0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро на естествен цикъл - тема 2
« Отговор #900 -: Юни 12, 2015, 21:48:14 pm »
sandra не знам кой ти е казал че трябва да спреш, но по принцип ако имаш антрални фоликули, имаш шанс. На естествен цикъл или с лека стимулация ще стане. Не се отчайвай  :bighug: въпрос на добро таймиране е, т.е. има и доза късмет.
« Отговор #901 -: Юни 12, 2015, 22:23:41 pm »
Дано стане при всички ни! :bighug:
Не ми се иска да се отказвам...
« Отговор #902 -: Юни 13, 2015, 00:28:13 am »
Тогава не се отказвай! Щом има надежда макар и малка бори се,Богородица ще е с теб и ще те пази и в най-скоро време ще благослови действията ти!
« Отговор #903 -: Юни 13, 2015, 19:03:53 pm »
Момичета, знаете ли кава е разликата между успелите и неуспелите? Просто първите не са се отказали  :bighug: Така, че - горе муцунките и право напред :)
She & He
« Отговор #904 -: Юни 13, 2015, 22:52:14 pm »
 :wink:
« Отговор #905 -: Юни 13, 2015, 22:58:27 pm »
Аз уж бях на естествен, днес на 15мм фоликул Е2 250, а ЛХ 13,69 и сложих Оргалутран, но т.к. док не иска само Оргалутран, защото смъква естрадиола ще взема и Менопур и така явно естествения не е за мен  :(. Сигурно ще го изтървем. Не зная дали има смисъл.
На всичкото отгоре не зная защо ме вика в Събота, а не утре  :?
Giaany, какво стана с теб? Аз съм горе- долу на твоето положение- днес на 9-ти ден имам 16 мм, но и един 12..Естрадиола е 180, а ЛХ 4. Назначи ми от днес, за три дни менопур и цитротид. Чудя се дали не сгреших и не канселирахме...Нещо се обeзверих от миналия път :( Единствената надежда ми е в менопура ( миналия път нямах)
She & He
*
« Отговор #906 -: Юни 13, 2015, 23:35:34 pm »
Ellezar аз съм в Понеделник на пункция. Днес беше 18мм. Аз вземах по 75 Менопур за 3 дни. Просто да поддържа естрогена, защото ми се наложи да взема Оргалутран заради покачване на Лх. При мен след 2-3 приема на Менопур фоликулите нарастват изведнъж много.
Вече сложих Прегнила, почвайте да стискате палците  :)  :D
Ellezar Късмет ти желая  :bighug:. Мисля че с леки дози се контролират нещата по-лесно.
« Последна редакция: Юни 13, 2015, 23:49:58 pm от Giaany »
« Отговор #907 -: Юни 14, 2015, 09:56:45 am »
Gianny, тъкмо те прочетох и в другия форум, стискам палци и на ръцете и на краката! Трябва да ти е последния опит това, стига ти толкова ;) Колко последно ти беше естрадиола?
She & He
*
« Отговор #908 -: Юни 14, 2015, 14:03:50 pm »
Благодаря ти ellezar да ти се връща. Айде да ги надуваме тия кореми, че да са големи през зимата, а не през лятото  :wink:
Там е работа че не ми се обадиха да ми кажат за изследванията - естрадиол и прогестерон.  8O. Аз реших да не се обаждам да питам  :?. Да го карам по спокойно  8) пък ще видим. Не зная каво да мисля - зле са и не ми се обаждат за да съм спокойна или всичко е наред и за това не се обадиха  :?
Утре обаче ще попитам преди или след пункцията и ще ти кажа.И в другия форум ще пиша.
« Отговор #909 -: Юни 14, 2015, 16:14:35 pm »
Да, понякога е по- добре да не знаем, че с тези филми, дето се вкарваме  osi_13
Ама не успявам да го приложа това- да стоя в неведение :(
Вчера чаках с едно момиче - втори опит по фонда,  първи- успешен преди 2 години и малко, от първи път - момиченце, водеше я с нея.  Ами нищо не знаеше- нито с какво са я стимулирали, нито колко фоликула е имала...И сега какво предстои - нямаше и идея-те, докторите си знат, ми вика ;)
Gianny, все пак най-вероятно са наред, затова не са ти казали :)
She & He
*
« Отговор #910 -: Юни 14, 2015, 22:07:02 pm »
И аз това се моля  :crossfingers: да е там яйцеклетката и да е качествена  :crossfingers:
Утре в 9 ще разбера
« Отговор #911 -: Юни 14, 2015, 22:25:17 pm »
Успех момичета стискам ви силно палци да извадите хубави Я и се оплодят от раз и развият във вас.Като ви гледам стойностите на Е2 моят беше 2140 обърнато в лекарските единици 500 и нещо добре ли е не е ли и аз не питах.Вие кои стойности посочвате?
*
« Отговор #912 -: Юни 15, 2015, 08:51:03 am »
Giaany  стискам ти палци, дано най-накрая я хванете тази Я.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #913 -: Юни 15, 2015, 10:03:20 am »
Успех и от мен, момичета!

Аз може би нач.на септември ще опитам на ЕЦ, но ако д-р Персенска прецени, че е подходящо.

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #914 -: Юни 15, 2015, 20:26:48 pm »
Giaany какво стана, има ли надежда да излезе нещо този месец?

« Отговор #915 -: Юни 15, 2015, 22:14:50 pm »
Giaanny, мислим те, пиши  osi_10
She & He
*
« Отговор #916 -: Юни 15, 2015, 23:45:33 pm »
Чак сега успях да се добера до интернет. Яйцеклетката е незряла  :( и  ми казаха че ще я чакат до следобяд и ще ми се обадят утре да ми кажат. Аз лично не зная какво означава това, защото при мен или се пука фоликула и не стигам до пункция или 2 пъти бяха дегеративни и веднъж празна. Общо взето от всичко съм опитвала. Това ми се случва за първи път и тепърва ще чета да се осведомя дали има шанс и какво точно ги правят тия яйцеклетки. :?
А аз дори си мислех че сме закъснели и ще я изтървем или ще е презряла. 8O
Забравих да питам за хормоните ми как бяха  osi_13
Много сте мили и много ви благодаря за приятелската подкрепа  :hug2:
*
« Отговор #917 -: Юни 16, 2015, 07:09:29 am »
супер, значи има шанс да станат нещата този път. Те си имат начин да я накарат да узрее така че май по-добре да е незряла отколкото презряла. Ще чакам да кажеш как вървят нещата  :goodluck:

*
« Отговор #918 -: Юни 16, 2015, 11:09:38 am »
Здравей, Gianny ти в коя клиника си.
« Отговор #919 -: Юни 16, 2015, 11:23:30 am »
Здравей, Gianny ти в коя клиника си.
До колкото знам Gianny е в Гърция и там си прави процедурите,няколко пъти го е споненавала.
Gianny дано узрее тази Я стискам палци!