Гане, аз също съм свидетел и участник,също! Ама през цялото време ,до момента,"Костов ви е виновен ,бе!! Айде ,да ме оборите,че е същия като Станишев или царя!? Айде,да го видя и да го прочета това.Костов има много трески за дялане,много.Сигурно в много действия е за осъждане,но така става винаги,когато се променят на 180 градуса принципите и действията в икономиката.За това и много хора,го помнят този момент в живота си и "точат саби".Никой не предполага и не си представя какво е можело да се случи,ако не е бил предприет този обратен завой.Никой.Защото,не е работа на обикновените хора да са анализатори на икономическия процес,нито да правят планове и прогнози в тази сфера.За това разбирам хората,когато твърде много мразят Костов,а същевременно ,"престъпници" със същите престъпления,дори и с по-тежки,които са участвали в управлението,минават незабелязани. Нима си мислите ,че с 4 години в управлението,можеш да предопределиш съдбата на една държава..? Ако следващите не"побутнат" или да си затворят очите,това няма как да се случи.Колко правителства имахме с пълни мандати от 1989 г??? Нима едно единствено е виновно за 23 години бягане на място?? Защо не потърсите "гредите" в окото и на другите.Тези,които често викат-"дръжте крадеца"???
за това се ядосвам,когато го чуя това дежурното"Костов е виновен"! Да,за много неща е виновен,чене са станали както е в "белите страни" при това умишлено,но да поема цялата вина... Ще ме извинявате. Януари,на улицата,хората ,преди да им отнемат инициативата ,искаха да се маха цялата политическа класа.Защо ли?? Ами,как мислите- да останат по-добрите,добричките,а да си ходят лошите.Е,има ли такова разделение? Извинете ме,но и в този парламенти има "професионални депутати" със стаж от 20 и повече години.Те,не са ли виновни???
Меги,в Плевен затворили Плама,въпреки че аз ти дадох няколко довода за това,но при теб това е семейна трагедия.Е,в Бургас затвориха 15 завода....Народа го мрази за това.Все пак в монета работят 10 от тях.С нови собственици и на печалба.Само дето работниците не са 20 000 а 3 000.За това също ли трябва да обвиняваме една персона???