0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 86
« Отговор #460 -: Юни 11, 2013, 08:50:50 am »
Дано днес да има новини, все още не съм за тази темичка но все пак искренно се радвам на всички успели мами  :lol:
« Отговор #461 -: Юни 11, 2013, 09:01:19 am »
Ако позволите,милички да се вмъкна и аз в темичката,която следих в последната година и половина с нескрит интерес.
Искрено се вълнувам с преживяванията на всяка бремелинка :wink:
Честито бебче и от мен на Ivanita
Анди и Респект с нетърпение ви следя :D

« Отговор #462 -: Юни 11, 2013, 09:14:20 am »
Добро утро!
Честито на Иванита :) Здрав и щастлив да е малкият Георги!
Анди и Респект дали са още тук? Днес определено е слънчево...  :D
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #463 -: Юни 11, 2013, 09:20:45 am »
Имаме ли бебита  :wink: :P Влизам за новини от Респектче и Анди :P

*
« Отговор #464 -: Юни 11, 2013, 09:51:38 am »
Тук съм мамчета /и все още сме 2в1 :wink: / сега се прибрах от дъъълга  разходка и забелязах, че даже походката днес ми е като на нормален човек, а не се клатя като пингвин  :lol:
Респект добре, че не съм сама :D но хайде поне ти...  :wink: а на ivanita май за днес и беше насрочен деня за секциото  :ask: стискам и палци  :crossfingers:
Eто поне едно мамче помни  :D
да за днес ми беше насрочено секциото и днес към 12  наобяд се роди нашия син Георги. 48см. и 2980гр. И двамата сме добре, а малкото мишле е много сладко :) :D
Анди, Респект вие какво се мотате още? Айде, че ви изпреварих  :wink:
толкова засега от мен, колкото мога ще ви следя.
Респект, ми как не сме се надушили във Велинград???  :lol:

Е ти сега кажи , че и ти си от Велинград  :lol:  Честито ти бебченце , много, много да ви радва :bighug:

Момичета сега отивам на преглед и да уточним какво , що със доки за утре , стискайте ми палци  :lol:
*
« Отговор #465 -: Юни 11, 2013, 10:35:39 am »
май и днес ще ни се размине...  :? Респект, успех на прегледа  :crossfingers:

didka_moni  :welcome: ааа и на dess_dess :welcome: /май бях пропуснала :) / и вие сте със близки термини :wink: от сега си мечтая как след около 7 месеца ви следим с бебка за новини  ;) лека и безпроблемна бременност ви пожелавам  preggo
« Отговор #466 -: Юни 11, 2013, 11:04:57 am »
Добре дошла Дидка - Мони, леко бременеене до термин :)
Афродитка това с роклите направо ме разби  хихихихих :) :) :) иначе за бурята , чесно казано очаквах повече. В центъра е било ад , тука в Горубляне свърши много бързО . А ти в 3:30 какво правиш в зачатие ???

Анди, Респект успех днес и утре :)

Момичета да питам ,нещо странно става с гърдите ми досега бяха напрегнати, но от снощи не се траят , много болят и чак не мога да спя . Да не вземе да ми тръгне кърмата, че е рано

« Последна редакция: Юни 11, 2013, 11:17:32 am от tsvetinapavlova »
*
« Отговор #467 -: Юни 11, 2013, 11:37:07 am »
Мами , току що се връщам от преглед ... доки каза че матката ми е трябвало да падне на 15.05 сега е 11.06 и няма никакъв спад , отново ми каза че бебчо е много голям , даже каза че може да е над 3500  8O , утре ме приемат в отделението и ще ми направят пълен преглед, матка, плацента, шийка, води, плод и т.н. Каза че ще прецени дали изобщо, ще има смисъл да ме мъчат да раждам естествено (плода бил много голям за моето телосложение) или направо секцио ... стискайте ми палци ,че много ме е страх  :balk_159:

tsvetinapavlova аз кърма и до ден днешен нямам , но не съм и имала и толкова болезнени гърди както ти описваш
« Отговор #468 -: Юни 11, 2013, 11:56:24 am »
Респект не се притеснявай всичко ще е наред , дано не те мъчат с нормално щом бебчко е толкова голям. Утре ще чакаме новини с нетърпение :)
*
« Отговор #469 -: Юни 11, 2013, 12:03:15 pm »
Наистина , дано да не ме мъчат напразно  :( непременно ще ви се похваля , само живи и здрави да сме до тогава и след това . А ако засечем със иваните ще е весело  :D дано да е в същата болница де
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #470 -: Юни 11, 2013, 12:06:31 pm »
май и днес ще ни се размине...  :? Респект, успех на прегледа  :crossfingers:

didka_moni  :welcome: ааа и на dess_dess :welcome: /май бях пропуснала :) / и вие сте със близки термини :wink: от сега си мечтая как след около 7 месеца ви следим с бебка за новини  ;) лека и безпроблемна бременност ви пожелавам  preggo

Благодаря :bighug:
Респектче стискам палци силно! :lol:

*
« Отговор #471 -: Юни 11, 2013, 12:32:43 pm »
Наистина , дано да не ме мъчат напразно  :( непременно ще ви се похваля , само живи и здрави да сме до тогава и след това . А ако засечем със иваните ще е весело  :D дано да е в същата болница де
Аз съм в Селена в Пловдив , предполагам, че ще ни изпишат към петък, ама като гледам как са ви са се заинатили бебоците...... Днес вече се пораздвижихме основно с още една мама и ни донесоха бебоците.И двамата са родени вчера и двамата за Гошета- голямо объркване става.  :lol: Направихме и първи опит за кърмене- що годе стана работата засега, ама има още мнооого да се желае.

Респект, Анди, желая ви успех  :)
Благодаря на всички за хубавите пожелания
« Последна редакция: Юни 11, 2013, 12:34:19 pm от ivanita »

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #472 -: Юни 11, 2013, 12:56:31 pm »
Афродитка това с роклите направо ме разби  хихихихих :) :) :) иначе за бурята , чесно казано очаквах повече. В центъра е било ад , тука в Горубляне свърши много бързО . А ти в 3:30 какво правиш в зачатие ???
Момичета да питам ,нещо странно става с гърдите ми досега бяха напрегнати, но от снощи не се траят , много болят и чак не мога да спя . Да не вземе да ми тръгне кърмата, че е рано

Като родиш, ще разбереш какво прави  :wink:

Иначе за кърмата, аз имах коластра от 7-ми месец някъде, не помня колко са ме болели гърдите, но си боляха.... :)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #473 -: Юни 11, 2013, 13:50:34 pm »

Като родиш, ще разбереш какво прави  :wink:

Иначе за кърмата, аз имах коластра от 7-ми месец някъде, не помня колко са ме болели гърдите, но си боляха.... :)

Нямам търпение вече :) :) :)
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #474 -: Юни 11, 2013, 14:58:48 pm »
Хехе Иванита ви изпревари и двете Анди, Респект. Да е жив и здрав Георги и с много късмет!
Респект, каквото преценят докторите - само да сте добре с бебчо. Всичко минава и се забравя, като дойде малкото човече :)
Никаква коластра не съм имал аз през бременността, а ми тръгна на втория ден след секциото. Чак се бях притеснила, че другите имат докато са бременни, пък аз нямам.

*
« Отговор #475 -: Юни 11, 2013, 15:47:19 pm »
Да честитя на мама Иванита ,да и е жив и здрав бебе Георги! :bighug:
Респект ,Анди ,хвърлете по един доброволен секс и сте готови  :D
Аз коластра също те съм имала,направо след раждането

*
« Отговор #476 -: Юни 11, 2013, 16:22:47 pm »
Един ден нямам нет,а вие колко много сте изписали  :lol: :lol:
Честито и от мен  Иванитка - и да вземеш да си размениш телефоните с другата Гошкова майчица,че ако ви ги объркат да се намерите бързо,а не тепърва да се издирвате.Надявам се разбрахте,че се шегувам,но един ден наистина чух по новините за разменени бебенца в родилното.
Респект,сигурна съм,че всичко ще мине добре.Всички стискаме палци. :goodluck:
Анди,радвам се,че поста ми те е разсмял.Стискам палци и за теб  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #477 -: Юни 11, 2013, 18:15:47 pm »
Аз съм със статут на 24-часово присъствие :P ,правейки проверка на 2 до 3 часа  :D
Аз също не съм имала коластра преди раждането- то не е задължително да има.
*
« Отговор #478 -: Юни 11, 2013, 18:54:54 pm »
Да, и аз чух за разменените бебета. Много голям гаф :-( Дано не се случват повече такива неща. И аз нямах коластра преди раждането. Днес стиснахме и се показаха 1-2 капки. Само че малкия не ме захапва добре сигурно и ме боли малко. Дано се справим. Това обаче е  друга тема

*
« Отговор #479 -: Юни 11, 2013, 22:18:22 pm »
Респект, с извинение, но какво ти има толкова на телосложението, че не може да излезе бебе три кила и половина?! Да не си метър и петдесет и 40 кг?