете години майчниство, че може да го каже човек, който "първо пише, после мисли" - ти конкретно себе си ли припозна?
Абе ти на малоумна ли ме правиш? Разясни ми като на дете за твърдият електорат на БСП ( като можеше просто да си направиш труда да прочетеш какво съм писала за това) и сега не било същото,. А какво е? Уверяваш се, че съм схванала ли? Вече аз се ядосвам. Написала си „А
това за майчинството и двете години, може да го каже само човек, който първо пише и после мисли.“ Кое „това“? Това, което аз съм написала т,е
конкретно към мен е написано т.е. да конкретно себе си припознах в твоят изказ.
Ок, разбрахме, няма да си признаеш, че се заяде и искаш да си продължим в този тон, ок карай.
90% от майките не карат втора година майчинство, ако случайно вредят децата си по ДГ. А щом толкова завиждаш за "цялата първа година", ми ела си гледай децата тук. Щото ще почнеш да ми навираш разни 6 месеца в другите държави и прочие тъпотии, сякаш е сравнимо!!! /леко почвам да се ядосвам/
Тези „тъпоотии“ бяха написани по повод коментара ти, че във време на световна икономическа криза, в България втората година майчинството била под прага на бедността и това била една от причините да сменят ГЕРБ с ...хм... комунистите, ми да това не е кой знае колко логично.
Въбоще не ти завиждам,аз бих искала около 5-6 месеца, повече не бих изкарала в къщи, аз поне.
По политическата част на разговора, нямам какво да добавя. Там очевАдно сме на диаметрално различни позиции. Не желая повече да ти налагам своята, аз каквото имах, казах.
Ти нищо съществено не си казала. Рачо например обясни какво си е мислел и защо е гласувал така, Сикс също каза. Ти въобще не си казала какво си смятала, че е вероятно да се случи. Аз се аргументирах, ти само каза, че еди кои си били лоши и ми обясни историята. Ама като теглим чертата как си си представяла резултатите от изборите не разбрах.