Здравейте, момичета !
Ние вече сме на морето.Вчера го мислихме, събрахме си набързо багажа и ето ни, сега ви пиша от Китен.Ако ви кажа какъв екшън беше...Тръгнахме без ясната идея къде точно да отидем.Минахме през Китен, Лозенец, Царево, покрай Приморско, без да влизаме в града и най-накрая в 14 ч си намерихме квартира след неколкократно обикаляне между Китен и Лозенец.Решихме, че Китен е по-интересен и така.Докато пътувахме имах на няколко пъти болки в ниско в ляво (там са се имплантирали нашите ангелчета).Мисля си, това какво е - дали е спонтанен аборт или мисед аборт.Щом обаче съм успяла да забременея, мисля, че пак ще се случи.Връщам се назад и си мисля, че е имало месеци, в който ми е закъснявало, случвало се е някой път леко да ми се гади.Мъжа ми смята, че може и преди да е имало случай да съм забременяла, без да разбера, но ембриончето, пак да е спирало да се развива.Вие какво мислите, възможно ли е това.Наистина, като се замисля напоследък редовно закъснява с по 10-15 дни.Може и да е малко фантастично, но незнам и аз си го мисля.На първия трансфер преди три месеца пак имаше гадене и сънливост.Този път бях напълно убедена, че съм забременяла.Все още съм бременна, макар и бебетата вече да не се развиват.Предполагам, че като ми дойде цикъла ще е сигурно доста обилен... аз тази ситуация я виждам като предстоящ аборт.