Виж кво, Рачо, на мен отношението към Костов не ми пречи да виждам определени неща. Казах няколко пъти и натъртих даже, че много от нещата наистина ги знам от първо лице, единствено число, така че много моля не ми приписвай омраза и омаловажаване на това кой колко и какво е направил. Да, нямаше по времето на Костов Чез и мез, но той постави основите на ЕРП-тата и основите на приватизацията, както и предпоставките тази приватизация да се извърши по начин, удобен на определени групировки. АКо ти е толкова къса паметта за историческите събития - върни се в по-предните страници на темата, там ще намериш един линк с интервюта, точно по този въпрос. Да не ти го търся аз, грамотен си, ще си го намериш и сам, та там сам самичък другаря Костов си казва, кой какво и как е подписал. Та заедно с него в кюпа е и другаря Овчаров. И двамата имат участие в офшорки на определени слънчеви острови. Така че моля те, не ми приписвай омраза, за някой, който е престъпник, аз съм реалист. И да го мразя, и да не го мразя, в неговия джоб дрънкат милионите, не в моя. Така че моля те, престани да ми го навираш в очите като супер герой, щото заради него скачат българите по площадите и се чудят как да си платят сметките.
Боби, пак не си разбрала що съм й казала браво на Джам, ма нейсе, и не се карам, представи си. Не съм почнала да страдам все още от раздвоение на личността.
За пръв път по времето на ББ има наистина усвоени европейски пари. И няма нито един проект, спрян заради измами или нещо друго. И тия магистрали дето ги вдигате и слагате нон стоп, те също са с европейски пари, не са от джоба на данъкоплатеца, дето толкова се жалва.
Ти виждала ли си на последния Гергьовски парад колко ни е войската? Виждала ли си, че беше по-малко от народа наоколо, дето я поздравява. Това ли му е хубавото на НАТО? Да нямаме професионална армия и да ни убиват войниците в Ирак, за да угодим на американските задници? На мен не ми харесва, не вярвам и на някой от семейството им да им харесва, най-малкото защото можеше да имат условия тук да си изкарват прехраната, а не да са изложени там на риск за мизерни пари. Кажи ми ти, кое точно беше доброто от влизането ни в ЕС. Ако сме като Гърция - ок, супер, влизат кинти в загниваща и умираща държава, всичко им е на 6, живеят си живота хорицата. Ей ся и за Кипър ще стане ок. Пък и от милионите на Серго и Моника ще папнат - ей ги едни 14 милиона потънали там. От къде имат толкова пари? Ти как мислиш?
За етническия мир - кое му беше за пазене? Никой не трябваше да допуска появата на етническа партия, сори, това е огромна грешка. В Германия, огромна държава, 80 милионна, с около 1 милион турци население, нито има новини на турски, нито имат турска партия. Немците да не са по-глупави или по-нетолерантни? Ай моля ти се... А сега ходим да се извиняваме на дипломати заради другата ... хитлеристка партия... Срамно е и тъжно как заради интересите на определена група, българския народ страда.