0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #320 -: Август 02, 2013, 07:57:26 am »
Леле 47 Smiles, стискам много силно палци и чакам с теб.Дано, дано!

« Отговор #321 -: Август 02, 2013, 10:06:59 am »
Здравейте момичета,
Записвам се и аз. На 29.07 стартирахме процедурата, засега съм на стимулация, а другата седмица ще трябва да ми е пункцията. Пожелавам успех на всички и нека всяка от нас да стане скоро   preggo :babbycarrage:
« Отговор #322 -: Август 02, 2013, 10:25:08 am »
alisia_vn,добре дошла,успешна пункция,хубави яйчица и ревлив финал  :D
47 Smiles,лелееееее дано,дано ,дано ,дано,абе направо тихичко честито  :D :D :D
Чакам с нетърпение да пишеш за резултата от кръвния!
*
« Отговор #323 -: Август 02, 2013, 10:30:22 am »
Златен дъжд съжалявам много за резултата  :(,трудно е ,но не се отчайвай ще  стане няма как.Идеята за море е супер тъкмо ще се отърсиш и ще ти даде нови  сили :bighug:

47 Smiles тихичко честито,хайде сега и едно хубаво три цифрено ЧХГ :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #324 -: Август 02, 2013, 10:43:57 am »
ЧХГ 221.28
Много се радвам  :P
*
« Отговор #325 -: Август 02, 2013, 10:46:21 am »
ЧХГ 221.28
Много се радвам  :P
Ето на това му се казва хубава цифра. Браво 47 Smiles!! Честито!!! Леко бременеене!
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #326 -: Август 02, 2013, 10:46:55 am »
Браво, хубаво ЧХГ, радвам се за теб :)

« Отговор #327 -: Август 02, 2013, 10:48:02 am »
Лелеееееееее,сепер  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Така се радвам!!
Силно изкрещяно ЧЕСТИТО!!!
*
« Отговор #328 -: Август 02, 2013, 10:57:15 am »
Ей докато ти пожелая и ти вече се похвали ,браво и леко бременеене :bighug:

*
« Отговор #329 -: Август 02, 2013, 11:48:37 am »
47 Smiles, честито  :D Страхотен резултат!
Златен дъжд, силни прегръдки  :bighug: Починете си хубаво лятото и всичко ще се нареди.
Аз края на другата седмица съм на преглед и ще решаваме с доктора какво да правим.
« Отговор #330 -: Август 02, 2013, 11:51:43 am »
47 Smiles, честито  :bighug: Леко бремеене и да си много щастлива и позитивна. Желая на всички късмета ти и всичко най-добро. :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:

« Отговор #331 -: Август 02, 2013, 12:16:17 pm »
47 smiles,  следя те от няколко седмици (от лапарото насетне най-вече) и повярвай ми треперя и стискам палци заедно с теб всеки изминал ден от трансфера насам! Почти се просълзих  днес като отворих графиката ти!
От сърце ти желая всичко да е наред, защото ти го заслужаваш!

:bighug:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #332 -: Август 02, 2013, 12:26:09 pm »
47 Smiles, супер новина! Лека бременност ти пожелавам  :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #333 -: Август 02, 2013, 12:58:53 pm »
47 Smelies  страхотно ЧЕСТИТООО и от мен!!!! Безпроблемни 9 месеца ти желая.

Златен дъжд мила :bighug:,каквото и да ти кажа знам ,че е излишно.Следях какво се случва при теб тъй като предишният път бяхме заедно и силно се надявах сега да успееш,но няма да се отчайваме.
Идеята за морето е страхотна направете го,ще се разсеете и ще се заредите с много положителни емоции.След нашия неуспех ние много увеличхме пътувания ,разходки, срещи с приятели и всякакъв тип забавления и наистена се чуствам прекрасно ,знам ,че ще е временно но ..
*
« Отговор #334 -: Август 02, 2013, 16:12:07 pm »
Приятно пътуване по дългия път на майчинството на 47 Smiles!
Златен дъжд, сигурно ти е много, много тежко в момента, прегръщам те много силно!!! Дано откриете вашият проблема скоро и да е лесно решим!!! Нека скоро да ви излезе номерчето и следващият опит да бъде успешен! Но задължително си направи имунологичните и генетичните преди това (даже ако не ви затруднява ги пуснете преди морето)... и после с тена, резултатите и заповедта влизате в боя! Няма, няма, НЯМА да се даваме!!!

Момичета в процедура, моля да ми пишете какво значи 'една ампула цитротид'... колко е това като количество? Опитвам се да си пресметна сумата за нов, шести опит...

« Отговор #335 -: Август 02, 2013, 17:20:44 pm »
Благодатя ви на всички за хубавите думи.
ЧХГ-то говори за близнаци. Това ми беше и мечтата. Дано да стане "ревлива" реалност  :P
Нямах никакво усещане, че нещата са станали.
Това ми е първо ин витро и за първи път от 7 години бебеправене виждам двете чертички.
Нека темичката бъде осеяна с положителни тестчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Alisia, добре дошла в темичката. Стискам ти много палчета.  :crossfingers:
ВиЛиЛи и ти да се похвалиш скоро  preggo
Rapunzel, да знаеш, че и аз те следя  :lol:

« Отговор #336 -: Август 02, 2013, 17:55:06 pm »
Леле,47 Smiles,след почти 7-8 години чакане(общо)и на мен ми предстои първо инвитро,което ще започне другата седмица.Чакам да ми дойде.Моля се да имам твоя късмет  :bighug:
« Отговор #337 -: Август 02, 2013, 18:23:10 pm »
Здравейте, момичета !

Ние вече сме на морето.Вчера го мислихме, събрахме си набързо багажа и ето ни, сега ви пиша от Китен.Ако ви кажа какъв екшън беше...Тръгнахме без ясната идея къде точно да отидем.Минахме през Китен, Лозенец, Царево, покрай Приморско, без да влизаме в града и най-накрая в 14 ч си намерихме квартира след неколкократно обикаляне между Китен и Лозенец.Решихме, че Китен е по-интересен и така.Докато пътувахме имах на няколко пъти болки в ниско в ляво (там са се имплантирали нашите ангелчета).Мисля си, това какво е - дали е спонтанен аборт или мисед аборт.Щом обаче съм успяла да забременея, мисля, че пак ще се случи.Връщам се назад и си мисля, че е имало месеци, в който ми е закъснявало, случвало се е някой път леко да ми се гади.Мъжа ми смята, че може и преди да е имало случай да съм забременяла, без да разбера, но ембриончето, пак да е спирало да се развива.Вие какво мислите, възможно ли е това.Наистина, като се замисля напоследък редовно закъснява с по 10-15 дни.Може и да е малко фантастично, но незнам и аз си го мисля.На първия трансфер преди три месеца пак имаше гадене и сънливост.Този път бях напълно убедена, че съм забременяла.Все още съм бременна, макар и бебетата вече да не се развиват.Предполагам, че като ми дойде цикъла ще е сигурно доста обилен... аз тази ситуация я виждам като предстоящ аборт.

« Отговор #338 -: Август 03, 2013, 08:02:29 am »
Момичета в процедура, моля да ми пишете какво значи 'една ампула цитротид'... колко е това като количество? Опитвам се да си пресметна сумата за нов, шести опит...
Lili2011, не знам какво точно се има предвид под ампула. По принцип аз си слагах прах и разтворител за инжекционен разтвор - 0.25 мг. Смесват се и тогава си биеш разтвора. Всеки ден по една беше при мен. Не от първия ден, а от 7-мия ден от МЦ до пункцията. Една инжекция струва около 60 лв. и малко отгоре може би.
*
« Отговор #339 -: Август 03, 2013, 08:36:20 am »
Smile  :bighug: браво, много се радвам,  повярвай знам как се чувстваш,  и аз след 8 години бебеправене най-накрая видях двете чертички, на мен също ми е пъро инвитро. Пожелавам тивсичко за напред да екакто трябва.

Златен дъжд, каквото и да кажем ще е нищо в сравнение с това как се чувстваш, но аз вярвам, че и твоето най-голямо щастие ще дойде, почини си сега, наслади се на моренцето, пък после с нови сили. Желая ти приятна почивка.

А на всички вас момичетахубава събота и неделя и много усмивки  :D osi_9 :balk_600:

Таня Филипова